.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Нямам кораж, въпреси, че май няма от какво да се притес..

Значи с едно момиче, идвамата се харесваме.. и доста дълго време излизахме и тн., утре обаче ще излизаме и аз трябва да и кажа, че я обичам.. но нямам коража... притеснявам се... :X

Ами...ако си сигурен , че трябва да и го кажеш, просто я погледни в очите и си кажи , че трябва да го направиш.Няма да отнеме много време и ако си сигурен , че и тя изпитва същото направи го.

Цитирай Първоначално написано от BrokenDreamzBG
    Ами...ако си сигурен , че трябва да и го кажеш, просто я погледни в очите и си кажи , че трябва да го направиш.Няма да отнеме много време и ако си сигурен , че и тя изпитва същото направи го.
    Опитвам се и аз това да си втълпя, но колкото повече наближава.. толкова повече почвам да се притеснявам...
    Иначе, да сигурен съм, че чувствата са взаимни...

Хах, по-добре си дръж езика зад зъбите и не казвай нищо, след време ще разбереш защо.

Re: Нямам кораж, въпреси, че май няма от какво да се притес.

Цитирай Първоначално написано от spiritbooomb
    Значи с едно момиче, идвамата се харесваме.. и доста дълго време излизахме и тн., утре обаче ще излизаме и аз трябва да и кажа, че я обичам.. но нямам коража... притеснявам се... :X
    Е защо да ТРЯБВА, някой нож в гърлото ли ти е опрял? Или тя ти е казала, че ако на 17-тата среща не и кажеш, че я обичаш, ще те зареже?
    Иначе, ако наистина я обичаш, няма за какво да се тревожиш, все пак изразяваш истинските си чувства.
    П.С.: Пише се кУраж, сори, просто не можах да се сдържа.

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Хах, по-добре си дръж езика зад зъбите и не казвай нищо, след време ще разбереш защо.
    +831
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Какво по дяволите е кораж.... ? Поне пишете правилно...
    Аз не разбирам защо да си държи езика зад зъбите? Какво лошо има да каже на момичето, щом и чувствата са взаимни?
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на lyfche
    окей,направи момента уникален
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Не й казвай, че я обичаш. Че я харесваш- може, но не и че я обичаш. Твърде вероятно е да я уплашиш. Не бъди като обсебен от нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си