.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на katericArofl
    аз до колкото разбрах от 2 години е спряла чипса, което няма пряка връзка с диетата.
    струва ми се крайно нездравословно 3 месеца - 30 кг каквото и да си говорим.. не може да си лишаваш организма от повечето нужни в-ва. и аз като другите смятам, че ще качиш ( дано да не е така разбира се).

Цитирай Първоначално написано от ri41
    до колкото разбрах поддържа това тегло от две години и не си е върнала кг и вие какво се нахвърляте, едва ли имате волята която има тя, ама това са българките, има ли някой да е ПО от тях и еййййй такава уста отварят
    Никой нищо такова не е казал. Тя каза, че за 3 месеца е свалила тези килограми не че от 3 години е на същите килограми и на същата храна.
    Ти какво не си българка ли, че ни плюеш? Ако не си какво правиш тук изобщо? Благодаря, че ми каза, че българките нямаме воля... пък и най-яките сме били.. абе само комплименти.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от AraBella
    до колкото разбрах поддържа това тегло от две години и не си е върнала кг и вие какво се нахвърляте, едва ли имате волята която има тя, ама това са българките, има ли някой да е ПО от тях и еййййй такава уста отварят
    Никой нищо такова не е казал. Тя каза, че за 3 месеца е свалила тези килограми не че от 3 години е на същите килограми и на същата храна.
    Ти какво не си българка ли, че ни плюеш? Ако не си какво правиш тук изобщо? Благодаря, че ми каза, че българките нямаме воля... пък и най-яките сме били.. абе само комплименти.
    изобщо не схвана идеята и няма смисъл да обяснявам повече, да аз съм българка и мисълта ми беше, че българите сме злобни, не че нямаме воля

Цитирай Първоначално написано от AraBella
    изобщо не схвана идеята и няма смисъл да обяснявам повече, да аз съм българка и мисълта ми беше, че българите сме злобни, не че нямаме воля
    Схванах ти идеята, не искам да се караме ;д, просто така прозвуча. Иначе това, което ти наричаш злобно е според мен искрено. Аз така го виждам. Айде край да не оспамвам темата на момичето.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

След "измислих си диета" спрях да чета.
    whenever u r gone i just wanna be with ya .

Супер фен Аватара на fuckme
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    И между другото разбирам какво написа-много си жалка-айде
    кажи кво написа , че аз не съм по гръцкия а ми стана интересно
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Голям фен Аватара на akinom
    Авторката, подкрепям те напълно!
    Уникална си и имаш голяма воля!! Направо серiозно ти казвам мн се радвам за теб,
    това е страхотно да си свалила толкова мноооооооого килограми.. това са доста наистина..
    Поздравления
    :}}
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Ами нещо от рода,че нали не е живяла в България и сега като дошла научила идеално граматиката -айде наричай ме глупачка дрън дрън и после проста курва май ми каза-нещо от сорта
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    гугъл транзлейтър
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

ами аз вече си ям всичко от 2-3 месеца дори и сладко .. но в малки количества и не съм качила и 1 кило ..но все пак продължавам да си правя упражненията )
    ri41 и akinom благодаря ви за разбирането
    britzy
    Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 7:33 pm Заглавие:
    fuckme написа:
    britzy написа:

Ами нещо от рода,че нали не е живяла в България и сега като дошла научила идеално граматиката -айде наричай ме глупачка дрън дрън и после проста к***а май ми каза-нещо от сорта
    там пише че съм на 14 и 12 години съм живяла в Гърция и преди две години се приместехме да живеем тук в България и за тези две години успях само да се науча да чета колкото мога и да пиша долу/горе ии други работи

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Дано някой не се хване да слуша диетата на момиченце набор 94 .

Град
    На стадиона за бягане.
    Супер тъпия режим .. Как не си се разболяла от язва или гастрит не знам ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Супер тъпия режим .. Как не си се разболяла от язва или гастрит не знам ..
    двете филйки хляб дневно са спасението

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Аз също не одобрявам режима ти и наистина се надявам да не си направиш някой проблем. Все пак не е ли по-добре да свалиш същите килограми за 2 пъти по-дълго време, но по по-здравословен начин? Иначе браво за волята.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си