- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- МНОГО ЕФИКАСНА ДИЕТА
аз до колкото разбрах от 2 години е спряла чипса, което няма пряка връзка с диетата.
струва ми се крайно нездравословно 3 месеца - 30 кг каквото и да си говорим.. не може да си лишаваш организма от повечето нужни в-ва. и аз като другите смятам, че ще качиш ( дано да не е така разбира се).
Никой нищо такова не е казал. Тя каза, че за 3 месеца е свалила тези килограми не че от 3 години е на същите килограми и на същата храна.Първоначално написано от ri41
Ти какво не си българка ли, че ни плюеш? Ако не си какво правиш тук изобщо? Благодаря, че ми каза, че българките нямаме воля... пък и най-яките сме били.. абе само комплименти.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
изобщо не схвана идеята и няма смисъл да обяснявам повече, да аз съм българка и мисълта ми беше, че българите сме злобни, не че нямаме воляПървоначално написано от AraBella
Схванах ти идеята, не искам да се караме ;д, просто така прозвуча. Иначе това, което ти наричаш злобно е според мен искрено. Аз така го виждам. Айде край да не оспамвам темата на момичето.Първоначално написано от ri41
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
След "измислих си диета" спрях да чета.
whenever u r gone i just wanna be with ya .
кажи кво написа , че аз не съм по гръцкияПървоначално написано от britzy
а ми стана интересно
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Авторката, подкрепям те напълно!
Уникална си и имаш голяма воля!! Направо серiозно ти казвам мн се радвам за теб,
това е страхотно да си свалила толкова мноооооооого килограми.. това са доста наистина..
Поздравления :}}
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Ами нещо от рода,че нали не е живяла в България и сега като дошла научила идеално граматиката -айде наричай ме глупачка дрън дрън и после проста курва май ми каза-нещо от сортаПървоначално написано от fuckme
![]()
![]()
гугъл транзлейтър![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
ами аз вече си ям всичко от 2-3 месеца дори и сладко .. но в малки количества и не съм качила и 1 кило ..но все пак продължавам да си правя упражненията)
ri41 и akinom благодаря ви за разбирането![]()
там пише че съм на 14 и 12 години съм живяла в Гърция и преди две години се приместехме да живеем тук в България и за тези две години успях само да се науча да чета колкото мога и да пиша долу/горе ии други работиbritzy
Пуснато на: Пет Окт 29, 2010 7:33 pm Заглавие:
fuckme написа:
britzy написа:
И между другото разбирам какво написа-много си жалка-айде
кажи кво написа , че аз не съм по гръцкия а ми стана интересно
Ами нещо от рода,че нали не е живяла в България и сега като дошла научила идеално граматиката -айде наричай ме глупачка дрън дрън и после проста к***а май ми каза-нещо от сорта![]()
Супер тъпия режим .. Как не си се разболяла от язва или гастрит не знам ..
Running is my drug and I am overdosed ..
двете филйки хляб дневно са спасениетоПървоначално написано от DarkKisss
Аз също не одобрявам режима ти и наистина се надявам да не си направиш някой проблем.Все пак не е ли по-добре да свалиш същите килограми за 2 пъти по-дълго време, но по по-здравословен начин? Иначе браво за волята.
![]()
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...