.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Как да я накарам да ми пусне ?

Хванах си ебати яката приятелка обаче все ми вика, че не е готова. Кво значи това ... или ти се е*е или не. Само се чудят как да откажат.
    На 12 е.

И ти предполагам, че си на 12 .. или по - малък
    Няма да я насилваш, как ще я отваряш на 12 .,. и имаш ли с кфо ??

Супер тема брат, много кефиш

Re: Как да я накарам да ми пусне ?

Цитирай Първоначално написано от krisss1914
    Хванах си ебати яката приятелка обаче все ми вика, че не е готова. Кво значи това ... или ти се е*е или не. Само се чудят как да откажат.
    На 12 е.
    Братле, защо се занимаваш с това фригидно момиче... Хвани си някоя трети-четвърти клас и си я клати като гладен циганин джанка без проблем.

ПС: Тази твоята е вече стара мома. Сигурно е от секта в която всички са девствени до първата си брачна нощ/

Много е малка ,ама много!
    Ти си тъп щом искаш от нея нещо ,за което не е готова и нещо за което е наистина малка,но явно и ти си малък щом не го осъзнаваш.Или не го осъзнаваш или не я обичаш и искаш само да си направиш кефа.
    БТВ:Искрено се надявам да се ебаваш.
    Ти педофил ли си
    Не може да искаш секс от 12 годишно момиче!

Цитирай Първоначално написано от van1
    На 12 е.
    Братле, защо се занимаваш с това фригидно момиче... Хвани си някоя трети-четвърти клас и си я клати като гладен циганин джанка без проблем.

ПС: Тази твоята е вече стара мома. Сигурно е от секта в която всички са девствени до първата си брачна нощ/

+2
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

ИИИии няма ми се праиш на големия отварач на девственици!
    Сигурно имаш пишка за мишка,а даваш заявка за СЛОН! НЕ става брато,порасни...

Цитирай Първоначално написано от pritesnenaaa
    Много е малка ,ама много!
    Ти си тъп щом искаш от нея нещо ,за което не е готова и нещо за което е наистина малка,но явно и ти си малък щом не го осъзнаваш.Или не го осъзнаваш или не я обичаш и искаш само да си направиш кефа.
    БТВ:Искрено се надявам да се ебаваш.
    Ти педофил ли си
    Не може да искаш секс от 12 годишно момиче!
    Какъв педофил, той е по - малък от нея

И как решихте, че съм по-малък от нея и вече кура ми премерихте ?

Ми явно си педофил, както pritesnenaa каза ..

Аха сега и психологически профил ми направихте

Евала Досега нито един коментар по темата

"Вземъж ядън кондом, даваш и го и казваш, мъ сложи ми го на уя с фустата си, че я немогъ си го туря по тоя начин, па ако успеш да го туриш сваляй гащи за проверкъ"!

Педофилска или дребническа история тука, ама тъпа тема! безмислена!

BMW -> Beautiful car!!!

И как решихте, че съм по-малък от нея и вече "мъжкия полов орган" ми премерихте ?
    Защото, когато няма нужда от кавички, а се сложат, значи че иронизираш нещо. В случая органа не е орган, а все още е пъпчица

.. защо падам на нивото ти и се опитвам да кажа нещо на твоя език, не знам ..

Никой няма да ти отговори по темата, защото смятаме, че си глупав и крайно егоистичен.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от van1
    И как решихте, че съм по-малък от нея и вече "мъжкия полов орган" ми премерихте ?
    Защото, когато няма нужда от кавички, а се сложат, значи че иронизираш нещо. В случая органа не е орган, а все още е пъпчица

.. защо падам на нивото ти и се опитвам да кажа нещо на твоя език, не знам ..
    Това е от сайта специалисте, я напиши х*уй или к*ур да видим как ще ти го изкара

Този не схвана
    Каза ти, че си написал " полов орган " в кавички, демек не ти е мъжки полов орган ами 2-3 сантиметров израстък

Бе вие тъпи ли сте кви сте ТОВА Е ЦЕНЗУРА ОТ САЙТА ДОРИ И КАВИЧКИТЕ

ХУЙ КУР

На колко си бе пущиняк .. ?

На 4 водки

пууу...хилав дрислю секс ще ми прави...ти пишка нямаш на ебач ще ми се правиж...ай със от тука...

...на 4 водки малки наляни от Чешмите течащи нон стоп до Централни Хали(гр. София)!
    Момко не бъркай водката с водата, защото защото понякога от водката запек голям се хваща!

То и водка ми пиеш още незнаеш какво да пиеш па тръгнал 12г. да е*е!

BMW -> Beautiful car!!!

Никакъв шанс

Еми незнам братле.
    Първо ще кажеш ли на колко години си ?

П.П - А вие спрете да се гаврите с момчето,поне аз не видях той да ви е обидил :X .

Остави момичето намира бе... Да беше някоя по-голяма, то на 12 с съмнявам да ти пусне и дано не ти
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ти майна си педофил

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен

На 12 е.
    Не съм чел др коментари,а направо ще ти отговора...

1.На 12години е!!!
    2.Чакай когато му дойде времето тогава....
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си