- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я накарам да ми пусне ?
Еми не е готова.. на 12 е все пак.
Ти кво очакваш? Да ти пусне на първата седмица? Ще ти пусне, когато се почувства готова.../това са сложни работи, може и да не ги разбереш ;]/
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ОМГ...![]()
![]()
![]()
Ти сигурно си на 18 и просто искаш да и помиришеш гащичките на цветенца![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
значи за да ти пусне биеш и тупаница пада отваряш и краката и почва да ти пуска пуска пуска ако не ти пуска или ти е мек пишока и го спускай спускай спускай
Повечето потребители в тази тема сте пълни идиоти.
Тоя с тая тема ви наеба всичките. Как може толко лесно да се хващате на такива теми не знам хд...
хуй и кур
бачка![]()
Абе ти наред ли си бе .. ?? Не ме интересува на колко години си тя е малка (колкото мен е) !! Едно ,че си даваш голям риск да не станеш татко !! А и като за начало по -добре изчакай поне на 14 да стане тя кой калс е 7-8 !! Пич аз ти го казвам щото съм на нейната възраст !! Тя го е казала в смисъла ,че смята , че е прекалено малка и , че смята да го направи след 3-4 години когато е наистина сигурна : ))
Who says you're not perfect ?? [[music]]
Сперма няма баща ще става![]()
едно момиче го прави за първи път когато е готово и е намерило подходящия ти явно не си така че![]()
abe ti normalen li si be 4ovek na 12 i iska6 da q ebe6 .. tui prosto ddz:d tolkova e prosto
.. az s1m na 14 i o6te ne s1m
ne 4e s1m golqma de ..
i ko ima ne ili da ..
ay ne .. em kat ne e gotova zna4i ne e
ne 4e ne i sa iska
..
абе вие тъпи ли сте,кви сте?не го ли виждате къв е филмар и му се връзвате?![]()
+1 тя само от болката при отварянето ще реве с часове бе малоумник (говоря за автора на темата) ти ако имаше малко мозък нямаше въобще да я занимаваш с секс на 12 годишна възраст.Първоначално написано от pritesnenaaa
П.П ... ТИ СИ ГОЛЯМ ИДИОТ
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Само като гледам заглавието на темата и ме избива на насилие. Няма ли кой да я заключи вече? А авторът да дъвче павето.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от krisss1914
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебахти яката приятелка на 12.. още сигурно не и е дошло ти ше я клатиш... Осъзнай се бе приятел не всички са като тебе на 12 (още по-малко момичетата) да мислят за сливи и краставици....
Само на мен ли вече не ми правят впечатление такива теми...България на по-добре няма да отиде..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Първоначално написано от krisss1914
спри да гледаш 'ЯКО' омбре :P щъ ти са утрази дубре![]()
Поредния филмар.Ха да си има батко момичето , пипни я , и после ТЕБЕ ДА е**т![]()
Земи са гръмни бе о****френ , на 12 е помисли малко,ще и правиш кефа,или ще я изнасилваш.Всичките сте големи "отварачи" ,ама всъщност сте боклуци
![]()
![]()
хората не възраст между 0 и 16г са деца на 17г почват да се осъзнават на 18г вече се замислят и са готови да правят каквото и да било
дано ме разбра авторе успокой хормоните за сега
ОДИН!!!
С такова държани всички момичета биха ти отказали без да се чудят ..![]()
+ това е на 12 умнико .. НЯМАШ работа с ДЕТЕ!!!![]()
![]()
Дано момичето има малко акъл в главата и се осъзнае ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ей ся щи кажа нещо смислено пич. Колко ум трябва да имаш за да питаш момиче на 12 дали иска да го направи? Разбира се и аз познавам такива к*рвета дето са го правили на толкова но ...
По темата само разбирам че си малък. Недей да мислиш за такива работи още.
Schhh! Hear the silence...
Тая е на 12 много е голяма.Хвани си некоя от подготвителната...може да ти пусне :![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от up0tr3b3na
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.