- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я накарам да ми пусне ?
На 12 си е дете,бе дивак! Как може да искаш това от нея??![]()
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
Пич, ти не си схванал очевидно. Изчети пак темата и може и да схванеш.Първоначално написано от edy
По темата: Наблъскай я с хормони за растеж. Хем ще ти пусне, хем ще си имаш ГМО-приятелка.
Ти си прост да искаш секс от 12 годишно момиче, а ако тя ти пусне ще е още по-тъпа. Не знам на колко си, но едва ли си на повече от 15. Ще те светна, че от законова гледна точка тя дори не може да се нарече непълнолетна.Под 14 се водят малолетни- деца. Така че остави горкото момиче намира и не я притискай да си загуби девствеността с тъпак като тебе. Нека поне първия й път да е с някой малко по-стойностен човек, че като гледам после няма да има голям избор и следващите й ще са използвачи като тебе ,които ще я искат заради тъпия секс.
На 12 и искаш секс !?!? Щом мислиш за секс начи си поне 2/3 годинки по голям не мисля че на 12 момичето ще склони за секс въпреки че знам ена дет се праска от 11 годишна ;дд![]()
Заминавай при някоя курва и няма да си блъскаш главата с такива неща.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
ти майна от 12 годишно дете кво очакваш , то че има на по 16 и се дърпат ти 12 не не си наред...смешник
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
мацка нас двамата ни игнорираха яко...Първоначално написано от evalongoriq
да оставим простолюдието да простее
Искаш коментар по темата??? Ти искаш да правиш секс с ДЕТЕ !Първоначално написано от krisss1914
Или и ти си малък пикльо, дето не знае пикае ли му се, ебе ли му се, или си някакъв извратеняк, дето никоя ЖЕНА няма да му се върже и той си търси дечица, дето да прилъже с шоколад....СМЕШНИК! Не пипай момичето....
![]()
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Той нека си е "филмар", но има МНОГО като него, което е трагично.....Първоначално написано от jimei
![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Само така пробвай тя ше бутне![]()
Трагичното е, че му се хващате на филмите... /facepalmПървоначално написано от Andr0medA
Първоначално написано от Andr0medA
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ми тя като неиска друг начин няма неможеш да я хванеш насила ... Ако имаш малко търпение почакай я 1-2 месеца най-много 3 и пробвай пак не постоянно да я питаш ... Тя сигурно ще е девственячкаа ... Един съвет по-добре недей ако е девствена сам ще се обедиш и да не се оплашиш ако примерно и стане нещоВнимавай момчее !!
И ползвай презерватив щот ще направиш белята ...
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
еми незнам пич земи пробваи нешто друго
cscs
първо е много малка и второ ти само заради едното е*ане ли си с това момичеако е така жалко бате по-добре ходи се скрии некаде и не се занимавай с глупости
![]()
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
+2Първоначално написано от jimei
Като откача, откачам!
Темата е леко неактуална. Позакъснели сте със съветите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!