- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Облекло за прощална вечер
Темата се оттегляМерси на всички
![]()
Is your ass from McDonald's? Because I'm lovin it;DDDDDD
Онлайн магазини колкото искаш, но не бързай с пазаруването за тази сбирка. Днес може да харесаш нещо, но не се знае дали ще е така след няколко месеца.![]()
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
След 7 месеца съм аболютно сигорна, без да те познавам,че ти ще промениш нещо в себе си.. било то стил, прическа или нещо друго... така, че не му мисли от сега.
недей да бързаш...не се знае дали ще устанеш жива до края на годината...тъйче не бързай![]()
Ако купиш нещо сега, до края на учебната година няма да ти харесва.
Няма смисъл да го копуваш.
п.п. Само мен ли ме дразнят "0"-тата?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не, че ми влиза в работата, наистина и аз не знам кво търся точно в тая тема.. амаискаш НОРМАЛНИ цени на НОРМАЛНИ дрехи,а не можеш да пишеш НОРМАЛНО?
Не само теб.Първоначално написано от Paramour
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
а бе без дрехи ще е най-добре , така по бельо
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
е,рокля и токове
кво толкова му мислиш
косата-изправена,начупена,и толкова..
![]()
рано е още
Мале,какво ви става бе хора..
Вие ако в седми клас се притеснявате
толкова много - не ви виждам в 12 клас..
Я,по спокойно..
Аз миналата година си бях съвсем обикновена:
- http://brutaljeans.com/files/thumb0_gSYqrR.jpg
- http://grad.bg/files/obiavi/thumb/IMGP4163-1.jpg
По-добри снимки не успях да намеря
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз съм 7ми клас и ще имам последна вечер с моя клас..таа съм решила да съм с черна туника до дупето,ще я поръчам от сайт и сандали който според мен много подхождат на туничката (и те са от сайт)
Каквито са умни седмокласниците, много ще го оценят.Първоначално написано от neeDaBosS
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Недей да мислиш от сега...можеш да напълнееш...да умреш...нищо не се знае..![]()
![]()
![]()
Не само,че ме дразнят,ами и ме дразни начина й на писане.Първоначално написано от Paramour
Не те съветвам още от сега да си купуваш дрехи,защото докато дойде момента да ги облечеш,вече няма да ти харесат.А това ще е жалко за изхабените на вятъра пари.
абее просто съм свикнала така да пиша по сайтовете ; ] не знам какво ви дразни .. а и явно не сте ме разбрали добрее .. не искам да си купувам още от сега .. просто искам някакви идейкии ;] все едноблагодаря за коментарите . : )
Is your ass from McDonald's? Because I'm lovin it;DDDDDD
мм те не ме интересуват..Първоначално написано от OldSchoolRebel
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Мноого ама много се вживяваш. Аз на другарската преди 2 години бях съвсем обикновено облечена просто си купих дънки и потниче...
Изчакай пролетта да излезнат новите колекции и си купи някоя рокличка и си готова... няма кво толкова да му мислиш...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз пък на моята прощална Не ходих
бях единствената в класа която не отидох...толкова мн го мразех
не че сегашния клас мн го харесвам...ама поне сме си само момичета
пък и още малко остана и...![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
(Първоначално написано от xKiFlA
ам , че и аз така все пак е 7 ми клас а не 12 тиза къде бързате
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
[size=12]Ми мила Госпожице,аз прощална вечер не съм имала,но и да имах щях може би месец преди нея да се поразровичкам и да намеря какво да си облека ;pp срещнах отговори от сорта "бях обикновено облечена"-разбира се и това е решение,никой няма да ти гледа цвета на дънките или дължината на туниката ;pp да разбира се аз на твое място бих подбрала нещо,с което ще си запомня вечертабих ти предложила черно,дълго клинче и една хубавичка туника или рокличка и боти с токче или там не видях какво е времето ии вече зависи каква ти е косата,защото моята не може да стои изправена..просто си я направи,както ти е удобно !![/size] :P :P
с това писане не си интересна,забавна и готина или за квато се имаш
фейл
не се изказвай неподготвен,прасе
Ъъъъ.. забрайх кво щях да пиша... фейл 2
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
А, да, сетих се. Значи, защо 12 клас да е толкова по-важен от 7ми?! Все пак прощалните, абитуриентските, студентските и т.н. са за разделяна с ПРИЯТЕЛИТЕ, а не с УЧИЛИЩЕТО => по-важен в 7ми клас, защо си с френдовете си 7 години, а от 8ми до 12ти си най-мн 5. Така че - не се правете на много умни, хубостниците ми...
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!