.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Въпрос за гърдите

искам да питам носенето на сутиен постоянно дори когато спиш полезно ли е ???

Град
    Шумен

Re: Въпрос за гардите

Цитирай Първоначално написано от kiki1991

Нито е полезно, нито е вредно. Както се чувстваш удобно..
    Не мисля, че ти трябва сутиен нощем.. Остави ги малко да дишат ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    първо се пише гЪрдите.....лелее!

ПП. ааа от къв зор искаш да го носиш докато спиш....мисля че по време на спането трябва да се чувстваш възможно най-комфортно а със сутиена май няма да е така! Принципно ако си го носиш редовно няма проблем, ама чак пък и вечеер!?

Не мога да разбера момичета ,които тоя сутиен не го свалят..
    Няма ли да ти е по удобно ,ако го сваляш ?
    Не знам дали е вредно..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И според мен нито е времдно нито полезно.. Веднъж докъто пазарувах в един магазин за бельо , продавачката си говореше там с нейната приятелка , та дочух че казваше че спяла със сутиен и циците и не са увиснали ..

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    И според мен нито е времдно нито полезно.. Веднъж докъто пазарувах в един магазин за бельо , продавачката си говореше там с нейната приятелка , та дочух че казваше че спяла със сутиен и циците и не са увиснали ..
    аз пък дочух, че една жена яла броколи и станала зелена .. (затъпяване)
    глупости значи ..
    от спане нито увисват, нито нищо. Вие какво правите насън - бягате, скачате .. остави ги да починат малко ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз лично си спя без сутиен!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    да и аз затова го нося постоянно понеже знам че е хубаво да не висят,а да има нещо да ги придържа,но много зависи и от сутиена да е хубав не да ги смачква.Затова ипитам.

Mисля, че не е добре да се носи сутиен дори когато спиш, тъй като когато лежиш(особено ако е по корем) и ако си със сутиен банелите доста гадно ще ти се впиват, а това не би било полезно.Докато ако носиш през целия ден сутиен(докато не псиш или лежиш) не е вредно.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Майка ми пък спи със сутиен, за мен пък е по-добре да го махам.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Мн. рядко съм спала със сутиен.. просто като съм била някъде с др. хора и ако пижамката ми е лятна, прозрачна.. иначе.. вкъщи си спя - без.. много по-комфортно е..

Re: Въпрос за гърдите

Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Незнам колко е полезно или колко е вредно, но бях чула, че ако не носиш сутиен гърдите ти увисвали и най-вече тези с чашка C/D и от тогава нон стоп съм със сутиен, пък ми е и удобно. Но вечер си лягам с сутиен, който ми е свободен за да може да спя спокойно и кожата ми да диша.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    чувала съм ,че не е полезно да се спи с него..пък и не е удобно(поне на мен не ми е удобно )
    Hostis Honori Invidia

Според мен няма смисъл да го носиш и докато спиш ! Аз лично не нося вечер ! Нито някой те гледа нито нищо ! Ако пък толкова искате да не ви увисват си купете от тези сутиени, които са за бременни ! Те също държат гърдите да не увисват !
    Въпрос на личен избор !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Вечер спя без сутиен,1-2 пъти в месеца най-много да заспя с него През деня си нося постоянно ,защото както казаха преди мен с размер Ц/Д ако не се носи постоянно..
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Махам го. Иначе ми е страшно удобен и не е проблем да спя с него, но бях чула, че забавя растежа на гърдите.
    Скоро пък една приятелка ми каза, че гърдите на една нейна приятелка ( ) били страшно оформени, защото спяла със сутиен. Нещо не ми се вярва да се дължи на това, ама знам ли... На мен моята логика ми звучи по-логична

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Аз също съм чувала , че сутиена забавя растежа на гърдите..
    Лично аз си спя без сутиен , някак много по ми е леко
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Ооо.. и аз съм чувала за това със забавянето, но до колко е вярно не знам.
    Попринцип нося сутиен само когато съм навън, а вкъщи нося бюстие с подплънки (няма да ходя като крава ) и вечер си ги оставям да почиват

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Първо-да спиш със сутиен е ааадски неудобно,аз едва чакам да се прибера и да го махна...
    Второ-от самия банел е възможно да се образува киста
    Т.е.-сваляй при първа възможност

Мега фен Аватара на xoxi
    Не е вредно.
    Аз спя със сутиен, защото гърдите ми са големи и не ми е удобно, когато им давам чак такава свобода.
    И спря да се върти за миг земята..

Неудобно е, 'щото повечето от вас си купуват некачествено бельо.

Иначе връзката между увисване и сутиен ми се губи. По тази същата логика, ако нося постоянно впити панталони, задника ми никога няма да се отпусне, което си е... нелепо. Мит ми се вижда и твърдението, че сутиенът оформял гърдите.

В крайна сметка, не виждам кое му е полезното на спането със сутиен. Нито гърдите ти ще станат по-големи, нито ще променят формата си.

Майка ми е лекар и ми и казвала че и през деня когато можеш трябва да си махаш сутиена особено докато още растеш защото наистина забавят растежа на гърдите а и скоро в самия сайт имаше такава статия дали сутиенът помага или вреди и там пишеше същото когато имате възможност махайте сутиена :P
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

И тук се намесва вечният въпрос...
    ... От Къв Зор???

Ти така или иначе трябва да го сменяш тоя сутиен, що да спиш с него, не знам дали ти е удобно (не ми се вярва...), ама недей, както казаха, да подишат чист въздух...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Уцелиш ли модел, не само си го носиш през деня, без да ти прави впечатление, ами и заспиваш с него. Лично аз съм си така. Някак си не го вярвам това със стягането и впиването на банелите /освен ако материята не се разкъса и тия метални шишове се впият в кожата, но в този случай значи сутиенът е за боклука/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

аз пък като се прибера бързам да си махна сутиена,много ме притеснява и ми е по-айляк без него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си