- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за гърдите
искам да питам носенето на сутиен постоянно дори когато спиш полезно ли е ???
Първоначално написано от kiki1991
Нито е полезно, нито е вредно. Както се чувстваш удобно..
Не мисля, че ти трябва сутиен нощем.. Остави ги малко да дишат ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
първо се пише гЪрдите.....лелее!
ПП. ааа от къв зор искаш да го носиш докато спиш....мисля че по време на спането трябва да се чувстваш възможно най-комфортно а със сутиена май няма да е така! Принципно ако си го носиш редовно няма проблем, ама чак пък и вечеер!?
Не мога да разбера момичета ,които тоя сутиен не го свалят..
Няма ли да ти е по удобно ,ако го сваляш ?
Не знам дали е вредно..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
аз пък дочух, че една жена яла броколи и станала зелена ..Първоначално написано от kaRamella
(затъпяване)
глупости значи ..
от спане нито увисват, нито нищо. Вие какво правите насън - бягате, скачате .. остави ги да починат малко ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
да и аз затова го нося постоянно понеже знам че е хубаво да не висят,а да има нещо да ги придържа,но много зависи и от сутиена да е хубав не да ги смачква.Затова ипитам.
Mисля, че не е добре да се носи сутиен дори когато спиш, тъй като когато лежиш(особено ако е по корем) и ако си със сутиен банелите доста гадно ще ти се впиват, а това не би било полезно.Докато ако носиш през целия ден сутиен(докато не псиш или лежиш) не е вредно.
Мн. рядко съм спала със сутиен.. просто като съм била някъде с др. хора и ако пижамката ми е лятна, прозрачна.. иначе.. вкъщи си спя - без.. много по-комфортно е..
Незнам колко е полезно или колко е вредно, но бях чула, че ако не носиш сутиен гърдите ти увисвали и най-вече тези с чашка C/D и от тогава нон стоп съм със сутиен, пък ми е и удобно. Но вечер си лягам с сутиен, който ми е свободен за да може да спя спокойно и кожата ми да диша.Първоначално написано от kiki1991
чувала съм ,че не е полезно да се спи с него..пък и не е удобно(поне на мен не ми е удобно )
Hostis Honori Invidia
Според мен няма смисъл да го носиш и докато спиш ! Аз лично не нося вечер ! Нито някой те гледа нито нищо ! Ако пък толкова искате да не ви увисват си купете от тези сутиени, които са за бременни ! Те също държат гърдите да не увисват !
Въпрос на личен избор !
Вечер спя без сутиен,1-2 пъти в месеца най-много да заспя с негоПрез деня си нося постоянно ,защото както казаха преди мен с размер Ц/Д ако не се носи постоянно..
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Махам го. Иначе ми е страшно удобен и не е проблем да спя с него, но бях чула, че забавя растежа на гърдите.
Скоро пък една приятелка ми каза, че гърдите на една нейна приятелка () били страшно оформени, защото спяла със сутиен. Нещо не ми се вярва да се дължи на това, ама знам ли... На мен моята логика ми звучи по-логична
![]()
Ооо.. и аз съм чувала за това със забавянето, но до колко е вярно не знам.
Попринцип нося сутиен само когато съм навън, а вкъщи нося бюстие с подплънки (няма да ходя като крава![]()
![]()
![]()
) и вечер си ги оставям да почиват
![]()
Първо-да спиш със сутиен е ааадски неудобно,аз едва чакам да се прибера и да го махна...
Второ-от самия банел е възможно да се образува киста
Т.е.-сваляй при първа възможност![]()
Не е вредно.
Аз спя със сутиен, защото гърдите ми са големи и не ми е удобно, когато им давам чак такава свобода.
И спря да се върти за миг земята..
Неудобно е, 'щото повечето от вас си купуват некачествено бельо.
Иначе връзката между увисване и сутиен ми се губи. По тази същата логика, ако нося постоянно впити панталони, задника ми никога няма да се отпусне, което си е... нелепо.Мит ми се вижда и твърдението, че сутиенът оформял гърдите.
В крайна сметка, не виждам кое му е полезното на спането със сутиен. Нито гърдите ти ще станат по-големи, нито ще променят формата си.
Майка ми е лекар и ми и казвала че и през деня когато можеш трябва да си махаш сутиена особено докато още растеш защото наистина забавят растежа на гърдите а и скоро в самия сайт имаше такава статия дали сутиенът помага или вреди и там пишеше същото когато имате възможност махайте сутиена :P
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
И тук се намесва вечният въпрос...
... От Къв Зор???
Ти така или иначе трябва да го сменяш тоя сутиен, що да спиш с него, не знам дали ти е удобно (не ми се вярва...), ама недей, както казаха, да подишат чист въздух...
^Уцелиш ли модел, не само си го носиш през деня, без да ти прави впечатление, ами и заспиваш с него. Лично аз съм си така. Някак си не го вярвам това със стягането и впиването на банелите /освен ако материята не се разкъса и тия метални шишове се впият в кожата, но в този случай значи сутиенът е за боклука/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз пък като се прибера бързам да си махна сутиена,много ме притеснява и ми е по-айляк без него![]()