.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Евала ти, маце, твойта воля от никъде не мой я изкопая!

За закуската - вярно е, че с една ябълка после ще ти се яде повече...
    Аз, да речем, закусвам половин кофичка кисело мляко с 5-6 лъжици овесени ядки и с подсладител. Подсладителите са подходящи, ако искаш да е сладко, но да е диетично. Най-добрия подсладител е Huxol. Мисля, че 1 чаена лъжица от него се равняваше на към 4 СУПЕНИ лъжици захар, така че е доста по-добре... Освен това може половин кофичка да ти звучи малко, но е доста повече, отколкото звучи...

Иначе, мой съвет, в училище не си носи пари, а направо ядене. А парите си ги събирай
    Носи си нещо диетично. Определяй си в кое междучасие ще го ядеш, така че да е 4-5 часа след закуска и 4-5 часа преди да се прибереш, защото тогава сигурно ще си гладна. До последно не се мери на кантара - колкото по-рядко, толкова по-добре.

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ^ с това за кантара съм напълно съгласна, защото ако в началото няма резултат поне аз по принцип се отчайвам, затова най-добре мисли позитивно и така наистина ще свалиш излишните килограми.. Успех и от мен!

Дано да успееш и да не се откажеш! Аз например миналата зима качих около 5 кг за 1 месец и после рязко ги свалих и в момента имам проблем с едни гадинки - стриите.
    Ще ти стискам палци!
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

Град
    Балчик
    И аз съм решила да отслабна! Подкрепям те напълно! Имаш голяма воля.

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    ...До последно не се мери на кантара - колкото по-рядко, толкова по-добре.
    Toчно така - мери се максимум веднъж в седмицата. Днес ако си 50кг, а утре 49, това изобщо не значи, че си отслабнала, 1 кг може и само вода да е, дали се мериш с различни дрехи и т.н.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    ...До последно не се мери на кантара - колкото по-рядко, толкова по-добре.
    Toчно така - мери се максимум веднъж в седмицата. Днес ако си 50кг, а утре 49, това изобщо не значи, че си отслабнала, 1 кг може и само вода да е, дали се мериш с различни дрехи и т.н.
    +

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    чети за храненето в "Зоната", можеш да си купиш и книгата на Мария Папазова "Ние и Зоната".Тя е последователка на носителят на нобелова награда Бари Сиарс.Зоната нее диета за седмица месец и т.н а начин на живот!С нея ще отслабнеш точно колкото трябва и максимално здравословно, хранош се в съотношение въгледидрати,протеини и мазнини в съотношение 40/30/30 и това е на всяко хранене, така че за закуска ако си решила да изядеш 1 ябалка добави към нея и 10 маслини или 1 лъжица зехтин, или 10 броя ядки за мазнини и за протеини 2 яйчни белтъка или 1 цяло яйце.
    пак повтарям храненето в зоната е начин на живот. Може да си я гледала пре Гала е идвала 2-3 пъти Книгата я купих за 13 лв и сам висок 185 и сам 65 кг в момента.-имам 7-8% мазнини в тялото, докато майка ми като си направи изчисления имаше 43%
    Според мен това е най-универсалната система на хранене измислена до сега! и ако се чудиш защо мазнините са толкова много-това е един от особените важни фактори за зоната, мазнините трябва да са от зехтин, ореди, бадеми, ядки,маслини...тоест полиненаситени !а месото трябва да ти е от пилешко, телешко(без мазнина) или риба, пуйка, заек, т.н.

В ЗОНАТА СЕ ЧУВСТВАШ ПРЕКРАСНО И СИ ПЪЛЕН С ЕНЕРГИЯ И НЕИЗПИТВАШ ГЛАД! В КНИГАТА Е ОПИСАНО ВСИЧКО, ПРИРОДАТА НИ Е ДАЛА 100 ГОДИНИ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ АКО СЕ ХРАНИМ ПЪЛНОЦЕННО И ЗДРАВОСЛОВНО А НЕ С БУКЛУЦИТЕ ОТ МАГАЗИНА.ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ВЛИЗАМ В МАГАЗИН СЕ ЧУДЯ ПОЛОВИН ЧАС КВО ДА КУПЯ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО НЕЩА КОИТО СА ВЪТРЕ СА ОТРОВА!
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    ПС:И за здравословно отслабване се смята 1-2 кг на седмица за месеца около 4-5.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

боже аз какво да кажа като съм 160 , 54 кг .. трябва да отслабна ! от утре започвам .. ; [ ;x

Евала, мацка и аз те подкрепям !!! А относно коментарите, наистина не трябва да си ги взимаш много при сърце. А класната ти е много проста (извинявам се, че го казвам) за да си позволи да коментира телосложението на учениците. Това изобщо не и влиза в работата, кой как изглежда или колко тежи.
    Успех, мила ... не се предаваййй !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    Първите 5 килограма ги свалих за седмица и половина, след което направих почивка от един месец, в който си хапвах всичко, което душа ми поиска / палачинки с шоколад, пица, КФЦ, сладолед/.
    на мен едни 5кг са ми излизашни и исскам да ги махна колкото може по-бързо,затова ще ми кажеш ли как ги свали тези 5кг за една седмица и половина?

Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Първите 5 килограма ги свалих за седмица и половина, след което направих почивка от един месец, в който си хапвах всичко, което душа ми поиска / палачинки с шоколад, пица, КФЦ, сладолед/.
    на мен едни 5кг са ми излизашни и исскам да ги махна колкото може по-бързо,затова ще ми кажеш ли как ги свали тези 5кг за една седмица и половина?
    Допълвам цитата:

...Сега вече гладувам от 8 дни...
    Не стига, че правите идиотщини, а си позволявате и да съветвате другите????

Всеки може да свали и 10 кила за 2 седмици, няма нищо по-лесно от това!!! Ядеш ябълки по цял ден и готово!

И какво? После започваш пак с "палачинки с шоколад, пица, КФЦ, сладолед" - после пак "гладуваш", после пак се тъпчеш и после пак гладуваш и докога така? Похвално.

Ако мислиш НЯКОГА да се връщаш към старите навици, няма за какво да се хабиш с гладуване изобщо - кг ще си ги върнеш. Или започваш да спазваш режим до живот или няма смисъл. Като под режим не се разбира "гладуване" или непомирисване на Мак Доналдс изобщо.

Град
    Пловдив
    Браво момиче!! Продължавай в същия дух и ще успееш.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Banned Повече от фен
    Евала на такива като тебе! Попринцип дебеланите са ми хипер противни, но само тези, които знаят какви са и как изглеждат, имат възможността да отслабнат, но не го правят. Браво, че си решила да промениш външния си вид!

Късмет! ^^ И аз сега съм се заела с отслабването.

То всъщност не е отслабване, де - към 160 см съм и съм 45 килограма, обаче в последните няколко месеца съм пуснала такъв корем и банджаци >< като ме гледаш отпред или отзад - окей съм, но гледаш ли ме в профил ще си кажеш, че съм дебела - защото вече и през блузите ми си личи корема QQ а баджаците чак като седна направо двойно по-големи изглеждат T_T

килограми не искам да свалям, искам просто да се стегна малко. Въпросът ми е и храната ли трябва да намалявам, или само със спортуване става?

Принципно съм си наумила на ден да карам 7 км с колелото като за начало, и да правя към 50 коремни преси, като всеки ден увеличавам с малко докато най-накрая не свикна и не се стегна в тези области ако някой има някакви съвети за упражнения, какво да се/не се яде, етцетц, да казва ^^

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    ^ ми спортувай си редовно, можеш да комбинираш и с други спортове. Не е нужно да ограничаваш храната, но за максимум ефект е хубаво да забравиш за полуфабрикатите с по 1 година + срок на годност ( вафли, снаксове, газирано...)
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Повече от фен Аватара на fortvilelse
    Мисля и аз да се включа.. еми аз съм 160+1/2 см .. не знам.. и тежа 46 кг.. Е искам да съм голяма и здрава и хората, момчетата предимно, да почнат да ме взимат насериозно и да не се свеня да им разбивам тъпите зурли като ме дразнят.. ама уви (поне мога да бягам бързо). Не мога да стана и адски завиждам на големите и здрави момичета, щото не знаят кво изпускат.
    Просто бъди себе си и майната им на околните.. Само се храни здравословно, което изключва мазни боклуци, тестени боклуци и всякви боклуци..
    И ако още веднъж някой ти каже, че си "пухкава" просто отиваш и му насолваш зъбките, а ако е някой по-възрастен му кажи че има ужасни бръчки и косата му почва да побелява..Да ги видим дъртаците с дъртаци.
    Mistakes are proof that you are trying.

Успех!
    Аз имам 1-2 килограма за сваляне - висока съм 172 см и тежа 53 кг.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Мисля и аз да се включа.. еми аз съм 160+1/2 см .. не знам.. и тежа 46 кг.. Е искам да съм голяма и здрава и хората, момчетата предимно, да почнат да ме взимат насериозно и да не се свеня да им разбивам тъпите зурли като ме дразнят.. ама уви (поне мога да бягам бързо). Не мога да стана и адски завиждам на големите и здрави момичета, щото не знаят кво изпускат.
    Просто бъди себе си и майната им на околните.. Само се храни здравословно, което изключва мазни боклуци, тестени боклуци и всякви боклуци..
    И ако още веднъж някой ти каже, че си "пухкава" просто отиваш и му насолваш зъбките, а ако е някой по-възрастен му кажи че има ужасни бръчки и косата му почва да побелява..Да ги видим дъртаците с дъртаци.
    йес бее!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    боже аз какво да кажа като съм 160 , 54 кг .. трябва да отслабна ! от утре започвам .. ; [ ;x
    и аз съм така, споко и повече от 10 кг съм сваляла

Супер фен Аватара на katericArofl
    ri41 докъде стигна с диетата

честно ти казвам до никъде, не мога да се наволя и това е започвам си режима и се ограничавам, но напоследък в къщи се копува много сладко, вафли, пасти, бисквити и те ми развалят цялата работа, 1/2 кг съм смъкнала и тва е, аз знам, че ще се оправя и миналия път беше така, иска време

По-добре поговори с ваще да не купуват разни сладки неща и да ти влезат в положението.

Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    По-добре поговори с ваще да не купуват разни сладки неща и да ти влезат в положението.
    не мога да изляза с тях на глава, инат са и двамата, те постоянно ми повтарят, че съм много добре но аз виждам, че не е така , проблема наистина са те, миналия път като отслабнах в къщи нямаше такива работи, дори бяха спрели да копуват маргарини, масла, салами и др. боклуци, аз никога не ходя да си копувам сладко, но като вида у нас и уж малко, а става много

Ем тогава намрази храната.. повтаряй си, че от сладко се дебелее, развалят се зъбите, появяват се пъпки.. Аз мога да стоя и да гледам един шоколад цял ден и да не го докосна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си