.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
    Ем тогава намрази храната.. повтаряй си, че от сладко се дебелее, развалят се зъбите, появяват се пъпки.. Аз мога да стоя и да гледам един шоколад цял ден и да не го докосна..
    Не мисля, че изказването ти е точно, защото АНОРЕКСИЧКИТЕ мразят храната, а за никой не е добре да става анорексичка.И все пак моят съвет как да избягваш сладко:
    Просто като видиш нещо сладко, преди да го изядеш добре си помисли-помисли си, че ако го изядеш няма да остслабнеш, а се сети в същото време, че много искаш да отслабнеш и просто трябва да се лишиш.И също си помисли, за това, че може да се лишиш от това вкусно нещо, но поне после ще си слабичкаа И друг съвет:
    ако ти се яде сладко яж мед, даже и няколко лъжици да изядеш няма хич на надебелееш.От опит го знам!Понякога по супер много мед изяждам и не съм качвала никога от него!Успех.

мед обичам и така си и хапвам по една лъжичка някой път, благодаря ви за съветите, ще се постарая да се стегна

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Купува

А срещу липсата на воля никой не може да ти помогне. Но нищо не ти пречи да изядеш един шоколад/вафла/чипс и после да си го компенсираш с упражнения.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Цитирай Първоначално написано от puhi14
    боже аз какво да кажа като съм 160 , 54 кг .. трябва да отслабна ! от утре започвам .. ; [ ;x
    и аз съм така, споко и повече от 10 кг съм сваляла
    и аз съм 1.58 и тежа 52 кг. въпроса е,че на мен не ми личат, всеки ми казва,че съм слаба. но почнах да правя коремни преси.
    ПП: Браво мацка. Всички вярваме, че ще успееш.

Супер фен Аватара на katericArofl
    ри14 и аз едвам научих наще да не купуват газирано, това онова, но все още баща ми взима я сладки, я вафлички, солети и т.н. ии не мога да им устоя.. нали отслабнах за 1 месец 5 кг и след това имах към 2 месеца захранване, през които свалих още 2-3 кг и сега честно казано доста си похапвам. през час сигурно муам нещо ама кво да се прави яде ми се лошото е, че само нездравословни храни ям

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    ри14 и аз едвам научих наще да не купуват газирано, това онова, но все още баща ми взима я сладки, я вафлички, солети и т.н. ии не мога да им устоя.. нали отслабнах за 1 месец 5 кг и след това имах към 2 месеца захранване, през които свалих още 2-3 кг и сега честно казано доста си похапвам. през час сигурно муам нещо ама кво да се прави яде ми се лошото е, че само нездравословни храни ям
    аз след като отслабнах, продължих да се ограничавам и си запазих успешно кг, дори и сега не съм си върнала кг от преди, а ти си похапвай щом ти се яде, но принерно 2/3 пъти в седмицата нещо сладичко или пък всеки ден, важното е да е малко, мисля една вафла или едни солети на ден, няма да си върнеш кг

Град
    Пловдив
    Аз съм на 2 ри ден от 90 дневната диета и имам чувството ,че не съм на диета ,а просто само редувам какво трябва да ям и съм -2 килограма вече. Естествено с много СПОРТ от моя страна . Не може се пак да си седа в нас и да очаквам да отслабна.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

anonymous708973
    Guest
    Момичета, и аз от утре се връщам към режима от преди година и малко.
    Никакви храни в шумящи опаковки (бейкролс и прочее), газирано и без това не пипвам, намалям сладкото, ще ям редовно и ще пия вода!
    И по дяволите, ще се науча да правя упражнения!

За справка: Висока съм 1.68-9-70 някъде и тежа 54 кг +/- 1.
    Проблемна зона ми е коремът. Каквото и да правя, се издува, не е като да имам някакво гадно шкембе, ама се издува, мамичката му!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    ^е ти си неква лека
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Щом си се решила и имаш воля, ще отслабнеш. Успех
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Здравейте!
    Щастлива съм да ви кажа, че съм свалила 7кг. ,без да съм била гладна дори за миг.
    : )))

Малко ми трябва още.

Голям фен Аватара на bet3to
    Миналата година направих нещо което не съветвам никой да прави.Отслабнах с 10 килца за около 2 месеца.Ядех само вечер и то много малко през деня кафенце и тва. Ама после много бързо ги качих

Голям фен Аватара на bet3to
    Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    Здравейте!
    Щастлива съм да ви кажа, че съм свалила 7кг. ,без да съм била гладна дори за миг.

Малко ми трябва още.
    КАК ?!?

Здравейте!

Малко ми трябва още.

Евала!Да ти имам и волята..Аз реших да започна да отслабвам преди 1-2 седмици,ама си викам,че няма смисъл,щото ся по Коледа и НГ просто си знам,как ще се натъпча и от диетата полза няма.Но съм решила от началото на новата година да стана нов човек.И аз съм малко дебеличка честно казано .. 1.67 - 60 кг ..Трябва да стана към 50-51 непременно.И пак поздравления,че си свалила цели 7 кг.Продължавай в същия дух!Късмет :*
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Здравейте!

Малко ми трябва още.
    КАК ?!?
    с какви храни се хранеше предимно и спортува ли?

Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Здравейте!

Малко ми трябва още.
    КАК ?!?
    с какви храни се хранеше предимно и спортува ли?

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Евала!Да ти имам и волята..Аз реших да започна да отслабвам преди 1-2 седмици,ама си викам,че няма смисъл,щото ся по Коледа и НГ просто си знам,как ще се натъпча и от диетата полза няма.Но съм решила от началото на новата година да стана нов човек.И аз съм малко дебеличка честно казано .. 1.67 - 60 кг ..Трябва да стана към 50-51 непременно.И пак поздравления,че си свалила цели 7 кг.Продължавай в същия дух!Късмет :*
    и аз бях 60 и станах 53 на почти същата височина ии смея да кажа, че просто няма да ми е хубаво да свалям още.. та мисля, че за твоя ръст и 53-4-5 ще са ти добре, но все пак ти си знаеш

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Браво,евала за волята!
    И аз от 1 седмица съм на режим и съм свалила 1кг вече

Авторкее как върви отслабването?Нещо май ни забрави
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Голям фен Аватара на Barbie47
    Браво! Пусни снимки, за да видим разликата! Много се радвам, че си успяла. Седем килограма не са малко. :P

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз искам снимкии

Супер фен Аватара на iPurple
    А какво ядете в даскало?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Bulgariq,Sofiq
    Охо,ще успееш сигурна съм Има ли напредък вече? :P А при мене колко кофти се получии...хванах някъв грип и дори все още съм болна близо 2 седмици вече и съм си загубила апетита и всички ми казват,че съм отслабнала малко,аз не че виждам разлика,ама окее зарадвах се.Обаче аз не съм спортувала и забелязах,че...ъм,така бюста ми леекинко се е попроменил,като че ли са се смалили де да знам и аз И сега се чудя дали има някъв вариант да си върна старите цици за тва е важно балансираното хранене,не гладуването и най-вече комбинирано със спорт Успеех

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    А какво ядете в даскало?
    аз не, че отслабвам или нещо (слаба съм си, но трябва да се поддържам такава(никога не съм била дебела)), но спортувам, а и гледам да ям здравословно и да не ям вредни храни (само сладкото ми е слабост) и на даскало ям сандвичи от черен хляб и си ги правя с каквото ми харесва )

Цитирай Първоначално написано от OGCJM
    Аз съм с теб, мацка
    +1
    вчера,днес,утре и завинаги ! ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си