- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЩЕ ОТСЛАБНА!
Не мисля, че изказването ти е точно, защото АНОРЕКСИЧКИТЕ мразят храната, а за никой не е добре да става анорексичка.И все пак моят съвет как да избягваш сладко:Първоначално написано от fortvilelse
Просто като видиш нещо сладко, преди да го изядеш добре си помисли-помисли си, че ако го изядеш няма да остслабнеш, а се сети в същото време, че много искаш да отслабнеш и просто трябва да се лишиш.И също си помисли, за това, че може да се лишиш от това вкусно нещо, но поне после ще си слабичкааИ друг съвет:
ако ти се яде сладко яж мед, даже и няколко лъжици да изядеш няма хич на надебелееш.От опит го знам!Понякога по супер много мед изяждам и не съм качвала никога от него!Успех.
мед обичам и така си и хапвам по една лъжичка някой път, благодаря ви за съветите, ще се постарая да се стегна
Купува
А срещу липсата на воля никой не може да ти помогне. Но нищо не ти пречи да изядеш един шоколад/вафла/чипс и после да си го компенсираш с упражнения.
и аз съм 1.58 и тежа 52 кг.Първоначално написано от ri41
въпроса е,че на мен не ми личат, всеки ми казва,че съм слаба.
но почнах да правя коремни преси.
ПП: Браво мацка. Всички вярваме, че ще успееш.![]()
![]()
ри14 и аз едвам научих наще да не купуват газирано, това онова, но все още баща ми взима я сладки, я вафлички, солети и т.н. ии не мога да им устоя.. нали отслабнах за 1 месец 5 кг и след това имах към 2 месеца захранване, през които свалих още 2-3 кг и сега честно казано доста си похапвам. през час сигурно муам нещоама кво да се прави яде ми се
лошото е, че само нездравословни храни ям
![]()
аз след като отслабнах, продължих да се ограничавам и си запазих успешно кг, дори и сега не съм си върнала кг от преди, а ти си похапвай щом ти се яде, но принерно 2/3 пъти в седмицата нещо сладичко или пък всеки ден, важното е да е малко, мисля една вафла или едни солети на ден, няма да си върнеш кгПървоначално написано от katericArofl
![]()
Аз съм на 2 ри ден от 90 дневната диета и имам чувството ,че не съм на диета ,а просто само редувам какво трябва да ям и съм -2 килограма вече.Естествено с много СПОРТ от моя страна .
Не може се пак да си седа в нас и да очаквам да отслабна.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Момичета, и аз от утре се връщам към режима от преди година и малко.
Никакви храни в шумящи опаковки (бейкролс и прочее), газирано и без това не пипвам, намалям сладкото, ще ям редовно и ще пия вода!
И по дяволите, ще се науча да правя упражнения!
За справка: Висока съм 1.68-9-70 някъде и тежа 54 кг +/- 1.
Проблемна зона ми е коремът. Каквото и да правя, се издува, не е като да имам някакво гадно шкембе, ама се издува, мамичката му!
^е ти си неква лека
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Щом си се решила и имаш воля, ще отслабнеш. Успех![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Здравейте!
Щастлива съм да ви кажа, че съм свалила 7кг. ,без да съм била гладна дори за миг. : )))
Малко ми трябва още.![]()
Миналата година направих нещо което не съветвам никой да прави.Отслабнах с 10 килца за около 2 месеца.Ядех само вечер и то много малко през деня кафенце и тва. Ама после много бързо ги качих![]()
Първоначално написано от VictoriaSweet
Евала!Да ти имам и волята..Аз реших да започна да отслабвам преди 1-2 седмици,ама си викам,че няма смисъл,щото ся по Коледа и НГ просто си знам,как ще се натъпча и от диетата полза няма.Но съм решила от началото на новата година да стана нов човек.И аз съм малко дебеличка честно казано .. 1.67 - 60 кг ..Трябва да стана към 50-51 непременно.И пак поздравления,че си свалила цели 7 кг.Продължавай в същия дух!Късмет :*
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
с какви храни се хранеше предимно и спортува ли?Първоначално написано от bet3to
с какви храни се хранеше предимно и спортува ли?Първоначално написано от bet3to
и аз бях 60 и станах 53 на почти същата височина ии смея да кажа, че просто няма да ми е хубаво да свалям още.. та мисля, че за твоя ръст и 53-4-5 ще са ти добре, но все пак ти си знаешПървоначално написано от xdennyx
Браво,евала за волята!
И аз от 1 седмица съм на режим и съм свалила 1кг вече![]()
Авторкее как върви отслабването?Нещо май ни забрави![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Браво!Пусни снимки, за да видим разликата! Много се радвам, че си успяла.
Седем килограма не са малко. :P
А какво ядете в даскало?![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Охо,ще успееш сигурна съмИма ли напредък вече? :P А при мене колко кофти се получии...хванах някъв грип и дори все още съм болна близо 2 седмици вече и съм си загубила апетита и всички ми казват,че съм отслабнала малко,аз не че виждам разлика,ама окее зарадвах се.Обаче аз не съм спортувала и забелязах,че...ъм,така бюста ми леекинко се е попроменил,като че ли са се смалили де да знам и аз
И сега се чудя дали има някъв вариант да си върна старите цици
за тва е важно балансираното хранене,не гладуването и най-вече комбинирано със спорт
Успеех
![]()
аз не, че отслабвам или нещо (слаба съм си, но трябва да се поддържам такава(никога не съм била дебела)), но спортувам, а и гледам да ям здравословно и да не ям вредни храни (само сладкото ми е слабост) и на даскало ям сандвичи от черен хляб и си ги правя с каквото ми харесваПървоначално написано от iPurple
)
+1Първоначално написано от OGCJM
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥