.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Голям фен

Re: ЩЕ ОТСЛАБНА!

Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    Здравейте!
    Решила съм-ще отслабна!

Омръзна ми всички весело да ме потупват по коремченцето и да казават "Добре си хапваш в последно време", когато ме види стар познат на улицата да ми казва, че съм напълняла,а аз да се правя че ми е весело и не се засягам отговаряйки "Не че съм напълняла,височината ми е малко за килограмите" и да изпадам в подобни "приятни ситуации ".
    Честно казано,до преди няколко дни не ми пукаше особенно какво мислят хората,но след като вече ми се наложи да понеса критика и от класната,всички да ме пренебрегват заради теглото ми и да съм "пухкавелката на класа" - СЛАГАМ КРАЙ НА ТЪПЧЕНЕТО ПО ВРЕМЕ НА ЯДЕНЕ!Спирам мазните храни,няма на училище за закуска да ям мазни дюнери и пици,а като се прибера вкъщи-да не се помръдвам и да продължавам да ям,докато стане време да си лягам!

Ще спортувам и вярвам-ще отслабна!
    ps. Знам,че ще има много хора,който ще ме упрекват че правя тема,без всъщност да има какво да обсъждаме.
    Просто искам да ви покажа как с силна воля-ще отслабна!
    В момента съм 67кг. - целта ми е да се смъкна до 57кг.
    Висока съм 170см. и 57кг. са идеалните за мен!

Браво мила ... евала ти правя ... и аз бях като теб - висока 170 и 65 - 66 кг. ... реших, че това ще се промени и го постигнах, НО НЕ С ГЛАДУВАНЕ, А С УПРАЖНЕНИЯ ... сега съм 170 и 54-55 кг. ... знам, че много искаш да отслабнеш, но внимавай да не ти отслабне рязко имунната система, защото и това го има ... успех

Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    И аз съм 1.70.
    Тежах преди 60 килограма и да ти кажа честно идваха ми доста в повече.
    Свалих ги на 55 - разликата е видима, но на мен целта ми е да съм слаба, не с 'нормално' тегло.
    Сега съм 52 килограма и ще ги сваля до 50 сигурно.
    Първите 5 килограма ги свалих за седмица и половина, след което направих почивка от един месец, в който си хапвах всичко, което душа ми поиска / палачинки с шоколад, пица, КФЦ, сладолед/.
    Сега вече гладувам от 8 дни.
    Пожелавам ти успех в начинанието и да не тръгнеш да се тъпчеш прекомерно после.

Как свали 5 колограма за седмица и половина? Някаква диета или просто гладуваш много?
    There is NOTHING i do better than REVANGE

бдфг

Аз мисля ,че съм
    165
    и 50 кл. не съм пълничка,проблем е
    че имам малко коремче,някакви идеи да ми дадете.опитвала съм се но не се получава
    -спирала съм газираното,сладкотоо и мазнотоо ,имало е малко ефект ,но не такъв какъто аз искам,правилА Съм и упражнениея ,но се иска постоянство

Re: бдфг

Цитирай Първоначално написано от gerilovedani
    Аз мисля ,че съм
    165
    и 50 кл. не съм пълничка,проблем е
    че имам малко коремче,някакви идеи да ми дадете.опитвала съм се но не се получава
    -спирала съм газираното,сладкотоо и мазнотоо ,имало е малко ефект ,но не такъв какъто аз искам,правилА Съм и упражнениея ,но се иска постоянство
    ами бъди постоянна

Браво!

Поздравления за целите! Би ли казала какви резултати си постигнала вече? Имаш изключителен стимул и желание. Доскоро и аз бях постигнала перфектната физическа форма, но в момента съм в трагичен вид и мисля, че просто имам нужда от външна подкрепа, за да се променя към по-добро...Ако продължаваш със здравословния живот, поздравления!!!
    Just a Dream !

Аз съм 1.50 + 1/2см и съм 40кг... Мама и тати ми казват, че съм напълняла доста.. И е така - имам корем и паласки (което адски ме дразни) а за краката да не говорим... Преди играех народни танци... къмм 2-3-ти клас и имаше доста голям ефект върху бедрата... (впрочем, в момента съм 6-ти клас) Сега отново се записах на танци... И има подобрение, но не е постоянно.
    Пролетната ваканция половината вече мина и за 2-3 дена бях при баба... Тя не спря да ми прави всякакви неща за ядене: то не бяха мекички, палачинки, лучници.... И най-лошото е, че всичкото това е мазно.... Но като чета какво сте направили вие се вдъхновявам и от днес ще започна да се храня здравословно - салати, жито, плодове... Е, в никакъв случай няма да гладувам и дано да не постигна т.нар. йо-йо ефект... Преди около 2-3 месеца бях намерила едни упражнения за корем и паласки и имаха ефект, но трябва постоянство, а аз нямах такова Ако намеря клипчето ще ви го пратя....

Намерих го! http://www.youtube.com/watch?v=0BjWLaGqEAg

Повече от фен
    Ох напоследък и аз поотслабнах, мога да кажа, че поддържам добри килограми. Проблема е обаче, че от месец и половина - два не ми е идвало. Почнах да се притеснявам и в скоро време майка ми ще се обади на гинеколог... много хора казват, че е нормално, знам ли, особено първите две години, когато цикълът ти още не е редовен. Иначе диетата си ми беше нормална, включва всичко по малко.. на вас случвало ли ви се е и наистина ли е нормално ? Знам, че ще ми кажете да ида на гинеколког, което и ще направя, но просто искам да видя дали и на други им се е случвало
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от holypotatoes
    И аз съм 1.70.
    Тежах преди 60 килограма и да ти кажа честно идваха ми доста в повече.
    Свалих ги на 55 - разликата е видима, но на мен целта ми е да съм слаба, не с 'нормално' тегло.
    Сега съм 52 килограма и ще ги сваля до 50 сигурно.
    Първите 5 килограма ги свалих за седмица и половина, след което направих почивка от един месец, в който си хапвах всичко, което душа ми поиска / палачинки с шоколад, пица, КФЦ, сладолед/.
    Сега вече гладувам от 8 дни.
    Пожелавам ти успех в начинанието и да не тръгнеш да се тъпчеш прекомерно после.
    Т'ва е най-тъпото нещо, което можеш да направиш със себе си.
    Разбирам желанието ти да си слаба, ама ако ще гладуваш, гладувай без да с*реш на метеното след това, ядейки такива простотии. След едно хубаво, лечебно гладуване от 1-2 седмици, се прави дъъъълго захранване със супички, салатки, пълнозърнести храни и зеленчуци. Лека полека.

По темата - VictoriaSweet, поздравления за решението. Мога да ти кажа само - бягай! Бягането ще промени живота ти, съвсем сериозно! Хубаво е и да внимаваш какво ядеш - основните неща, ти сигурно си го знаеш - замени белия хляб с пълнозърнест, включи повече сурови плодове и зеленчуци в менюто си... пий много вода!!! И си води дневник какво си яла през деня. Има един много хубав сайт - fatsecret com - там можеш да следиш колко калории си приела и изхарчила през деня.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Ох напоследък и аз поотслабнах, мога да кажа, че поддържам добри килограми. Проблема е обаче, че от месец и половина - два не ми е идвало. Почнах да се притеснявам и в скоро време майка ми ще се обади на гинеколог... много хора казват, че е нормално, знам ли, особено първите две години, когато цикълът ти още не е редовен. Иначе диетата си ми беше нормална, включва всичко по малко.. на вас случвало ли ви се е и наистина ли е нормално ? Знам, че ще ми кажете да ида на гинеколког, което и ще направя, но просто искам да видя дали и на други им се е случвало
    От колко време имаш цикъл Ако си в първите 2 години е нормално да прескача ,да спира за няколко месеца.Аз тренирам от 1 година ,5 пъти в седмицата доста натоварено и диети пазя,но проблем с цикъла нямам.От 3 години имам цикъл.Ако все пак много се притеснявате с майка ти,може да отидете на гинеколог.Килограмите са нещо относително,аз смъкнах само 6 ,но съм в нормата ми 53 кг - 165 висока ,но със спорта тялото ми се сви и се постегна.Най-добре се насочи към спорта,не прави диети.Само намали тестеното , сладкото и солта
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
    Здравейте!
    Щастлива съм да ви кажа, че съм свалила 7кг. ,без да съм била гладна дори за миг.
    : )))

Малко ми трябва още.

Бравооо, радвам се за тебе . Ако може да споделиш как успя, защото аз от две седмици се опитвам да сваля някое килце нооо не се получава ... не спазвам никакви диети но и не хапвам някой храни-сладко,солено и по-мазничките а спортувам всеки ден.. 1.66 съм и 50 кг, ноо нито съм слаба нито пълничка-повече съм закръглена в лицето ии затова трябва да поотслабна

За ръста ти не си толкова зле, но ако не се чувстваш добре - няма нищо лошо да се потрудиш за фигурата си, за тонус ако щеш. Браво, че се вземаш в ръце. Внимавай с отслабването, да не е прекалено драстично. Успех!

Супер фен Аватара на thebigsmile
    Мерси ще внимавам .. амм да не е толкова зле но като се погледна в огледалото винаги ми се струва че съм пълничка - или е вярно или огледалото не е наред

Браво Според мен ще успееш за отслабнеш,щом една моя приятелка отслабна с 13 кг за 3 или 4 месеца и ти можеш! Успех в отслабването!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си