- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сменят времето.
Е дойде и този миг,сменят времетоКак се чувствате ? Ще спим по 1 час повече,но и ще се стъмва по-рано.Аз лично сравнявам смяната на времето с настъпването на зимата при вас как е ? Кое часово време предпочитате зимното или лятното ?
Предпочитам зимата и обичам зимата.
и няма да се спи повече.. а само тази нощ ще е
като сте не информирани не пишете
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Не съм неинформиран,просто сега ще се спи 1 час повече сутринта,и ще си лягаме по-късно това имах в предвид,и неинформиран се пише заедно!Първоначално написано от xKiFlA
неска ли се сменя? т.е са да си превъртя часовника с час назад?![]()
Аз вече го превъртях![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
мда неска в 4 4асаПървоначално написано от brokeninside13
смени го утре сега няма смисъл
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не. няма да лагаме по късно, а само тази нощ се спи час повечеПървоначално написано от Greennight
пак НЕинформиран си![]()
xKiFlA-
Не ме интересува кое часово време ще е, просто искам да си е постоянно и да не го сменят. Така е отвратително докато свикнеш.
Ми как да се чувствам.. Чувтвам се,че са минали 1 час и 18 минути от Хеуин и че остават 15 часа и 40 минути до купончето ми днес с приятели!![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Мразя да сменят времето. Сега ще започне за се стъмва в 18:00 часа... а след време дори в 17:00 ;хх. Мразя зимата студено е и денят е ужасно кратък :хх.
Олеее не знаех и сега, като станах се видях в чудо. Компютъра и телевизора с едно време, печката и останалите уреди, които не са автоматични с друго и аз седя, и..
Иначе се радвам, че ще спя повече. Колкото до стъмването, да кофти е. Обаче няма какво да се прави идва зима![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Гадно ми е.
Мразя зимното време.
Рано се стъмнява, подтискам се, гадост.
Искам лято.![]()
Същото. Писна ми да се стъмва в 17 ч! Отврат е, искам си лятото - не най-горещото, но все пак температура, на която мога да вирея на спокойствие :Д. В краен случай тооооплата пролет - май месец примерно!Първоначално написано от MissNothing
Ти зле ли си,в сравнение с лятното часово време по-едно и също време ли ще си лягаме ако си лягаме например в 12 ?! А ? Информираната!Първоначално написано от xKiFlA
да информирана съм!Първоначално написано от Greennight
Аз лягам в един и същ час зимата и лятото как ще спя повечеосвен когато сменят времето
xKiFlA-
Добре че казаха по новините че щяхме да забравим в къщи![]()
Иначе ся ми се струва по дълъг деня и съм станал в 9:30 което е страшно необичайно за мен в неделен ден
![]()
![]()
Обикновенно преди 11 не ставам
![]()
>>DjBelev<<
Мразя зимата, мразя я
Сега ще се стъмва много рано и деня ще е по-кратък...кофти
Иначе се кефя, че ще се спи повече
![]()