- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Протича ли ви след секс (без презерватив)?
Здравейте,
Имам връзка с едно момче вече почти година и след разговори с него решихме да увеличиме удоволствието си като минем на секс без презераватив. Само искам да подчертая, че въпроса ми не е така да се каже медицински - наясно съм с възможните рискове за болести, а също Ходих на гинеколог и ми препоръча хапчета и т.н.... така че моля без коментари и съвети за това със или без кондом, а само по същество.
Въпроса ми е как да кажа - по-скоро хигиеничен. В повечето случай го правим някъде, където след това можем да се окъпем, но често се случва да го правим и навънка. Та в 1-2 случая ми се случи когато сме правили секс навънка и той е свършвал в мен, след известно време да ми протече от... знаете къде... Не мога да схвана принципа - в повечето случаи няма проблем и без проблем се подмивам след като се прибера в къщи, без преди това да ми е протекло. Но преди два дни например го направихме в един парк и след това докато се прибирахме направо се разтекох. Беше много неприятно и дискомфортно - като се прибрах целите ми гащички бяха напоени със спермата му, даже се беше омацал и чорапогащника. А както казах някой път няма никакъв проблем...
Кажете как е при вас (при тези дето правят секс без презерватив де) ? Протича ли ви след секс и ако да след колко време ? При мен ли е проблема (например нещо да не ми се свиват мускулите на влагалището както трябва) или е свързано с обема семенна течност, която приятелят ми изхвърля - например ако сме правили по-често, тя да е по-малко и да не прочитам, а ако не сме правили повече време - да натрупва и изхвърля повече сперма и тогава да протичам ? Моля кажете как е при вас, че се притеснявам...
Ами нормално е след като е свършил в теб, спермата му да изтече, да не мислиш, че остава в теб и се насъбираСпокойно, няма нищо общо с мускулите на влагалището ти или с количеството. Нормално е
![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Първоначално написано от bebchoOoOoOo
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Взимай си с теб ежедневна дамска превръзка и няма да имаш този проблем .. иначе и според мен е напълно нормално
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Имам един приятел който преди време се ми разправяше колко било готино да свършиш вътре и че нямало проблем защото приятелката му пиела разни хапчета против бременност и така нататък......... сега има 3 годишен син![]()
![]()
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ми мацо,сори,ма френда ти е кон.Нищо чудно и да почнеш да повръщаш семе след време.
След като ти се е изпразнил в сливата бързо тичай в някоя спермодарителна банка, даже некой лев ше изкараш!
Преди бях така. Не зависи от теб, изтича си когато си поиска. Аз не му давах да свършва вътре когато го правехме някъде навън. При мен и ежедневна превръзка нямаше да помогне, количеството беше доста.
Мисля, че като сте навън, би било по-добре да не свършва в теб, за да избегнеш разтичането след това.
извинявай за офф-топика ама искам да попитам на колко си години ??? и деца ли искаш да правиш ??
<3
Явно е на 17-18 и все още не разбира принципа на гравитацията.Първоначално написано от princeska94
![]()
![]()
![]()
Търсещ половинка.
Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
иначе по темата- слагай си дамски превръзки или не допускай приятеля ти да свършва в теб, когато сте навън.
Бил е на сухо омбрето бая време явно и е събрал мат'рял за цял отборПървоначално написано от Valentinka92
... иначе - вземи си коркова тапа следващия път с теб
и турбушон за времето като решиш да я извадиш
![]()
Майтапа се и тампон върши работа![]()
![]()
о не не, как може да даваш толкова тъп съветПървоначално написано от NeZaPoznat
в никакъв случай тампон око не си в мензис, защото в противен случай можеш да си докараш много неприятни проблеми!