- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дължи ми едно желание
Здравейте!
Вчера с моят приятел се хванахме на бас и аз спечелих, а сега той ми дължи 1 желание. Проблемът е, че нищо не ми хрумва, а аз искам да е нещо интересно, оригинално.
Моля ви ако измислите нещо кажете! Благодаря!
Да ти изпълнява всичите желания?![]()
Най-доброто желаниеПървоначално написано от Baby_b
![]()
хЪх...
![]()
Как не можеш да измислиш? Какво ти се прави? Какво си искала да направи той, а не го е?? ..
ако бях аз щях да го накарам да ми направи един хубав отпускащ масаж + вечеря и още нещо ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
сещам се за едно , но
има малки деца все пак
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ами, добре, дай да помислим...
Масаж на стъпалата звучи добре...
Или да го помолиш да те научи как се пише в тоя форум, защото секцията "ЛЮБОВ" е много подходяща за този тип теми...
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Aмии как не можеш да измислиш,бе момиче .. нещо0 заинтригуващоо и на него да му харесса![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
така си е ;дддПървоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Е, това си е вашия живот, ние как бихме могли да знаем? Поискай му нещо, което ти искаш да ти изпълни, но попринцип не би го направил, иначе какъв е смисъла? Все пак да не е някоя гадост, уронваща достойнството му.
Да те съблече само с уста/една ръка/n пръста?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Колко тъжно, че не познаваме теб и приятеля ти, както и вашите интереси.. И колко по-тъжно е, че ти незнаеш какво ти харесва..![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Някакви извращения си пожелай.![]()
Да и се изсере на гърдите и после да го размаже с нос.Първоначално написано от SchoolSucks
А сега сериозно...кажи му да те изненада или нещо което то искаш а той не се сеща.
DIE HORDE SCUM!Първоначално написано от BaXyPu4ePBa
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
![]()