Първоначално написано от
spopi
Ее как може да има такива хора от нахални по нахални.Случката е следната.Имаме час по биология и класната почва да изпитва едно момиче и един съученик.Но момичето нахално до предели отворила си наша учебника и чете класната е гледа и нищо и ни не и казва а на момчето неговия приятел се опитва да му подскаже и класната веднага млъкни а той и една дума не можа да каже а момичето сигурно половината урок прочете.И нейната приятелка и подсказа явно не стигнала до там с четенето.Ние гледаме е една приятелка и тя каза ей нахални същества ама момичето където подсказва е чу.Това не е само по Биология а почти по-всичко + контролни.Почти всички учители си затварят очите.Знам че такъв е живота.Но съм разочарована.Че някой седнал си на дупето и 1 прочел урока тя така изкара 6 а на момчето писа 4 че другото му подсказвало.Но лошото е че отраканите просперират аз мисля че тази изобщо не трябва.
Имам и друг проблем защо на мен много ми трябва да ми пишат 5 пък камоли 6 да не говорим да уча и някой учители много ме подценяват и има едни симпатии към дадени ученици.