- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 18годишна девствена
стига се подмазва на модераторитеПървоначално написано от akrobatkata
![]()
![]()
![]()
:P
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Прочетох ви мненията и искам само да кажа , че съм далеч от мисълта да я насилвам или да я тормозя да го направи.Искам и тя да го иска но някак си и само на целувки не може да се кара.Както ви е казвате да стане готова и т.н ами тя досега е имала и други гаджета и смятам че вече на 18 години би трябвало да е готова вече.Не сме малки вече за да върви една връзка го има и тоя момент аз така мисла.
Както и да е днес ще говора с нея
http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumHПървоначално написано от Naskoo90
![]()
Интересно ми е, напиши после какво сте си говорили![]()
Това ама ВЪОБЩЕ не е вярно! Аз се дадохПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
Оня моя само седеше и зяпаше опулено,питайки :"ама какво правиш?"
Когато едно момиче го иска,тя ще си каже.Не е нужно всичко да се разваля заради нечии нагон и лъжи
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
хахаха +3Първоначално написано от wtf2
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumHПървоначално написано от LostSelf
С девствениците технологията е да им показваш колко много ги харесваш и изобщо да не става въпрос за секс, ама изобщо да не се повдига въпроса от твоя страна. След известно време сами ти се нахвърлят. Само трябва малко търпение. Изпробвано е![]()
Ми супер ве? И ко като е девствена?!?!?! Нали не е като 90% от разгонените мастии на този свят...
хЪх...
Ами говори с нея на тази тема.. Тя трябва да се чувста сигурна с теб, че да направи тази крачка.. Времето което ходите не е толкова важно колкото нейното желание да го направи точно с теб и до колко може да разчита на теб.Зависи как те усеща момичето.Няма значение на колко години е.Аз бях почети на 18 (минус 6 месеца някъде), когато загубих девствеността си. И то на втората седмица от връзката ни.. И това се случи, защото го осетих по по-особен начин, просто бях решила, че ще бъда с него и именно той ще е .. първия![]()
Няма да стане с говорене - усамотявайте се , сваляй си гащите и и го давай да го държи и да духа ако искаПървоначално написано от Naskoo90
няма да се уплаши - вярвай ми
![]()
![]()
![]()
![]()
.. и как реши, че 2 месеца са достатъчни за нея?
Ако беше някоя пикла и по - малко биха й стигнали ..
Мислиш ли, че момиче, което се е пазило 18 години ще се даде на някой си след 2рия месец?
А това дали й е време или не ТЯ РЕШАВА, не ти!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Муцка , златен отговор , слушай каката горе ^^Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Дай и време , тя може да си мисли,че си с нея за едното. е**не , пазела се е, не 18ноо едно 6-7 години,такава жена иска любов и разбиране.Недей да я пришпорваш с цитати като "марш в леглото,кучко"
това със сигурност не значи "обичам те" .. Та дай и време,2 месеца са малко
Впрочем,никой не пита човека,Ти обичаш ли я истински?
Добре де... имам си приятел, обичам го много, но... ОТКОГА, за Бога, трябва да обичаш някого, за да правиш секс с него? Можеш просто да го харесваш. И какво от това, като е девствена? Какво сте я закътали тая девственост (баси грозната дума), все едно пазите нЕкво имане?!
очаквам да бъда изядена след тоя пост
Надявам се да има повече от тоя вид отколкото тия много моралните (друг е въпросът кой е казал кво аджеба е моралът), дето ще ме хранят.![]()
PinkPan7her, с течение на времето когато пазиш нещо дълго време, все по-трудно се решаваш да се разделиш с него и чакаш правилния човек, на когото да го дадеш. Мисленето е: на 18 съм, чакала съм точния човек, който да ме обича и на който да държа доста време, защо да не почакам още малко, за да се убедя, че това е правилния човек за мен? Разбира се не мога да говоря за всички, но на 18-19 девствеността ми ми беше по-ценна, отколкото на 16-17. На 16-17 бях по-склонна да се простя с нея след кратка връзка, отколкото на 19. Исках за себе си да го направя с някой, който обичам и който ме обича. Е, факт е, че не съм го направила по един милион причини по-рано, но е факт, че никога не съм съжалявала и за миг за избора си.
Искрено ме развълнува един приятел, който тези дни сподели, че за нас просто си е късмет, че сме се намерили, срещнали и влюбили, че сме си първите и единствените и че няма нещо по-хубаво от това да има такъв тип отношения. От позицията на годините и времето мога да кажа, че ако бях го направила с друг и после срещнех моя мъж, щях да съжалявам ужасно за избора си.
Идеята ми е, че не мисля, че е особено добра идея да се обвържеш с първия толкова важен човек в живота си. Макар че натам вървя.Мисленето е: на 18 съм, чакала съм точния човек, който да ме обича и на който да държа доста време, защо да не почакам още малко, за да се убедя, че това е правилния човек за мен?
Просто не мисля, че е жизненоважно да е човек, когото обичаш.
++++Първоначално написано от krem4et0
само, че при мен "беше" е в сегашно време ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сори, вече не сме 18век.Свиквай!Първоначално написано от BeastLover
По темата : Съгласна съм с Punisherrr
Емм и на 20 може да е ама да не иска..Просто поговори с нея, виж как седят нещата, къде е проблема и сам ще разбереш дали ще ти пусне или не...Просто не я притискай![]()
Първоначално написано от Punisherrr
Така е, аз бях 5 месеца с моя преди да правим секс, също съм на 18 и преди това не се чувствах уверена и готова. Чакай я, тя ще го оцени и ще поиска сама да го направите.![]()
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
+1 Страхотно те разбирам и ти казвам евала! Все още има хора, за които любовта, а не секса е по-важна и не ги е срам да признаят, че са били девствени на 18-19... Имам приятелки, които се срамуват от това и за тях е въпрос на чест да си правил секс на 15 примерно.... А истинската ценност е в едничкият, но достатъчният човек с който искаш да си винаги ! :P Така че мислете не с ....... а с главите си!!!Първоначално написано от krem4et0
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()