.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от akrobatkata
    Съгласна съм с Punisherrr :P
    стига се подмазва на модераторите :P
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Прочетох ви мненията и искам само да кажа , че съм далеч от мисълта да я насилвам или да я тормозя да го направи.Искам и тя да го иска но някак си и само на целувки не може да се кара.Както ви е казвате да стане готова и т.н ами тя досега е имала и други гаджета и смятам че вече на 18 години би трябвало да е готова вече.Не сме малки вече за да върви една връзка го има и тоя момент аз така мисла.

Както и да е днес ще говора с нея

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от Naskoo90
    Прочетох ви мненията и искам само да кажа , че съм далеч от мисълта да я насилвам или да я тормозя да го направи.Искам и тя да го иска но някак си и само на целувки не може да се кара.Както ви е казвате да стане готова и т.н ами тя досега е имала и други гаджета и смятам че вече на 18 години би трябвало да е готова вече.Не сме малки вече за да върви една връзка го има и тоя момент аз така мисла.

http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumH

anonymous708973
    Guest
    Интересно ми е, напиши после какво сте си говорили

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Както и очаквах богато сте ме нахранили след като постнах поста си . Приказвайте си квото си искате обаче мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде, не че не е готова ами си мисли -ами ся тоя дали не е с мен само за едното е**не ами дали няма да ме зареже след това ами дали ще ме боли дали тва дали онова ! В общи линий момчето трябва да я "обеди" че той е правилния човек за нея .... абе общо взето момичето и без туй е тръгнало да се "дави" ами защо някой да не и помогне Авторът иска съвет от вас как да се намърда в гащичките на гаджето си ииииии вие ама изобщо не му помагате с тъпите си постове с много "мисъл" в тях от които накрая автора разбира единствено че трябва да чака още и още , ами явно на автора му е писнало да чака и му е време вече да кара по същество ! Пак повтарям едно момиче трябва да се излъже първия път за да си легне с теб
    Това ама ВЪОБЩЕ не е вярно! Аз се дадох Оня моя само седеше и зяпаше опулено,питайки :"ама какво правиш?"
    Когато едно момиче го иска,тя ще си каже.Не е нужно всичко да се разваля заради нечии нагон и лъжи
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Цитирай Първоначално написано от wtf2
    хахаха +3
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Кембридж
    Цитирай Първоначално написано от LostSelf
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Както и очаквах богато сте ме нахранили след като постнах поста си . Приказвайте си квото си искате обаче мен никой не може да ме обеди че едно момиче което е девствено така от самосебе си ще реши да ти се отдаде, не че не е готова ами си мисли -ами ся тоя дали не е с мен само за едното е**не ами дали няма да ме зареже след това ами дали ще ме боли дали тва дали онова ! В общи линий момчето трябва да я "обеди" че той е правилния човек за нея .... абе общо взето момичето и без туй е тръгнало да се "дави" ами защо някой да не и помогне Авторът иска съвет от вас как да се намърда в гащичките на гаджето си ииииии вие ама изобщо не му помагате с тъпите си постове с много "мисъл" в тях от които накрая автора разбира единствено че трябва да чака още и още , ами явно на автора му е писнало да чака и му е време вече да кара по същество ! Пак повтарям едно момиче трябва да се излъже първия път за да си легне с теб
    Това ама ВЪОБЩЕ не е вярно! Аз се дадох Оня моя само седеше и зяпаше опулено,питайки :"ама какво правиш?"
    Когато едно момиче го иска,тя ще си каже.Не е нужно всичко да се разваля заради нечии нагон и лъжи
    http://vocaroo.com/?media=vGy77yS6zZD0nrumH

С девствениците технологията е да им показваш колко много ги харесваш и изобщо да не става въпрос за секс, ама изобщо да не се повдига въпроса от твоя страна. След известно време сами ти се нахвърлят. Само трябва малко търпение. Изпробвано е

Град
    Варна, моретоо :)
    Ми супер ве? И ко като е девствена?!?!?! Нали не е като 90% от разгонените мастии на този свят...
    хЪх...

Ами говори с нея на тази тема.. Тя трябва да се чувста сигурна с теб, че да направи тази крачка.. Времето което ходите не е толкова важно колкото нейното желание да го направи точно с теб и до колко може да разчита на теб.Зависи как те усеща момичето.Няма значение на колко години е.Аз бях почети на 18 (минус 6 месеца някъде), когато загубих девствеността си. И то на втората седмица от връзката ни.. И това се случи, защото го осетих по по-особен начин, просто бях решила, че ще бъда с него и именно той ще е .. първия

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Naskoo90

Няма да стане с говорене - усамотявайте се , сваляй си гащите и и го давай да го държи и да духа ако иска няма да се уплаши - вярвай ми

Мега фен Аватара на Hilary_

.. и как реши, че 2 месеца са достатъчни за нея?
    Ако беше някоя пикла и по - малко биха й стигнали ..
    Мислиш ли, че момиче, което се е пазило 18 години ще се даде на някой си след 2рия месец?
    А това дали й е време или не ТЯ РЕШАВА, не ти!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

.. и как реши, че 2 месеца са достатъчни за нея?
    Ако беше някоя пикла и по - малко биха й стигнали ..
    Мислиш ли, че момиче, което се е пазило 18 години ще се даде на някой си след 2рия месец?
    А това дали й е време или не ТЯ РЕШАВА, не ти!!
    Муцка , златен отговор , слушай каката горе ^^

Дай и време , тя може да си мисли,че си с нея за едното. е**не , пазела се е, не 18 ноо едно 6-7 години,такава жена иска любов и разбиране.Недей да я пришпорваш с цитати като "марш в леглото,кучко" това със сигурност не значи "обичам те" .. Та дай и време,2 месеца са малко
    Впрочем,никой не пита човека,Ти обичаш ли я истински?

anonymous708973
    Guest
    Добре де... имам си приятел, обичам го много, но... ОТКОГА, за Бога, трябва да обичаш някого, за да правиш секс с него? Можеш просто да го харесваш. И какво от това, като е девствена? Какво сте я закътали тая девственост (баси грозната дума), все едно пазите нЕкво имане?!

очаквам да бъда изядена след тоя пост

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Някои биха те изяли, в по-пряк смисъл.

anonymous708973
    Guest
    Надявам се да има повече от тоя вид отколкото тия много моралните (друг е въпросът кой е казал кво аджеба е моралът), дето ще ме хранят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    PinkPan7her, с течение на времето когато пазиш нещо дълго време, все по-трудно се решаваш да се разделиш с него и чакаш правилния човек, на когото да го дадеш. Мисленето е: на 18 съм, чакала съм точния човек, който да ме обича и на който да държа доста време, защо да не почакам още малко, за да се убедя, че това е правилния човек за мен? Разбира се не мога да говоря за всички, но на 18-19 девствеността ми ми беше по-ценна, отколкото на 16-17. На 16-17 бях по-склонна да се простя с нея след кратка връзка, отколкото на 19. Исках за себе си да го направя с някой, който обичам и който ме обича. Е, факт е, че не съм го направила по един милион причини по-рано, но е факт, че никога не съм съжалявала и за миг за избора си.
    Искрено ме развълнува един приятел, който тези дни сподели, че за нас просто си е късмет, че сме се намерили, срещнали и влюбили, че сме си първите и единствените и че няма нещо по-хубаво от това да има такъв тип отношения. От позицията на годините и времето мога да кажа, че ако бях го направила с друг и после срещнех моя мъж, щях да съжалявам ужасно за избора си.

anonymous708973
    Guest
    Мисленето е: на 18 съм, чакала съм точния човек, който да ме обича и на който да държа доста време, защо да не почакам още малко, за да се убедя, че това е правилния човек за мен?
    Идеята ми е, че не мисля, че е особено добра идея да се обвържеш с първия толкова важен човек в живота си. Макар че натам вървя.
    Просто не мисля, че е жизненоважно да е човек, когото обичаш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вероятно е според човека. ЗА МЕН това беше жизненоважно, защото в противен случай нямаше да съм аз самата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ЗА МЕН това беше жизненоважно, защото в противен случай нямаше да съм аз самата
    ++++

само, че при мен "беше" е в сегашно време ..

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Цитирай Първоначално написано от radeberger

Баси средновековното мислене дето го извади. В 21 век жената е с равни права като мъжа, "велики разбирачо" и ако иска ще го направи.
    Е тва е грешката,че си мисли че е с равни права на мъжа.Работата и е да души куро,да готви чисти и пере,без да дудне като не я питат.за шоф книжка и лк не говорим.Още като се роди-на синджир и в двора до дувара.
    Сори, вече не сме 18век.Свиквай!
    По темата : Съгласна съм с Punisherrr

Голям фен Аватара на azida
    Емм и на 20 може да е ама да не иска..Просто поговори с нея, виж как седят нещата, къде е проблема и сам ще разбереш дали ще ти пусне или не...Просто не я притискай

Каквото и да направиш ще се случи когато ТЯ реши! Не можеш зорлен да я накараш, така че ти остава само да чакаш...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Ами не ти ли хрумва, че за тези два месеца може да не сте се сближили достатъчно, че да е сигурна в теб и да иска да правите секс?

(Два месеца нищо не са за девствено момиче и е напълно нормално и правилно да е така. Смятам, че поясних защо. )

Така е, аз бях 5 месеца с моя преди да правим секс, също съм на 18 и преди това не се чувствах уверена и готова. Чакай я, тя ще го оцени и ще поиска сама да го направите.
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Исках за себе си да го направя с някой, който обичам и който ме обича. Е, факт е, че не съм го направила по един милион причини по-рано, но е факт, че никога не съм съжалявала и за миг за избора си.
    Искрено ме развълнува един приятел, който тези дни сподели, че за нас просто си е късмет, че сме се намерили, срещнали и влюбили, че сме си първите и единствените и че няма нещо по-хубаво от това да има такъв тип отношения. От позицията на годините и времето мога да кажа, че ако бях го направила с друг и после срещнех моя мъж, щях да съжалявам ужасно за избора си.
    +1 Страхотно те разбирам и ти казвам евала! Все още има хора, за които любовта, а не секса е по-важна и не ги е срам да признаят, че са били девствени на 18-19... Имам приятелки, които се срамуват от това и за тях е въпрос на чест да си правил секс на 15 примерно.... А истинската ценност е в едничкият, но достатъчният човек с който искаш да си винаги ! :P Така че мислете не с ....... а с главите си!!!
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си