- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пеете ли си под душа
аз пея .. танцувам ..измислям си мои песни .. ;д даже веднъж бях с приятели на море .. и докато се къпех съм пеела някаква песен на някъв измислен език .. .. като излезнах от банята всички ми се смяха и пееха .. същата пессен ..
![]()
Понякога :D
и не само под дува но само ако няма никой вкъщи![]()
Редовно![]()
Това ми е любима част от къпането в банята...
![]()
Единствената истинска болка е да нараниш някого, когото обичаш...!!!
Винаги
Аз дори когато мама,тате или баба са в стаята пак пея ;д А относно темата да почти винаги когато се къпя си взимам тела и почвам да си пея под душа,а понякога когато нещо не съм на кеф просто размишлявам за разни неща и така ;д
Е не, честно, някои отговори ме разбиха.
![]()
![]()
По темата не си пея, преди само, иначе като си седа в нас и ми се е забила някоя песен в главата, си припявам.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
случва се ;д
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Понякога.
die die my darling.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
Еми като ме хване лигата и си пея,но в повечето случаи само си слушкам музика от телефончето![]()
Преди си носих колонките от компа в банята и ги свързвах и само музика слушах, ама не съм пял ;д
Като се замисля не много....повече мисля за живота!Нз но така ми идва...Днеска си мислих за съня който сънувах и дали бих постъпила така наистина...и дали изобщо може да ми се случи тва. Такива глупости.
Да,и като си усиля стереото,става Speakers Going Hammer
![]()
ДА! Винаги пея, повечето пъти сама си измислям текстовете на песните, много ми се отдава!Понякога пея на някакви измислени езици и не ми пука дали ще ме чуят, въпреки, че после ме е срам.
![]()
Мм, нямам нужда, защото имаме душ кабина, а в нея има радио така чее ..Ама понякога си пея .. През повечето време всъщност ..
![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Не, защото огледалото ще се пръсне![]()
![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !