- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на момиче следното..
Как да кажа на момиче, че не искам да се виждАми повечи без да я заболи... апък причината е че няма пари и не желае да взема от моите на заем? кво да измисля ако и кажа истината ше се почувства клушарка
Дано темата да е ебавка.Ако не е, просто нямам думи колко е смотан и безмозъчен авторът.
![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Хах и ти да се виждаш с приятелката ти веднъж на две седмици, щото нямала пари да дойде да виим дали шти е хуу
Кой нормален човек пише в тоя форум,,,,,,,,,
Й ам оут
Защо ТИ не отиваш тогава?Първоначално написано от NokIacorrypt
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Много прав! Мнооого! На всичкото отгоре ти нормален ли си да я караш тя да идва при тебе... най-малкото бъди мъж и се помъчи малко ако държиш на нея... ако не дори смисъла от връзката ви се губи... безмозъчни хора ей... от София съм... ходил съм до Варна да се виждам с приятелката си в седмицата 2 пъти... 8 часа път с влак ... защото държах на нея наистина много..!Първоначално написано от OldSchoolRebel
^_^
Еб*си темата.![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Обясни й внимателно причините. Потърсете решение.
За първи път, ама.. (facepalm)
Бахти причината да се разделиш с нея. Ама до вчера и казваше, че я обичаш и не може без нея сигурно..
Ами ходи ти да я виждаш бе!
Е*аси тъпака ...Щял да я зареже,защото нямала пари ...
![]()
Просто съм шокирана.Ти си сигурно поредното матерелистично надуто егоистично използвачешко мамино синче която иска само да се фука и не изпитва уважение към никой ,а камоли да обича и да се опита да помогне да своето момиче което явно не е в доста добро положение.Ти си лицемер до един момент си и казвал че я обичаш а сега я зарязваш защото няма пари.Честно ти казвам гади ми се от такива хора като теб.
Ебаси безмозъчния и ограничен индивид.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ОООООоООо Колко си ПРОСТ.....![]()
![]()
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Абе тя не знам дали ще се почувства като клУшарка, но ти би трябвало да се чувстваш като пълен олигофрен. Както се казва тя някога с парите може би ще се оправи, но на теб акъл май скоро няма шанс да ти дойде. Май си от тия дето още не знаят дали им се пикае или им се ебе, но си се хвърлил вече на връзките. Любовта е сложно нещо, не е като да се почешаш по дупето.Първоначално написано от NokIacorrypt
Ето и линкче към тази песен, защото наистина е писана като за теб:
http://vbox7.com/play:d009a989
Само дето сигурно не си над 20 поне по акъл не ти личи де.![]()
Първоначално написано от areon4o
+51
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
А ако мацка зареже момче щото няма пари е нормалноПървоначално написано от 3oPuTy
баси курвенските номерца
![]()
Ама ти искаш тя да идва?? И защо заради пари ще я режеш?? Явно не държиш на нея...гледал си си кефа. Аз от твоя пост разбирам, че за теб в една връзка са най-важни парите. В голяма грешка си!
отиди ти при нея бе шматка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1, Еи такива хора като автора... NO COMMENT.Първоначално написано от bebe7o
Човека каза друго,но все едно...Еми това не е причина,просто иска да се оправи самаОстави я ако и трябва нещо,предложи и помощ,но да я късаш...това е нелепо
+1Първоначално написано от soul1199
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Еми явно има някакъф филм и не иска да ходя аз при нея... мн сте зле сичките от тоя форум сте тука само да хатвате, само нораин явно ми е разбрал проблема, аз не искам да я режа, ама като се виждаме супер рядко не ми е по вкуса на мен такава връзка
Ооо колко сте прости сичките...