.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Интересува те ли се от чуждото мнение???

Здравейте!!!Аз много обичам да ходя с пусната коса на училище и ми отива, но има едно момиче винаги ми казва ,че не ми отива.Когато съм с пусната коса всички момчета в класа само мен гледат и ме е срам.Според вас трябва ли да слушам това момиче от класа като имате предвид, че вече не сме приятелки?

Щом го казва единствена тя, освен това сте и скарани, а всички други те харесват така-определно го прави от злоба или завист. Хич да не ти пука.

А на въпроса ти дали аз се интересувам от чуждото мнение-колкото и да се опитвам да не ми пука, просто не мога напълно.. все се чудя кой какво ще си помисли.

Град
    Балчик
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Щом го казва единствена тя, освен това сте и скарани, а всички други те харесват така-определно го прави от злоба или завист. Хич да не ти пука.

А на въпроса ти дали аз се интересувам от чуждото мнение-колкото и да се опитвам да не ми пука, просто не мога напълно.. все се чудя кой какво ще си помисли.
    аз същата

Град
    around the world !
    Просто те дразни, не 'и обръщай внимание и ходи както на теб ти харесва. А колкото до въпроса - честно казано ми е страшно без различно, то за това е ЧУЖДО. Допитвам се най-много до приятелките си и това е, никакво робуване на чуждо мислене и прочие.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Просто ревнува, това е всичко. Не я слушай.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Интересува те ли се от чуждото мнение???

Цитирай Първоначално написано от nikol9910
    Здравейте!!!Аз много обичам да ходя с пусната коса на училище и ми отива, но има едно момиче винаги ми казва ,че не ми отива.Когато съм с пусната коса всички момчета в класа само мен гледат и ме е срам.Според вас трябва ли да слушам това момиче от класа като имате предвид, че вече не сме приятелки?
    товаа... беше риторичен въпрос, нали?

Лично аз не се интересувам от мнението на другите, макар те да продължават да ми го блъскат в лицето...

Платихме ли таз годишната ставка на данък "Обществено мнение" ?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    лелее и се чудим що има дефицит..

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    лелее и се чудим що има дефицит..
    Авторката да се яхва на 1вото летящо килимче и да отлита към общината, че трябва да се пълни дупката в бюджета!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Зависи. Попринцип гледам да се интересувам само от мнението на близките и пирятелите ми, но е доста трудно. Колкото и да се старая да не обръщам внимание на останалите има неща дето ми се запечатват в ума и ме тормозят известно време...

За приятелката ти - недей да я слушаш. Най-важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Интересува те ли се от чуждото мнение???

Отговор: Не

Ходи както на теб ти е кеф и другите не ги слушай!

Re: Интересува те ли се от чуждото мнение???

Цитирай Първоначално написано от nikol9910

Успокой се, тя ти завижда ! И на мен така ми говорят, само че зад гърба ми ! Но не ми пука ! Не и обръщай внимание и знай, че това е само от злоба и завист !

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    ЗАВИСТТТТТ ах как ги мразя такива ;хххх

Ако ти се харесваш с пусната коса , какво те интересува мнението на останалите ... Всички те гледали , може да те гледат щото си им смешна , а може да гледат и защото си красива .. хората си гледат ... :Д:Д Аз мнението на другите не го отразявам
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Да ,да интересува ме мен.. в друг живот.. обаче
    Изобщо не ми дреме.. нали важното е на мен да ми е добре и аз да се чувствам удобно ,не останалите ?!
    А относно тази твоя ' приятелка' ..според мен го прави от завист..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си