- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как да накарам родителите да ми вземат куче???
И аз бях на същата вълна тази година някъде към май месец започнах да мръкам на наще за куче ама те не искаха и проблема беше,че аз исах хъски а те стават доста големички.И така аз реших да взема нещата в мои ръце,събрах си пари и казах на тати,че имам пари и от него се очаква само да ми даде позволение.Той попринцип много обича животни и сме имали преди и котки обаче сега не беше съгласен.И една вечер много мрънках мама също го убевдаваше и той накрая се съгласиОбаче ако възнамеряваш да го гледаш в апартамент недей си взимай.Защото мойто хъски го гледахме в апартамента и:изяде ми обувките,лаеше рано сутрин и ни будеше,не искаше да спи в коридора и ако не го пуснем в стаята да спи упорито лаеше и да не говорим,че дъвчеше кабели и килими
Другото което е,куче се възпитава до 6 месеца мойто така и не се научи къде да ходи до тоалетна,голям инат беше.Когато го извеждах не искаше да се изхожда на вън.Иии така не издържахме и накрая го продадохме :[[[ [да не говорим после тати колко часа пра килимите ]
Не искам да те разубеждавам,но куче се гледа по-добре в двор според мен
![]()