- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми обръщат внимание
Има, ама не толкова голяма, тя пак ще си разбере, че я наричаш дебела.Достойно за уважение, ама нещо вс ни сложи под общ знаменател, това, че се изразяваме по-директно и не си слагаме на сърце драмите на всички петокласници не ни прави простаци (само повечето).Първоначално написано от jghgh
Ставаме многословни, но ... обикновено дебелите хора знаят че са дебели.
Ако им кажеш, че трябва да поработят над вида си, защото са пълни, те ще го разберат доста добре. Кажеш ли им "глиган", това вече си е обида. Чистата психология е, че когато някой те подкачи с негативизъм, ти заемаш отбранителна позиция и започваш да се защитаваш, и не отбираш от съвета. /който би ти бил полезен/
Като кажеш на някого "глиган" ти по-скоро го квалифицираш, обиждаш го и му злобееш насреща, а не го критикуваш добронамерено. Така не му помагаш, даже можеш да го озлобиш, предвид че хората с проблеми във външния вид са обиждани от не един човек и са податливи на мизантропични възгледи.
Не е нужно да се създава душевен дискомфорт на хората - независимо дебели ли са, грозни ли са, или някакъв друг "дефект". Винаги има начини, по които да не накърниш достойнството на човека отсреща и да му кажеш какъв му е проблема.
А обидите как удрят мъжете, не е истина ;] Трябва да сме внимателни с всички хора.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пак казвам - много си го слагаш на сърцето. Предвид обширното инфо, което е дала авторката и факта, че това е единственият и пост в темата смело мога да кажа, че тебе те интересува нейния проблем повече, отколкото нея. Просто не си заслужава.
На какви ли не идитизми се начетох в тоя пост! То не бяха домашни любимци, горски животни или обитатели на морския свят! Ама май единсвените такива в момента стоят зад ПЦ-то и се правят на мъже.
Причините в 90% от случаите са защото "мъжкарчетата" ги е страх да признаят, че харесват някое момиче и затова решават да играят там дето им е сигурно. А да ти дреме, за некви неориентирани пишлкодръпи си е чиста проба губене на време ако питаш мене. Така, че главата горе, цъкай си с приятелките и хич да не ти дреме - нито от ония "мачовци" нито от тези "интелектуално извисени младежи", дето показват знания в предметът "Човекът и природата" за 2ри клас.
Успех!
ех как сложихте мъжете под общ знаменател![]()
![]()
прост е отговора момчетата може да са решили да не те закачат заради поведенито ти ... външният вид няма нищо общо с закачките спокойно може просто да си по свита и да се зсягаш ... затова може да те отбягват почни ти да ги закачш и те ще почнат![]()
не съм съгласен , че 6-7 ми клас момчетта обръщат внимние само н външният вид
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Емиии аз май приспадам към групата на ''глиганите'' и простаците често са ме обиждали заради това мое ''състояние'', понякога се чувствам зле, понякога неНе мисля, че съм красива или поне с времето глупаците са ми втълпили, че съм грозна
. И въпреки това не ми липсва ''мъжко'' внимание... даже напротив, имам си приятел, с който подминахме година
Просто си има мъже и мъже. Въпрос на възпитание и вкус
![]()
![]()
По темата... ако тепърва навлизат в пубертета въпросните момчета е заради вънщността ти... С това не искам да кажа, че си грозна, защото не съм те виждала, просто те си имат друг вкус![]()
![]()
НООО много момчета избягват дадено момиче заради характерът й.. ако си някаква сръдла, не им се радваш на шегите и прочие, няма да им е особено приятно да общуват с теб![]()
![]()