.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

хубава пудричка

Здрасти на всичкии. Понеже сега използвам една пудра, но ще я сменявам, защото не ми харесва.. моля ви, дайте ми идеи за хубава пудра. Някаква по- тъмничка да е, да не е светла, и да е хубава.. ии ако може да е такава,че да не пречи на пъпките, да не ги раздразнява или нещо от сорта. Сегашната ми пудра, като си сложа и след 2-3 часа все едно не съм си слагала, само дето съм бледа в лицето (защото пудрата е бяла) и искам да е такава,че като си сложа да си личи, че имам и да държи повече време. Като цяло хубава пудра. Мерси предварително.

Повече от фен
    Опитай с Дермакол. Аз съм много доволна от техните пудри.

Град
    България
    Благодаря, ще го имам в предвид. Но няма ли и още мнения?

Голям фен Аватара на SWT
    Аз ползвам една на AVON има различни цветове дилготрайна е.На мен много ми харесва

Аз ползвам пудра на TRENDY и ми харесва доста... покрива идеално ии не стои като маска !

Кирилица!
    kalpazanka

Град
    България
    Мерси за отговорите.

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Аз съм с Импала и съм доволна.Хем евтино,хем качесвтено : )

Пудра на Импала не бих казала, че е качествена. На Дермакол не знам каква е пудрата, но фдт е супер покривен и стои като маска.

За да не ти запушва порите, гледай пудрата да не съдържа талк!

Препоръчвам минералната на Лумене: http://www.parfumi-market.net/pudra-...st-p-3232.html Не е супер покривна, но изглежда естествено, много е хубава. За пъпките преди това си използваш коректор и после пудрата.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от vIKToriYa
    Аз ползвам пудра на TRENDY и ми харесва доста... покрива идеално ии не стои като маска !
    Тази ме наинтригува най-много. А по лицето дълготрайна ли е? и ако може снимчица и горе-долу на каква цена е.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Harmonyy
    Аз съм с Импала и съм доволна.Хем евтино,хем качесвтено : )
    Импала и качество? ПЪЪЛЕН оксиморон!
    По темата: Антибактериалната на Манхатън е готина, добра покривност и добър избор на цветове, обаче подчертава много мъха по лицето, аз затова спрях да ползвам пудра.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Пудра на Импала не бих казала, че е качествена. На Дермакол не знам каква е пудрата, но фдт е супер покривен и стои като маска.

За да не ти запушва порите, гледай пудрата да не съдържа талк!
    Зависи какъв фдт си ползвала. Тези които са за дневна употреба не седят като маска и пак са покривни. Аз затова ги поръчвам на козметичката си. Тя е и професионална гримьорка и знае добре какво да избере за съответната кожа.
    А за пудрата просто не съм виждала по- добра в нито един от прехвалените молове.

Повече от фен
    Тези на Ейвън са откровено казано боклуци.
    Аз ползвам на Radiant.
    25 пари е, трайна е.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз ползвах една пудра на AVON. Не беше толкова хубава, тоест въобще не ставаше! Нито покриваше червенината на лицето, нито нищо. Сега съм с една на Golden Rose. Тя много ми харесва. Или самата пудра е качествена, или просто гъбичката разнася много хубаво. И аз не знам честно казано, но така дълго време си личи, че имам нещо на лицето. Като свърши мисля, да си взема или на L'Oreal Paris или на Max Factor минерална пудра. Чувам, че много хора са доволни от тях. Също така съм чувала, че седи естествено! Това за мен е важно, защото обичам да се гримирам, обаче не обичам гримът да се наслоява или нещо подобно!

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Тази ме наинтригува най-много. А по лицето дълготрайна ли е? и ако може снимчица и горе-долу на каква цена е.
    да дълготрайна е !!! иначе снимка ще пусна малко по-късно тази вечер да я снимам че в и-нет няма снимка...цената е 7,50лв

За по-евтина пробвай Bourjous, Max Factor, L'Oreal или Maybelline. Мисля че Боржуа и Мейбалин имат по-хубави.
    Ако мислиш да инвестираш повече, препоръчвам МАС
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

I ♥ machoka Супер фен

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ейвън имат хубави

Повече от фен
    Извинявай, но нито един продукт на Ейвън до сега не ми е харесал.
    Разбира се не смятам, че познавам всички но....

Град
    Dobrich
    От много време ползвам Manhattan antibakterial.Предназначена е за проблемна кожа, доволна съм от нея.Като цена е от порядъка на 10.50лв. А и доста добри са на Лореал и Боржуа. Ще вмъкна така помежду другото ако се колебаете за фон-дъо тен горещо ви препоръчвам Виши!
    Po-sladko e ot shokolad...

Град
    България
    Мерси на всички, наистина не очаквах толкова мнения. Имам доста да помисля коя пудра да си взема.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на мен на ейвън много ми допада една серия...в която има и пудра..пудричката е страхотна честно казано...аз я нямам но съм я ползвала на приятелка ии е върха...една черна кутийка с цветя отгоре нарисувани...обаче нямам достъп до каталози и не знам дали се продава защото си спомням че преди около 2 години може би я имаше серията..

п.п. име не помня, нещо от типа на кати или каролина може би да е било първото име на "издателката" (не знам как се казва човек, който пуска козметична серия на пазара )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от koni
    Опитай с Дермакол. Аз съм много доволна от техните пудри.
    Да!!!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    да дълготрайна е !!! иначе снимка ще пусна малко по-късно тази вечер да я снимам че в и-нет няма снимка...цената е 7,50лв
    Чакам снимчицаа, мисля тази да си взема.

Цитирай Първоначално написано от SWT
    Аз ползвам една на AVON има различни цветове дилготрайна е.На мен много ми харесва
    +1
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си