.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    sofia

Според Вас това любов ли е?

Искам да попитам нещо много важно
    Случката е следната:Имате приятелка (да я наречем Н),която е студентка да речем на 21 години.Имате връзка от година и 2 месеца.Тя Ви казва,че има предложение от приятелка (да я наречем Ж) да празнуват във Варна (на 500км от софия) 8 декември.Предложението за празнуване във Варна е дадено от друго момиче (да я наречем Х),което кани Ж във Варна и казва,че може да вземе някоя приятелка.Х и Н не се познавам.Как бихте реагирали,ако приятелката Ви каже,че отива да празнува във Варна?Нормално ли е Вие да почнете да си представяте,че тя ще направи нещо след като сте поискали да отидете с нея,а тя е казала,че отидете ли с нея няма да ходи никъде?Как бихте се почувтвали?И има ли хора чак с толкова голямо доверие към половинката си за да я пуснат сама на 500км на студентски празник ( или дискотека само с една приятелка)?Ще Ви стане ли приятно от този факт?

защо не отидеш с нея, под оправдание че ще ти либсва и че празника няма да е същия или измисли нещо такова ?

Град
    sofia
    Ми да бия 500км и да незнам точно къде е и да й кажа аз съм тук,защото ми липсваш....не е ли малко очевидно? идеята ми беше следната дали това е нормално и как би се почувствал човек? би ли я пуснал или не би?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Н ...
    К ...
    Х ...
    Ж ...

Обърках се.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    ^ И аз Ако някой може да го каже по-просто

Град
    in my world!
    Не знам но мога да ти кажа че си супер ревнивец!!!
    Аз и моя приятел като не сме се виждали по 12 дена като го няма и е в Гърция не съм се осъмнила до сега ,пък ти... един празник ...ще я изядат ....
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я успокой топката бе пич. Не може да си и опашка на всякъде.

Пък ако толкова и нямаш доверие на момата... кво правиш още с нея.

На въпросите ти -

Как бихте реагирали,ако приятелката Ви каже,че отива да празнува във Варна?

"Супер, да си изкараш готино, и да ми донесеш нещо лечимо "

Нормално ли е Вие да почнете да си представяте,че тя ще направи нещо след като сте поискали да отидете с нея,а тя е казала,че отидете ли с нея няма да ходи никъде?

Не.

Как бихте се почувтвали?

Трябва ли да се почувствам някак по специално?

И има ли хора чак с толкова голямо доверие към половинката си за да я пуснат сама на 500км на студентски празник ( или дискотека само с една приятелка)?

Че тя собственост ли ти е да я пускаш? Твоето висше разрешение ли е нужно за да отиде тя без теб някъде? Моята приятелка няма да има проблем да отиде на 5000 км ако иска. Щом съм с нея, значи имам доверие на момичето. Което е важното в случая. Тя ако е решила да ми изневерява... първо че ще го направи, и второ ще го усетя.

Ще Ви стане ли приятно от този факт?

Що не? Девойчето отива да се забавлява, и да се запознае с нови хора. А и както казах по горе - няма начин да сме като дупе и гащи всеки път.

В заключение искам да добавя че 8 декември не е някакъв ваш личен празник(годишнина, рожден ден, имен ден и т.н.) че да вдигаш такава олелия.

Наблегни на следното изречение - ако ти нямаш доверие на приятелката ти - защо още си с нея? А ако имаш - какво значение има къде отива тя, след като ти ще и вярваш че тя е достатъчно кадърна да не си сваля гащите пред първия срещнат?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Чакай, момичето е казало "че ако ти отиваш с нея за рожденния `и ден, нямало да ходи никъде"? Това е грубо отношение. И неуважение. Няма значение дали ще прави нещо или не, вземи я простреляй.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ееее ти пък сега и да я ебнат малко - кво - няма да се повреди я

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз ще добавя едно нещо. За да изневериш стигат само няколко минути. Може да сте някъде заедно, тя да ти се извини за да отиде до тоалетна и там да свърши работата. Не си ли вярвате няма никакъв смисъл.

Град
    sofia
    Mи след като в предишните си връзки е била малко по-"развързана" сега как да имаш доверие и ти казва,че това чувство понякога се завръща.За мен не е нормално д аимаш сериозна връзка и ходиш на дискотека.Не,че нещо ама има хора като пийнат 2 бири и вече отговора "не" го нямат за нищо.Те с мене и се натискат представете си без мене.И да ходиш само с една приятелка дето няма гадже и сигурно я ........ та я боли,извинявай ама при мен не става.Щом си с човек от една година какво ще й пречи присъствието на половинаката.Все пак сме на една и съща възраст и на двамата ни се забавлява.

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Ти като не обичаш толкова гаджето си ми е все тая.Да я ебат колкото искат твойта.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Приятелю, с това собственическо поведение ще ти бият шута. Спри се малко, успокой се и прочети пак какво си написал. Не я връзвай.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от 999
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Ти като не обичаш толкова гаджето си ми е все тая.Да я ебат колкото искат твойта.
    Мойта не ме оставя в къщи пък тя да си ходи 'самичка'

Супер фен
    Ами щом съм с някой, значи му имам доверие. Може да ходи където пожелае, няма да се притеснявам. Както казаха преди мен, километрите не са от значение - дали ще са 5 или 500, той стига да иска, винаги може да изневери. Не е необходимо постоянно да сме залепени като сиамски близнаци.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

anonymous708973
    Guest

Re: Според Вас това любов ли е?

Цитирай Първоначално написано от 999
    след като сте поискали да отидете с нея,а тя е казала,че отидете ли с нея няма да ходи никъде?Как бихте се почувтвали?
    Еми, няма да те лъжа, ще ми стане кофти. КАК ще ми каже така, по дяволите?!

Гласувам да я цапардосаш.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен
    Имай й поне малко доверие..

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
    ^ И аз Ако някой може да го каже по-просто
    same

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако нямате доверие един в друг,то това връзка ли е ?!...Мисля,че ако и позволиш малко да диша,нещата ще седят по различен начин.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Ти си типичния балкански мачо, чиято сила се изразява в това да потиска жената до него, защото била жена, разбираш ли, и мястото й е единствено вкъщи, в кухнята, зад печката, бъркайки поредната манджа или режейки поредната салата.

Ти си я знаел каква е, знаел си миналото й, познавал си характера й малко или много, но въпреки това си решил да си с нея, нали? Носи си последствията. И не се опитвай да я задушаваш, само защото на теб несигурността ти ти идва в повече.

И къде пише, че когато си обвързан, не трябва да ходиш на дискотека? По тая логика забраняваме и ходенето по кафенета, ресторанти, обществения транспорт дори, 'щото и там шансът тя да срещне някого и да ти изневери е кажи-речи същият.

А за това, че тя се натиска с някакъв в твое присъствие, отново ТИ си си виновен, защото си го позволил. Можеш да й забраняваш, да й заповядваш и да й правиш парчета за глупости, обаче не можеш да покажеш на сульо и пульо, че това си е твоето момиче, така ли?

И за край на този изключително драматичен пост - намери си приятели и среда, в която да съществуваш, без в нея да е включена приятелката ти, създай си лично пространство и го уважавай, както и това на половинката ти, въпреки че се съмнявам, че на тия години ще успееш. Принципно децата на по 14-15 се държат по този инфантилен начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си