Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
За мен не си в ред. Ако беше загубил някое момиче, което те е обичало и и е пукало, и си е струвала - ок. Тогава има логика за депресии и изобщо.
Ама ти си загубил някаква флъорца, която и е през оная работа за тебе, натрясква се и се дава да я обарват по разни купони, пише си кифленски настроения по профилите и едва ли изобщо се сеща за тебе.
Аз съм губила човек, който и след късането не спря да се грижи за мен и още го прави пък не седя с ножче пред огледалото.

Що се отнася до забравянето - то е въпрос на воля. Ако всеки път като се усмихнеш си казваш: О, това е горчива усмивка... щом Пенка (примерно) си замина... или всеки път като се появи ново момиче си викаш: Ох, що не е Пенка... ми нищо няма да излезе. Ще я забравиш, когато си наложиш да не мислиш за нея нон стоп.
Хвани си някакво хоби, което наистина ти харесва и ти отвява мислите и след време ще си викаш: Хм, Пенка коя?
Права си за това,че и е през оная работа.Макар че тя все още говори ,че и е пукало за мен..Еми да и на мен ми пука за съседа,пекан човек
Явно нямам воля,щом немога да я забравя,или не е достатъчно силна.А за хобито - имам си - Китарката си е до мен,приятелите са на едно обаждане