Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
Цитирай Първоначално написано от norain
Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
да се филмираш толкова не бива
Немога да разбера защо за някой проблема е за други "базик"
Ква е тая дума "филмирам" не я намирам в тълковния
Филмирам (вкарвам се във филм) = приемаш разни не особено тежки проблеми за край на света, драма и половина, "Титаник 2" и прочие. Изпадаш в тежки депресии, започваш да търсиш знаци от съдбата, решаваш, че някое момиче/момче е смисълът на живота ти, сродната ти душа като все едно сте главни герои в "Листопад" и раздялата с нея те кара да загубиш контрол над себе си и да си скапваш живота, вместо да се опиташ да продължиш по-силен. Това е.

При наличието на милиони хора, страдащи от тежки болести, сираци, деца с родители - алкохолици/наркомани/педофили, вдовци (следователно, не просто са ги скъсали, а са ги напуснали... и няма да ги видят никога повече), хора, които нямат примерно пари да вържат двата края, гладуващи, бездомни и тн, и тн.... смешно е да наричаш късането с някоя патица, която не и дреме за теб - проблем, камо ли да се кълцаш с някви ножчета и да драматизираш.

Еее ама вие за тъп ме взехте вече,знам какво е това просто се базикам с него.Та както и да е.Иначе благодаря за изчерпателния отговор.
Та другите не гледат мен,защо аз да гледам другите...така ,че.
Какво като има по-зле от мен ? Аз гледам мен си,писна ми все другите да гледам,и аз да съм зле.
Имам покрив и не желая да го губя
И все пак благодаря !