.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Като пострадаш малко ще видиш каква е разликата ...
    пп. Който не е страдал от любовта, не знае нищо за нея .

Аиде и аз да се включа като дървен философ Дефиницията на "Обичам" е следната: Да си силно привързан към предмет, животно,човек и т.н. На мен лично ми е по лесно да кажа че харесвам даденото момиче вместо да се излагам с клишето "Обичам те", Има 2 причини, първата е че няма да ти повярва и втората че ще я изплашиш.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Харесваш го - сипматичен ти е; сладък; привлекателен и т.н.; харесваш го като човек/приятел и т.н.

Обичаш - чувствата ти са по-силно от обикновеното харесване; готова си да правиш компромиси (стига да има смисъл от такива); да правиш жертви (е, без кръвопролития и убийства сега де, хипотетично казано - да се лишиш от нещо например); искаш да си с човека до себе си въпреки недостатъците му, защото го обичаш. А ако само го харесваш - при първите няколко кусура, които намериш - може и да го оставиш.

Поне аз така виждам нещата. Плюс - минус някоя друга теория на вероятностите.

I'm inlove with a criminal...

Град
    Шумен
    Харесвам те = бих те чу*ал ; Обичам те = бих дал всичко за теб
    Кратко и ясно ...
    Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Офффффффффф.. Божеееее!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе до около 15 години няма особена разлика в двете, еднакво често се казват и в повечето случаи неискрено (за обичането).
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Няма особена разлика. И двете са думи, и за двете може да лъжеш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    Разликата между тези две понятия е, че ако при харесването изпитваш някакви любовни трепети към даден човек, без да е нещо сериозно.Да обичаш означава наистина да държиш на човека, в когото си влюбен.
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Да харесваш - примерно виждаш някое момче и си казваш ''той е много сладък бих тръгнала с него'' или нещо от тоя сорт.

Да обичаш - тва значи да си превързан към даден човек да знаеш за кусурите му но въпреки тва да не ти пука за тях може дори любовта ти да е несподелена но въпреки тва да изгаряш да го видиш да се задушаваш когато не е близо да теб. Да обичаш значи да си готов на всичко за някой дори да знаеш, че на него му е все едно.
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Разликата е огромнаа.. колкото от тука до небето Лесно можеш да харесаш някой,ама трудно можеш да го обичаш... Вярно е,че на думи двете понятия са еднакви..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си