- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Недостъпността...?
Първото, което е щом не харесваш момчета явно си лисбийкаПървоначално написано от xKiFlA
И второто за да ги използваш значи си поне би, но пак трябва поне малко да ги харесваш плюс това че както казах щом ги използваш си използвачка. Щом ти харесва това определение продъкжавай. И другите определения в по-горният ми пост също важат.
Има една мисъл: "Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти правят", още една: "Давай това на другите, което ти се иска ти да получиш", също: "Животът е колело, което се върти, един път сме отгоре друг път сме отдолу" и като последно, но не на последно място: Всичко в живота един ден се връща, колкото по-късно, толкова по мръсно". Надявам се ако поне малко ти работи сивото вещество и си наистина такава за каквато се представяш да разбереш какво имам предвид. За да не плачкаш един ден я по форуми, я пред някои я вътрешно пред себе си колко глупава си била някога. Най е лесно да използваш пък и си е някакси гъзарско в днешно време, но е по трудно да се поставиш на мястото на използваният човек. Е, колкото и да ти е трудно се опитай, защото по добре да усетиш болката на някой друг върху себе си за малко отколкото да усещаш своята собствена болка за по постоянно. Да най-лесно е да тръгнеш по най-лесният път. Пък това че един ден ще съжаляваш жестоко и можеш да се чувствстваш като парцал някога изобщо не е от значение. "Живей за мига" са казали хората, пък след теб и потоп. Така е най лесно...поне докато един ден не се обърнеш назад и не съжаляваш горчиво за всичко.И запомни едно от мен. Миналото никога не може да се промени колкото и да имаме желание понякога, а нашето настояще сега е нашето минало утре и ако сега имаш възможност да го промениш утре дори и да съжаляваш ще е вече твърде твърде късно.![]()