- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СКЪСЯВАТ НИ КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ
+1Първоначално написано от kindergarden
Аз също съм така, 12 клас съм, имам да уча за матури и изпити, ходя на курсове по английски, тъй като юни месец ще карам тест за сертификат. Наистина изобщо не е до "искам/ не искам да уча". Няма да станем по-умни за няколко дена. Няма и да отъпеем, ако ни дадат още малко почивка. С извинение, ама не сме роботи. Още сме в началото на годината, а аз вече се чувствам ужасно уморена! Мисля, че ако никой не би отказал малко повече време, за да усети коледните и новогодишните празници, вместо да ги усети просто като поредния уикенд...![]()
kindergarden, подркепям с ръце и крака!
Обаче, авторке, няма смисъл да бягаме от училище, защото ще ни го изкарат през носа и нищо няма да постигнем(освен отсъствията). Не знам дали знате, но във фейсбук се организира групов протест на 20 ноември(събота). Ние от нащо даскало ще се съберем пред общината и там ще протестираме(уау, сега си представям - идваме 5 човека на кръст с плакатите, обикаляме в кръг и викаме:"Искаме ваканция!"
![]()
![]()
). Ще идват и учители - и те искат ваканция... поне класната ни каза, че ще дойде...
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Нали помните какво стана след учителската стачка.. смятайте какво ще стане след ученическата![]()
да много гадно...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Еми гадно, но един ден всички ще викаме, че училището ни липсва, там поне си мяташ краката и не се иска кой знае колко да правиш, а на работа ще работите цял ден за .. едвали не едно нищо! Ще се скъсвате от работа за нищожни пари! И само ще се ядосвате за к'во не сте били на даскало и сега сте на т'ва диридже!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
оф Боже!Това няма нищо общо с темата!Първоначално написано от BlackEyedPeas
да съгласен съм с тебе ама да си имаме ваканции и ние да си починем верно на мене малко ми остна да завърша даскало , липсва ти ,но ваканциите да не ги пипат може да ги удължават но не и скъсяват неморално еПървоначално написано от BlackEyedPeas
и ние сме хора
много си права
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Някой по-горе беше споменал за едно организирано събитие във Facebook. Ето го: http://www.facebook.com/event.php?eid=128989210488809 Тук са включени градовете София, Пловдив, Варна и Шумен. Силистра вече направиха такъв протест.
Аз направих и такова за Русе. Ето го:
http://www.facebook.com/event.php?eid=114723228591385
Някои ще се изсмеят, други ще го пренебрегнат. Аз обаче този път искам да направя нещо полезно - за себе си и за другите.![]()
И ко мъ ибе, че скъсяват ваканцията все ми е тая![]()
Това с каква цел е?Да ни направят лятната по-дълга ли или да имаме повече малки ваканции?Аз нещо такова разбрах...и ако е вярно,то кога са ни ваканциите ?![]()
Аз така или иначе не влизам в първия час... винаги ни е английски език и понеже госпожата е фен ми позволи да не влизам шот имам добри оценки![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
То по тая логика айде цяла година да не ходим на даскало за протест,че Коледната ваканция е много къса...Безмислени са тези отсъствия от даскало.Няма да променим нищо,освен да вкараме номера си в графата отсъствия и да отнесем гнева на няколко даскали.
![]()
Но и аз съм против това,че скъсиха тази ваканция.. та това са едни от най-хубавите празници в годината! Трябва да си ги изкараме максимално хубаво и без мислите ни в обикновения уикенд - ааа.. за бога,трябва да уча за понеделник!.. Напълно подкрепям мнението на @kindergarden и другите подобни мнения..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
имам чувството, че в тоя раздел повечето са некви книжни плъхове дето живота им е даскало, учене, форум O.O
EE пък не съм съгласна с тези, дето казват, че един ден заплатите ни щяли да бъдат ниски и да сме ходели на даскало ! АЛООООО тия 3-4 дена няма да ми оправят заплатата... Ще ми я оправят останалите дни. Още повече, нито знаете тогава какъв ще е стандарта на живот в България, нито дали ще работим тук! Много ви знаят устите 'к'во се се размрънкали..' а-у - тем подобни!Аз Не съм бягала от този първи час...когато ми се иска тогава ще избягам и не заради някакъв протест... Песимистично съм настроена към варианта някой да ни чуе и ваканцията от 3-ти да я одължат до 6-ти примерно както беше миналата година!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой не ви е задължил да ходите на училище. Който иска да върви, който не иска - да пасе патките.
Сега ако ми кажещ, че можеш един ден след Нова година да отидеш на даскало, се гръмвам !Първоначално написано от Cybershot
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Хах.. не съм искала да споря с никой! Мислете си к'вото искате, но т'ва е самата истина! Хората работят цяла година без почивка, само за лятото им дават по 1-2 седмици и т'ва е, а вие тука се оплаквате от Коледната! Въобще не съм съгласна със скъсяването, но ние к'во можем да направим? К'во като направите един мизерен протест? Като че ли ще има ползва от него, министъра много го боли гъза за ваканциите ни! Ако избягаме, какво ще покажем? На никого не му пука! Просто ще си отнесем отсъствия! Аз лично съм твърдо против намаляването на ваканциите, има хора, които заслужаваме почивка, но какво да се прави, на тъпите министри им е все тая!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аре стига сте ми обяснявали кой колко работи.След 5-6 години и ние толкова ще работим.Само че сега сме на училище.Извинявайте,ама баща ми почива до 5ти,а ние на 3ти сме на училище... И проблемът на министрите е,че както казах и в предишен пост,предвиждат дървени ваканции и се оплакват как нямат пари,обаче скъсяват Коледната.Какво излиза?Ще ни натресат дървена ваканция,заради която ще трябва да учим поне 2-3 съботи,обаче няма да им дойде наум просто да не скъсяват Коледната ваканция...Първоначално написано от BlackEyedPeas
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Нова Година, Коледа, Великден, дни като дни. И лятната трябва да я орежат, защото образователната ни система е под всякаква критика, този раздел говори достатъчно колко необразовани и неграмотни стават поколенията, с темите които се пускат. Време е да се направят хубави реформи, защото в край на сметка излизат идиоти, а не образовани хора. Дано след време да направят образованието платено, тогава ще осъзнаете за какво съм говорил, но ще е късно.Първоначално написано от BeezyJey
+ пазарите се за някакви си 3 дена или колкото са там.. Вярно, че е тъпо един вид ставаме от масата на нова година и аре на даскало ама признайте че нямате к'во да направите.. 3 дена през зимата не е голямо нещо.. изобщо не държа да мръзна навън или да си седя в нас, щото времето е кофти : )Първоначално написано от mlakniwe2
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Според мен това го правят заради Дървената ваканци, но амо през декември я няма, може и да удължат зимната!
♥ 2PAC ♥
хубаво протест, ама в събота?! хахахаххПървоначално написано от Lorein
мм да то ако има и дървена ваканция и дълга зимна ваканция ще се испусне много материал. Аре тия дето са 5-6 клас ДА ми 7-мите класове като после ще кандидатстват а не знаят нищо ...? Ваканции та ваканции, като не ви са ходи на училище за кво сте записани ??![]()