- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Татуировки
Здравейте![]()
Аз съм зодия скорпион и искам да си татуирам скорпион(не само,защото съм такава зодия,просто ми харесва),но съм чувала,че не е хубаво да си татуираш зодята.И искам да ви питам,дали вие сте чували за това? и да дадете мнения.
мерси предварително![]()
Глупости,100% ти го е казала някоя бабичка или циганкаПрави каквото искаш...Аз пък имам тениска със зодията ми,и какво сега имам лоша поличба така ли
![]()
Има едно предаване по discovery - 'татуировки в Маями' от там го чух.
Как можете да вярвате в такива
глупости..И каква е била причината,че не
трябва да си татуираш зодията ?
Братовчед ми от една година си има
татуировка със зодията си и нищо му
няма на човека..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Давай - драскай се.Няа се плашиш![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Точно там на доста хора са им татуирали зодиите. И то за всяко такова нещо си има суеверия, от теб зависи дали ще им вярваш. Това е като това че като минеш под стълба ще ти се случи там нещо или ако домът ти не е подреден спрямо фън-шуй няма да ти е хубав животът заради някаква си отрицателна енергия.Първоначално написано от Praskovkaaa3
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ако щеш, можеш да си татуираш счупено огледало, пак нищо не значи.
Лошото е после, като си търсиш работа. Гледай да не е на видимо място - да можеш да я поскриваш.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
мерси на всички![]()
Чувала съм,че не било хубаво да носиш нещо,на което е изобразена зодията ти.Но не ми се вярва да има нещо вярно в това.Така че,след като искаш да си татуираш скорпион и имаш финансовата възможност,действай.
и аз мисля да си направя таттоо с зодията http://www.bullseyetattoos.com/tatto...ittarius_Arrow
само дето тази има малка грешкаSagittarius, а не Sagitarius
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Татуистите имат голямо въображение, ще я поправят ако искаш.Първоначално написано от VikitoRia
На сестра ми и направиха татус от 2 или 3 и стана много добро, но трябва да отидеш при някой, който си разбира от работата.![]()
никога не е късно ...Първоначално написано от SmilezZz
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
И аз съм скорпион, и аз ще си татуирам скорпион. Евентуално другият месец ще отида . Направо срамиш зодията, щом си толкова суеверен.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ами ако вярваш и си набиваш в главата,че ще ти се случи нещо лошо -ще ти се случивсичко е подсъзнателно
Определено.Първоначално написано от teenems
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
'NomNomNom '- не мсиля,че съм срам за зодията сипросто пуснах тази темичка,защото ми беше интересно да видя мнението на другите и дали и те са чували такова нещо
П.П вече си запзаих час точно на рождения си ден[happy]
Не знам как може да има хора дето се връзват на такива глупости.. Татуирай си се и да ти е през ..![]()
един път ги разглеждах...ама те са толкова много че ме заболя главата и се отказах да си правя,пък и вече всеки втрои ила татус
![]()
като си решил да си правиш татоса ... направи си ... пък колкото това за зодията това са пълни глупости според менеее :P
Аз пък съм си харесала една 3D татуировка, не е много голяма, и се чудя колко ли пари ще ми излезе.. Някой случайно да знае как вървят горе-долу и колко по-скъпи са от обикновените![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Аз пък също съм чувала това за предметите но искам да питам нещо искам обица не езика ама не ми дават и им в икам че тогава ще си сложа от тези дето не трябвя си дупчиш езика обаче те пак не и въпросът ми е те нали могат да се махат когато искаш да успокоя наще че те не вя рват![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
щом си решила направи си
не жярвай на глупости
Направих сиииВече от почти 1 месец си я имам ииии много си я харесваммм
![]()
![]()
![]()
![]()
Честито, хвърли някоя снимка![]()