- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес и растеж
Мисля да започвам да ходя на фитнес ама чета, че дори да не правиш клекове с тежести то самото вдигане на железата те набива към земята и се намалява растежа и си викам да изчакам ли да порастна още малко или да ходя от сега щот съм 166 см. 14 год. и си мисля, че съм нисък и искам поне 177 см да стана ама ддз да отивам ли на фитнес той ми е на удобно място фитнеса ама проблема ми е растежа щото в тази възраст до 20 год ли колко най-много се растяло и упражненията като скачане, тичане, набиране и т.н. помагали най-много в тази възраст, а после по-малко и сега си викам малко такива упражнения ли да почна да дигна няколко см. ако може и после на фитнес се пак до 20 год няма да чакам тогава ще е късно или така си мисля ама искам да ви попитам и на др. места ще питам да ходя ли или няма да достигна желаната височина то се пак не се знае колко ще стана но ако остана нисък хич няма да съм доволен
sapphire5
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek