.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

чувствам се много самотна

На 20 години съм.Последната ми връзка,който даже незнам дали мога да я нарека такава приключи през лятото.Чувствам се много самотна,имма нужда от мъжка ласка,от нежност ,но не еднократна просто искам някое момче,което много да ме обича.Чувствам се празна,искам да се влюбя и това да е взаимно.Нямам много опит,може би защото незнам как да се държа,но това е друг въпрос.Какво да правя,къде да го търся това момче

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Недей така, защото сама ще потънеш в дупка. Успокой се и просто се наслаждавай на живота. Момчето ще дойде само. Предполагам си хубава млада дама и отчаянието ти е напразно.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да видим кога ще се появи рицарят на бял кон у форумо, който да ти предложи място на седлото си и да отпрашите заедно към щастието.

Сериозно: В съвременното ежедневие самотата е неизбежна. И аз си кисна сам в квартирата, но го преживявам. Може би като жена трябва да станеш по-активна. Те мъжете така и така само това чакат.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ами, виж ми снимките в teenID, ако можеш да се примириш с това - на ЛС.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

OldSchoolRebel - Кой пък ще те вземе теб? Ти живееш във форума, ахха вземи се стегни

По темата:

Излез навън, запознай се с нови хора, весели се с приятели, все ще си намериш някое подходящо момче за теб, с отчаяние нищо няма да постигнеш

Супер фен
    Не насилвай нещата, всичко ще си дойде на мястото.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    OldSchoolRebel - Кой пък ще те вземе теб? Ти живееш във форума, ахха вземи се стегни
    О.О Ама аз съм тук от седмица, дори още не съм си платил наема, да не говорим да съм вкарал мои мебели...

Чумата да те тръшне дано.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    О.О Ама аз съм тук от седмица, дори още не съм си платил наема, да не говорим да съм вкарал мои мебели...

Чумата да те тръшне дано.

Кликни ми на линка в подписа, мухльо. Т.И.Б.

Сега това искаш после ще ти омръзне момчето и вече мисленето ще ти е друго !! Въпреки , че така както си го написала " момиче мечта "

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel

Кликни ми на линка в подписа, мухльо. Т.И.Б.
    Смешко, чак и моя линк си взел

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Търгът е отворен. Таксите и документите за участие събирам аз.

Супер фен
    Значи не съм бил само аз така...
    Споко, с времето се свиква с тази мисъл.

първо промени себе си-започни да се усмихваш по често гледай по ведро на живота всичко ще си дойде на мястото малко по малко излизай с приятели просто се погрижи за себе си и не забравяй да се усмихваш някой 100% ще се влюби в усмивката ти.
    credendo vides

Град
    Paradise
    Пффф, аз също се чувствам много самотна... Животът стана тежък. Любовта започна все по-рядко да се показва. Адски много хора са самотни, но си стоят така, защото ги е страх да се намерят един друг. Абе и аз не знам какво става точно. Много са станали студени всички.

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    излишно е да се самозатваряш в себе си и да се измъчваш..Нямаш приятел? причината е в самата тебе малко по предизвикателно тоалетче и ако толкова мн искаш да си намериш приятел има много начини (дискотеки,интернет (малко се изтърка) апък имаш и твой приятелки,защо не и кажеш да те запознаят с някой симпатяга ?

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо си се запритеснявала толкова?Аз съм сама от по-дълго време и това не ми е проблем.Гледай си студентския живот и за друго не мисли.Момчето ще се появи,когато настъпи подходящият момент.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Радвай се, че си свободна, после като се омъжиш ще се чудиш през тия 50 години брак как да се отървеш от мъжки ласки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си