- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- чувствам се много самотна
На 20 години съм.Последната ми връзка,който даже незнам дали мога да я нарека такава приключи през лятото.Чувствам се много самотна,имма нужда от мъжка ласка,от нежност ,но не еднократна просто искам някое момче,което много да ме обича.Чувствам се празна,искам да се влюбя и това да е взаимно.Нямам много опит,може би защото незнам как да се държа,но това е друг въпрос.Какво да правя,къде да го търся това момче![]()
![]()
![]()
Недей така, защото сама ще потънеш в дупка. Успокой се и просто се наслаждавай на живота. Момчето ще дойде само. Предполагам си хубава млада дама и отчаянието ти е напразно.
Да видим кога ще се появи рицарят на бял кон у форумо, който да ти предложи място на седлото си и да отпрашите заедно към щастието.
Сериозно: В съвременното ежедневие самотата е неизбежна. И аз си кисна сам в квартирата, но го преживявам. Може би като жена трябва да станеш по-активна. Те мъжете така и така само това чакат.
Ами, виж ми снимките в teenID, ако можеш да се примириш с това - на ЛС.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
OldSchoolRebel - Кой пък ще те вземе теб? Ти живееш във форума, ахха вземи се стегни![]()
По темата:
Излез навън, запознай се с нови хора, весели се с приятели, все ще си намериш някое подходящо момче за теб, с отчаяние нищо няма да постигнеш![]()
Не насилвай нещата, всичко ще си дойде на мястото.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
О.О Ама аз съм тук от седмица, дори още не съм си платил наема, да не говорим да съм вкарал мои мебели...Първоначално написано от flyingmonkey
Чумата да те тръшне дано.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
Кликни ми на линка в подписа, мухльо.Първоначално написано от flyingmonkey
Т.И.Б.
Сега това искаш после ще ти омръзне момчето и вече мисленето ще ти е друго !! Въпреки , че така както си го написала " момиче мечта "
Смешко, чак и моя линк си взелПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Търгът е отворен. Таксите и документите за участие събирам аз.
Значи не съм бил само аз така...
Споко, с времето се свиква с тази мисъл.
първо промени себе си-започни да се усмихваш по често гледай по ведро на живота всичко ще си дойде на мястото малко по малко излизай с приятели просто се погрижи за себе си и не забравяй да се усмихваш някой 100% ще се влюби в усмивката ти.
credendo vides
Пффф, аз също се чувствам много самотна... Животът стана тежък. Любовта започна все по-рядко да се показва. Адски много хора са самотни, но си стоят така, защото ги е страх да се намерят един друг. Абе и аз не знам какво става точно. Много са станали студени всички.
излишно е да се самозатваряш в себе си и да се измъчваш..Нямаш приятел? причината е в самата тебе малко по предизвикателно тоалетче и ако толкова мн искаш да си намериш приятел има много начини (дискотеки,интернет (малко се изтърка) апък имаш и твой приятелки,защо не и кажеш да те запознаят с някой симпатяга ?
Защо си се запритеснявала толкова?Аз съм сама от по-дълго време и това не ми е проблем.Гледай си студентския живот и за друго не мисли.Момчето ще се появи,когато настъпи подходящият момент.
Радвай се, че си свободна, после като се омъжиш ще се чудиш през тия 50 години брак как да се отървеш от мъжки ласки![]()