- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
Тогава кой и как ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Амии обвениха ми , че заради мен са се скарали едни фр пък аз едната дори не я познавамабе детски работи
![]()
Като не я познаваш няма,как да си виновна.![]()
Аз ще ставам,по-късно пак ще седна.Хайде чаоо
![]()
Aquapolis - Не, не ми се ходи пък и не ми се ходи нещо.
Ейй съншайна е железна![]()
Слабо ме интересува .. айде лека вечер ти желая със здраве![]()
Не, не ми се ходи пък и не ми се ходи нещо. - много смислено изречение![]()
Има ли някой ??
ииидваааааамммм![]()
майтап бе, уили![]()
знам, че няма никой, просто имах нужда да си излея някъде лигата![]()
аз съм такъв, обичам да си пиша сам, не ми обръщайте внимание
мхмммм
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
защо си мислиш,че няма никой пфПървоначално написано от BrokenKnight
и защо си станал ТОЛКОВА РАНО ?
![]()
ми защото е супер рано![]()
и не съм станал, а тъкмо сега се пребирам и убивам малко време на компа, че след малко ме чакат и други работи ... и така![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
ами последната една седмица почти не съм мигнал![]()
таа вечер дето мина, беше непредвидимо мислех да се пребера по на време да поспя, ама не стана и ся едни ангажименти съм поел за целия ден![]()
Щях да те питам,какви ангажименти ама ай да не ставам НАХАЛНА..![]()
хахаха ами обещал съм на баба ми да е карам на гробищата, че днес нали задушница .. след тва жена ми ше ме чака да ме доизмори, не че цяла нощ не го прави де![]()
оф, хич не е лесна и мойта, ама ...![]()
Затова съм станала толкова рано.![]()
Жена ти леле от кога ?![]()
наскоро бе![]()
мани, т ва безсъннието е по лошо от тва да си пиян, мЕйна![]()
ехх да бе, горкото момиче .. всичко, което каже се изпълнява ония ден и ме крънка колата си да и дам, направо душата ми извади![]()
в замяна на това целия съм в рани от зъбите й ....
това не е живот![]()
о0 горкия ти![]()
щом смяташ,че това не е живот кажи и го по-добре![]()
не бе , майтап си правя, така е приказката![]()
айде ще ставам да движа, че на едно място почвам да заспивам, а не трябва .. чаУ![]()