- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
добре съм,чудя се дали да излизам![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
твоята ли ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
wijdam idva novo 20, na glavata s qki caysi
praymi kiseli mucunki , vikam are beebo cunki .. ;*![]()
bom bom booom !
bavarec vadq ot garaj, posle na masaaj mqu
gledaj reportaj za men i moq anturaj mqu
iskam mnogo lanci, iskam mnogo vreme , iskam vsi4kitee !![]()
![]()
![]()
1000 килааааааааааааааааааа
![]()
![]()
ами да моята
искам си тематаааааааааааааа ;((((((((((((((((((((((((![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъкмо щях да ти отговарям и си счупих мишката .. аа фагахдга![]()
![]()
![]()
авваавва стига ве![]()
Ако искаш да върна старото име на темата? , а когато се съберат много неща .. аз ще поискам 1 грандиозно хипергигаултрамега голямо нещо от теб .. още го обмислям .
как ти се струва идеята![]()
по-добре така от колкото да пишат некфи лигли![]()
абе знаете ли,коя е BaffaLsc ?
г/д да, що ?
можеш да я видиш в кофата, май се казва Петя .. нз
една такава с големи очииох
![]()
пише ми лично говори ми буби в скайп ли си не знам си,какво още .... пък даже не я познавам![]()
не бе под очи имам предвид > http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BA%D0%BE![]()
Наистина има големи очи и щях да напиша, че и седят добре .. заеби![]()
яки са ,,
да да аз те разбрах виждала съм и очите![]()
о0 боже мой![]()
![]()
![]()
Петя .. петя ..![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=412906
Трябваше да попитам, нямаше как![]()