- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
отидох в друг разделПървоначално написано от zlatit0o
![]()
добро да е,какво ти има ?![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
не си само ти така станала съм в 7часа да посрещам гостиПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
карате ме да се замисля, защо ли станах толкова рано .. пф
@Sunshinebabybyy мен ми е сънено още. ти как си ?
и аз сън сънлива все още![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y7lSH4rLXQI[/youtube]
Как можеш да ядеш сутрин ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
ами да![]()
на гладно изпи едно кафе ( две лъжички нескафе и една захар ) и една цигара да видим дали ще си гладна![]()
Скукааааа, нема пари за фас![]()
и аз искам да ги спра,но не мога вчера цял ден не бях пушила и вечерта не издържах и запалихПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Буу , то и аз не издържам , ама по-добре да не пуша![]()
![]()
от колко години пушиш ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
кога ви беше 1та цигара ? .. моята във 2ри клас ..![]()
колко готин бях като пропуших.![]()