- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
и аз за първи път лапнах цигара 2-клас ( на 8 годинки) майка ми даде тя е виновнаПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
1ви класПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
хаха .. аз поне се криех
@katsar0v сега кой си
4-5 ?бз
А кога ви беше първата запалена трева ? хахаха
тъпо ми е, скучно ми е направо ми е ужасно![]()
![]()
![]()
ама тя не беше запалена просто майка пиеше кафе и цигарка си пуши и в нас имаше някакви малки чашки и аз там пия какао ( мислих,че пия кафе ) и се правих с клечки за кибрит,че пуша и един път ми даде цигара ама не беше запаленаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тебе не те ли банахаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз в 2 клас мислех все още аз Кен и барби![]()
а пък вие цигари![]()
Денисчоо , ти що пропуши бре ?
оф и аз огладнях![]()
въйййй отивам да ям 20 палачинки![]()
@ Sunshinebabybyy, защото всички приятели пропушиха.![]()
@ bubkaa93 може да е била с временен бан .. и аз ядох.![]()
@ katsar0v аз такива боклуци не мисля да опитвам .. не ми допадат. хаха ?
за кфо ти са ?Първоначално написано от katsar0v
![]()
оф времето е ужасно нито вали нито пече,някаква мрачно и духа![]()
тука вали и духа и е супер дупер мрачнооо![]()
баххххххххххххххххххххххх ххххти и лятото![]()
И при мен така, баси шитнята...Първоначално написано от bubkaa93
палачинките свършиха ;(
да се надяваме,че към 20 ще се оправи времето,че съм на почивкаПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
![]()
нали бяха 20, ве свиньоПървоначално написано от katsar0v
за 10 минути,как изяде 20 палачинки ?![]()
Бяха, изядох ги със сладко от боровинкиПървоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
Първоначално написано от bubkaa93
.. не... !!!