- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
Както си искаш ми казвай[ако питаш мен ]
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Избери тоя който ти харесва най-много![]()
П.п Напиши 2-3-4-5 начина![]()
Момичетата - Винаги нещо свързано с очите .. например - синеочко![]()
момчетата - по име
![]()
П.п - голям избор имаш![]()
чесно е !
![]()
![]()
Ооо , Божеее , как не се сетих нещо от очите ти !![]()
ще ти викам и аз Синеочко![]()
![]()
дУблЕ![]()
аз как да ти викам м ? м ? м?
здравейте![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Здрасти как си , какво правиш ? Дежурните въпроси .![]()
Добре съм,чудя се,какъв филм да изтегля да гледаме ти ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ванче , ванчи , ван , съни , съншай , шайни .. иве , ивв , фифи ,, както искаш![]()
пък само аз мога да и викам Вани![]()
Голям избор имам , ще ги сменям !![]()
оф тъпо време спира и почва да валикажете ми някой ужас ?
Добре де![]()
Ужас - Grotesque , не е толкова страшен от колкото брутален .. забранен е в 18 страни заради голямата бруталност.Dead silence , Caligula ако гледате Калигула 10 мин и не натиснете Х - са ви казвам браво .. супер бруталния е .. по брутален е и от Grotesque
![]()
аз май съм гледала 1вия ... зависи за какво се разправя в него![]()
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
Млада двойка е отвлечена на улицата от патологичен садист, който ги зашеметява с чук, и ги откарва с микробуса си в неизвестна посока. Когато идват в съзнание, двамата разбират, че са в нещо като подземно помещение, пригодено за мъчения. Те са завързани и със запушена уста. Извергът, за когото по-късно се разбира, че изглежда боледува от синдрома на "кленовата урина", свързан с нарушен метаболизъм на протеините и изразяващ се с отделянето силна и неприятна миризма, започва да ги изтезава един по един, като много внимава да не им причини смъртоносни рани. Кошмарът ту започва, ту свършва и сякаш е безкраен. Впечатляващите визуални ефекти са в традицията на японското кино на кървави ужаси, а режисьорът Коджи Шираиши има необходимия опит с филми като "Джу-Рей", "Проклятие", "Ходещата мъртва" и др. Главната актриса Цугуми Нагасава пък е звезда на компанията AV, която снима и продуцира филми за възрастни.
други казвай те ?![]()
1408 като го гледам губя представя зза истинското и фалшивото , кефи ме !Новият филм на ужасите "Стая 1408" с участието на Джон Кюсак и Самуел Джаксън е базиран на едноименната кратка история на Стивън Кинг. Режисьор на филма е шведът Микаел Хафстрьом, работил по продукцията "Извън релси" с Клайв Оуен и Венсан Касел. Сюжетът на лентата разказва за обитаваната от духове стая номер 1408 на хотел "Долфин" в Ню Йорк. Известният писател на ужаси Майк Енслин (Кюсак) решава да прекара една нощ в стаята въпреки предупрежденията на собственика на хотела (Джаксън). Там писателят преживява ужас, надхвърлящ многократно този в произведенията му.
гледала съм гоПървоначално написано от pitbullxx
![]()
да по разказа на стивън кинг , мисля че е правен![]()
ама е готин филма
/става въпрос за стаята 1408 /![]()
Синеочко , ти мн ужаси гледам, че гледаш , че все класически![]()
![]()
Gledai ubiistven pazel , edno propusnato povikvane , halmovete imat ochi , 13 te prizraka , the grudge - gnqv ako ne si gi gledala i mirrors![]()