- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
играйте де аз за,какво съм ви извикайте Мерито ( LoveChocolate) гледам,че е тука ще ви е много интр аз ще ви наблюдавам![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Призовавам те да се явиш в Тема за ВСИЧКО !
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
виждам . . . тука ме споменаватепризова ме .. и се появих
![]()
Първоначално написано от bubkaa93
Да я поразпитаме малкоти ще видиш ,че няма да кой знае кви въпросите и ще се включиш и ти ??
![]()
на нещо ще играете ли ? или ??не разбирам
![]()
Първоначално написано от LoveChocolate
Питам те един велик въпрос и искам велик отговор .. ще играеш ли на 'въпроси' с нас .. ще са супер мръснишките и направо ще те е много срам .. но ти кажи съгласна ли си или си имаш друга работа ?![]()
хуу ще ви наблюдавам ама,ако е скучно ще ви кажа![]()
![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
еми скучно ми е![]()
съгласна съмама да не са баш такива въпросии
![]()
играй аз ще те помагам на великите въпросиПървоначално написано от LoveChocolate
![]()
![]()
![]()
![]()
ако са многооо лични ... аз са местя в скайп , че там мога да ръся повече простотия![]()
емм .. ккой ще пита
и кои играем ?
![]()
кфо ти пука ?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
Виж че исках да я сплаша![]()
![]()
![]()
ай бе давайте много сте бавни![]()
1-ва пита - обичам шоколад след тва съм аз и накрая шайни ? съгласни ?![]()
![]()
и какви въпроси да задавам ?![]()
Има ли будни![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
мен и сънипо един въпрос ем .. от нормални до .. извратени
ебавчицакаквито ти хрумнат ..
![]()