- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
така си е .. ще се поразтъпча малко стига съм висял кат пън на едно място![]()
а , тъйй ша слушаш ..и стига си спамил ;// не ти ли омръзна
![]()
Ами честно да ти кажа не целя спам ами просто от скука си ровя по темите за забава в кошчето ровя.. в инф.техн. и така
![]()
не целиш , но е голям спам тва тв0йто ..дразни адски много хора
![]()
Ами защо да дразни .. имам предвид пиша по темите но разбирам защо ги дразя .. защото пиша в един раздел много много и не преставам да пускам постове след следващия нещо такова ли е ?!![]()
същото е .. не дааваш шанс на никой друг примерно си изкаже мнението за другия , а всичко трябва се отнася за тебе![]()
Разбрах сега.. благодаря ти ,че поне ти ми обясни с какво дразня останалите потребители от сайта !![]()
Еее , аз не говоря от името на потребителите в сайта ,но мен лично това мен ме дразни и другото е , че имаш една детска реакция мн смешно стой остранинякой като те нападне и ти веднага обръщаш терса и изказва мнение , на основа на нападението , а не на мнението ти
![]()
аха...няма да се излагаме повече ..
EDIT ! Ами ти обядва ли ?
boy you got my heartbeat running away .. beating like a drum and it's coming you'r way ... can't you hear that boom baadooomm boom boom bass ???![]()
Понеже тука е тема за всичко и си позволявам да ви помоля да видите тази песен във вибокс7: http://www.vbox7.com/play:c8bcee91 ... българска на Бате Сашо и съм се захванала да я вкарам в топ 100 на всички времена, защото според мен си заслужава!!! Мерси предварително ... не съм искала да спамя, ако някой си го помисли, просто искам да направя нещо хубаво!!!![]()
![]()
![]()
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
Здравейтеко си правите
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Драсти, как сте бе, какво правите?
Голяма скука е, нали?![]()
Ооо , много голяма ..
аз си слушам музика , чета си криминалистика .......![]()
ти к'во правиш ?? как си![]()
Ам бивам.. Преди малко се лакирах и гледах с майка ми ,,Без дрехи``![]()
И ся си слушам музичка..
Оф.. Утре 1ви час имам класно по БЕЛ![]()
Хах .. Аз утре имам 5-ти час по АЕ. Вторник 1-ви час по БЕЛ ..![]()
Аз отивам да си мия зъбките и ще си лягам(вярвам си)![]()