- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
кое ти е селото ? ;д
ми опитай и виж дали ше ти изпише че се повтавя емайла, ако не стане майната му .. ще отида в Еко ше им дигна скандал и пак ше ми дадът картата за отстъпка, макя им чайба и боклуците![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Дании , здрасти.. хвърли и едно паве заради мене![]()
![]()
Абеее той ми изписа .. очаквайте отговор от администратора или нещо такова ..
карай .. явно по лошия начин ше стават нещата![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
не , не , не , брееееее![]()
ей ся ще се пробвам пак![]()
имам време![]()
ок,Ванче ама после ще кажа че ти си ме накарала![]()
Потребителското име вече е използвано .. значи си регистриран![]()
- Биа , а при тебе ??![]()
не са ми пратили писмо в пощата ..
пиши на лично паролата да опитам да влезна
абе деа тъпия им сайт деа, неска отивам да се карам с тях![]()
![]()
чай ся ще пробвам нещо ако не станее .. е*и му майката
![]()
не бе недей .. не ми е спешно, исках с тая пеераска регистрация да ми дадът карта с отстъпка като зареждам бензин на литър по колко стинки се падаха и да ми се трупат в картата, ама ше ида в ром петрола тука при нас ме знаят всички и от ше си взема![]()
ааа сега е станало, благодаря тиПървоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
защо, лошо ли е ?![]()
![]()
ах ти .. не ги прави тия работи бе .....![]()
ами лягай да релаксираш![]()
аз след малко излизам, че днес е празника на града, някъде ше лепа бири мири, второ трето а у ...![]()
ти отзад ли си![]()