- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
ти пък стига си ми се молила![]()
тамън си изпих кафенцето и след малко слизам доло да си правя автомивка на колата, че довечера ше има игриииииии![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Няма спра да те моля,докато ти не спреш ;дд
кава кола караш ?
кажи ми, че е шкода !
Шкода е .. нали, нали![]()
Първоначално написано от bubkaa93
епа спрял съм, в момента на никъде не съм тръгнал ..![]()
DaNGeRousLy - Шкода е, даможе да е малко дърта ама и се лепат кат муха на лайно
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Първоначално написано от DaNGeRousLy
понякога да, понякога не .. вчера цяла вечер върта из града , през едни минах 4 пъти с 30км музиката ЛУПЦА ЯКО и само ме зяпат![]()
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
![]()
![]()
![]()
кога ша ма возиш у шкодата![]()
Бубееееее , отговорих ти , че там имам роднини и си ходя .. цяло лято съм си там![]()
ти като я видиш, нема искаш се качиш![]()
а бтв, мейна, онее ден преди да ми се прецака скайпа видях че ми писа ивчера викам чакай да и пиша, ама по по грешка съм уцелил друга дето се пише така иииии стана един цирк не моа зема решение![]()
![]()
![]()
мейна ти к'во си и писал на момичето , бре ...
![]()
![]()
пиши и на мене едиин ден ти разпраям за мен , шкодите и още нещо![]()
е нищо съществено, но в посредствум се сетих коя е![]()
добре че не се издъних че тогаа щеше да е фЮма![]()
мани тия дни съм некъв супер разсеян ...![]()
Първоначално написано от Sunshinebabybyy
не бе, мЕйна просто има периоди в които стават разминавания, при са по честичко![]()
Първоначално написано от DaNGeRousLy
много майни сме ..
в главата ми знаеш ли колко са![]()
пуша си цигарката и слизам доло да си мия разкошната шкодичка![]()
довечера мое мина през плд , мейна .. са обада на един пиЧШ да почерпи едно нещо![]()
Тя не е в Пловдив майнаааПървоначално написано от BrokenKnight
![]()
![]()
![]()
е аз да кажа , пък нЕма значение![]()