- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ТОМА ЗДРАВКОВ [ФЕН ТЕМА]
 Отговор в тема
 Отговор в тема

ей,тук има ли фенове на ТОМА?

Нека обсъдим всичко за него .
харесвате ли го ? харесвате ли песните му ? визията му ?
виждали ли сте го ? Искате ли негов концерт във вашия град .

оо тука съм :P тома радва
Обожавам го
Още когато се появи за пръв път на екрана ми направи впечатление и само заради него изгледах целият сезон на Music Idol. Знаех си, че той ще спечели, но пак много се радвах, когато го обявиха. Страхотен е! Нямаше песен, която да не я изпее добре.
Миналата година имаше концерт в моя град от който все още пазя снимките и клиповете. Имам си и една снимка с него, която стои закачена на вратата на стаята ми и имам една вътре на рафта с книгите.
Искам отново да дойде, защото той наистина умее да прави шоу, а и е страшно приятно да гледаш такъв голям талант в България.
И спря да се върти за миг земята..
xoxi от кой град си ? и ако можеш качи снимката да ви видим
ух..и аз го обожавам този човек..сега и шесторката гледам само заради него..още от music idol беше невероятен ;/ бях луднала.но понеже живея на морето,не е идвал тук, и ме е яд. мисля да ходя до софия,да го гледам,но ще видим кога ще стане.
наистина е УНИКАЛЕН ! Има си прекрасно излъчване,страхотна усмивка,жесток глас..и..

Исках той да спечели, а не онази противна Нора.
Е, спечели и вече няма какво да се "вълнувам" толкова.
Анти ми е и на всичките ти въпроси отговарям с НЕ.

Big or small, lies are lies!
Преди извесно време изнесе концерт с Маги и Нора в двора ан училището ми. Взех си автограф, говорих си с него. На някои въпроси не ми направи особено добро впечатление и съм разочарована от цялото му творчесво. Но като цяло е свестен. Има добър вкус за музика и поне беше искрен за повечето неща.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Много го харесвам. Идвал е преди да пее в моя град. Като го видях да ходи по центъра и се разпищях.. но вече не съм чак толкова запалена. Допадат ми песните му,готини са.

Препятствията са онези страховити неща ,
които виждаш ,
щом отклониш поглед от целта си.

абе в Бургас идвал ли е??
http://www.youtube.com/watch?v=juW0vZAa6RY
и аз това се питам ;/
поне да дойде до бургас,да го гледаме пича .
кво сао по софията ходи..
и тука има луди фенове!

хехе, и ти ли се бургазлийчеПървоначално написано от awesomesheepy
тъй тъй, подкрепям! ама явно му идва далечко тука

Абе,добър е,ама го харесвах по време на Мюзик Айдъл,докато не спечели.След това не съм му следила много творческата работа.. и не съм му голяма фенка.Но радва.
жестоко позитивен е..

адски радва.

искам го в Бургас!xD

Оо, мн ме радва
Ама честно казано след Айдъла не съм му следила много творчеството, обаче ще го запомня с изпълнението на Cryin' In The Rain...

Ех, аз мога, но друг е въпроса, че не искам. В този сайт потребителите знаят само годините ми.. и се надявам така да си останеПървоначално написано от awesomesheepy
Иначе надявам се, той скоро да посети и твоят град и да му се порадваш.
Поздрав: Тома - Няма време
И спря да се върти за миг земята..
дано.

тенкс-а за поздрава.
поздрав и от мен : ТОМА-МОГА!
Точно пък тази песен толкова зле я изпълни. Просто няма глас за нещо подобно.Първоначално написано от A7x4ever
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on

Ммне мисля че я изпя зле... о.0 Сега, ако става въпрос, че не може да надмине оригинала, бих се съгласила с това...хД Но whatever... На някои им харесва на други не..
Много ми харесва
'Няма време' ми е любимата му песен, страхотна е.
Аз съм го виждала на живо, няколко пъти, последно на концерта на Дъ Войс. Само клип имам, не разрешиха снимки.. Бях на 1 ред, ама барабаниста от групата му по ме радва
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
http://www.btv.bg/shows/velikolepnat...sh_za_mig.html
е,уникален беше... ОТНОВО!

някои снимки от участията му в ШЕСТОРКАТА :
голЕм пич е .

Не съм му фенка, но харесвам "Герой" и определено спечели заслужено. Веднъж го видях в мола.Беше с приятели.

блазя ви :/
къде го виждате..
Аз не съм го виждала.
Може би защото съм по морето.
Аз съм от Пазарджик,от където е и той.Макар че живее в Пловдив има доста изяви тук и съм го виждала и говорила с него няколко пъти.Много земен човек,уникален глас.Иначе рок не харесвам,нито визията му
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall