Ем... аз съм ''метълка'' .. ще ти кажа квото мога..
Та, във всеки случай, при всички обстоятелства, НЕДЕЙ да се правиш на метълка. Първо, че то наистина ще си е позьорско - съмнявам се да те кефи метъла и да си имаш идея от него ;д .. представи си - облякла си си тениска на Maiden и той те пита дали си чувала новия им албум/коя ти е любимата тяхна песен и т.н. и ти кво.. мълчиш.. ъъъ
пък и няма да си сменяш стила зараси момче... тва е адски тъпо
повечето метъли, които аз познавам, харесват метълки ;d онези от твойто даскало са зяпали оная, защото ние сме рядък вид .. ;d харесали са я, красива И е метълка - кво повече ама познамам и такива дето са точно обратното - кефят се на чалгарки.. все пак не може да сложиш всички метъли под общ знаменател.. всеки си има свои интереси извън това как се обличат и какво слушат ;d все пак и ние сме хора....
та явно във ващо даскало вече няма метълки. ми че това е страхотно, махнала си си пречката ;д мисля че ще е супер егоистично от страната на ония метъли да те пренебрегват заради музиката, която слушаш. отиваш говориш с него и тва е... няма значение къв стил си... бъди себе си... той трябва така да те хареса.