- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подигравки.
+1 xkifla наистина си много самовлюбена. Това , че ти си 167 не означава, че и другите трябва да са. Ти много са хвалиш , че си била много красива, със стройна фигура и т.н. ама кой знае ква си. И не беше ли ти май на 15 години? Ако си толкова поне да си 170 и нещо. Кой знае кво джудже сиПървоначално написано от bbabyy
![]()
Към авторката: И ти им отвръщай със същото. Викай им градински джуджета и някакви такива. Казвай им, че трудно се забелязват от високото, че не можеш да ги различиш от мравките. По-хубаво е да си висока, отколкото някаква ниска.
Според мен ще ги търпиш още година-две, докато повечето поизрастнат.
Опитай се да демонстрираш, че не ти пука, пък като си сама, ако щеш плачи, изкарвай си яда.
Викай им "гномчета", "запетайки", "градински джуджета", "мравки" и каквото още се сетиш или те подсетят, гледай ги от високо и си мисли за предимствата на ръста си - има доста такива.
За едно се сещам сега: +5 кг (примерно) при 150 см са "катастрофа", при 167 - "олеле, дебела съм", при 183 - никой не ги забелязва.
Хайде, без нерви, с много непукизъм и не забравяй да гледаш от високо!![]()
Тава че съм 167 значи идеално! т.е не съм нито жираф нито джудже . и 8 клас съм прави си сама сметкаПървоначално написано от SwEtyy
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Болестта ми е че изглеждам по добре :PПървоначално написано от bbabyy
само като написа 183см ми е ясно. остава да си 45кг и си представям картинката...
![]()
xKiFlA-
Първо, няма да се нерва защото съм Стоунър, та ти си зле момиче, тебе толкова много негърски к*р те е праскал, че количеството на мозъчните ти клетки е минимално..Първоначално написано от xKiFlA
Второ, сигурен съм, че на живо си яла яко бой заради Самовлюбеността си и си грозна като Жена от Африканско племе
Трето, От къде знаеш, че съм грозен? Да не би да ме познаваш?
И отделно да те питам- Толкова ли е хубаво да нямаш и капка достойнство?
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Хаха, ти пък кой знае ква свиня си... Ами да, ти си такава.Първоначално написано от xKiFlA
Мислиш си ,че чрез интернет ши си готина и ще те мислят за слаба, ама жестоко грешиш. До това , че си 8 клас не ти вярвам. В оная тема където пишеш какви цигари пушиш и на колко си, ти си писала 15 год. Тей ,че ти си прави сметка кифло :P И много се заяждаш и си баси дебелия гном. Хахаха
![]()
Много смях ме напушва кат ти чета коментарите.
![]()
Ами ако бях свиня сигурно нямаше да съм толкова харесвана в училище от класовете и най вече от двама идиота от моя клас които Не понасям. но за мен всяко момче е идиот..Първоначално написано от SwEtyy
и най малко ме интересува кво мислиш за мен квото и да пишеш![]()
xKiFlA-
Хаха, дебелано докажи, че си харесвана!
Аз ще докажа, че не си! Чета темата за Химията и ти гледам изказването. Доста интелигентно... Една Хубава кифла никога няма да напише такова нещо.
така лиииПървоначално написано от Spikeey
![]()
ами виж тогава това http://www.teenproblem.net/f/viewtop...14afa9b96f9a05
от кога трябва да си грозен и умен или
хубав и тъп
тва че разбирам значи че съм грозна ли![]()
мн ограничено
xKiFlA-
Spikeey напълно съм на твоя страна и мисля че хкифла е едно голямо нищо в реалния живот, но това което каза, че хубавите момичета със самочутвие са тъпи не си прав..Първоначално написано от Spikeey
Умните нямат такова самочувствие.Първоначално написано от xKiFlA
ти пък не си издавай височинатаПървоначално написано от BaffaLsc
бзк се
![]()
абе 183 е много за твоята възраст ама не си виновна че си толкова
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
xxkifla пак продължаваш с твоята самовлюбваност. "Всички ме харесват в училище бла бла бла..." точно това доказва , че си неква грозна дебелана. Хубавите момичета никога няма да говорят такива неща.
Да така е, хубавите момичета със самочувствие не е задължително да са тъпи, но т'ва нейното е над Самочувствие, т'ва си е типичната кифла (може би..) , за която не е обикновено да знае толкова.Първоначално написано от ex7azy
а тъпите ли да го иматПървоначално написано от Spikeey
![]()
занимавам се с това от 5-6 клас още а тва няма общо как се държа в живота и нз що трябва да има![]()
xKiFlA-
Ще си отмъстя на нашите..Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
всичко което съм писала е истинаПървоначално написано от SwEtyy
и не съм с такова високо самочувствие ама ме предизвикахте в темата![]()
xKiFlA-
НЕНЕНЕНЕНЕННЕНЕНЕ отивам да се напия просто... Кой те е предизвикал бе?!?!?!? Ти почна да се хвалиш че като си 168см си великаПървоначално написано от xKiFlA
![]()
що да е не обикновенно да знам нещо след като имам интересПървоначално написано от Spikeey
тва трябва ли да има общо с тва как се обличам и непременно да съм грозна щом знам
тва доказва кой е ограничения аз не съм
xKiFlA-
Кифла ли си к`ва си.. мноого си самовлюбена..
На 13 съм и съм 170..
Момичето какво е виновно ,че е толкова високо ?
Много по хубаво е момиче високо и стройно, отколкото момиче
ниско като джудже !
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
за теб 183 е високо и стройно ли и хубавоПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
xKiFlA-
Аз ,ако бях 1,50 щях да се гръмна в некоя канавка !Първоначално написано от awerw
![]()
Казвам ,че е мнооого по - добре от 1,50 или 1,60Първоначално написано от xKiFlA
![]()
ами зависи и от килограми и всичкоПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
но в повечето случаи 160 е мнн По -добре от 183! и то за 13 годишна
xKiFlA-