- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подигравки.
С охрана ли ходиш? Ебаси мафията..Първоначално написано от xKiFlA
;d
А и от къде знаеш кво точно ше стане с тебе?
Какво си помисли, че почна да го пцуваш?
мръсното й подсъзнание което е мн развито при 14-годишните й подсказа кво ще и се случиПървоначално написано от Reaper93
![]()
![]()
![]()
![]()
деба глупака ти да се случи с майкати го пожелавам!! боклукПървоначално написано от chemist9009
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Първоначално написано от xKiFlA
То с майка ми няма да се случи...ама на теб ти е време...ако не се е случило де...кифла си все пак![]()
![]()
и познах че е съзнанието :P :P![]()
![]()
![]()
Не разбрах кво ше се случи? Никой не е споменавал за нищо....;д
Тя кифлата разбра...тя си знаеПървоначално написано от Reaper93
![]()
![]()
Кажи : По-добре маркуч отколкото кюфте като теб...Не има позволяваи да ти се качват на главата....критикувай ги и ти !!!
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Първоначално написано от chemist9009
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбихте ме от смях
![]()
![]()
НЕ е задължително по-нисичките да се дебели кюфтета, не мислиш ли?Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Love is everything!
Ако е 7ми клас не е ли 13 годишна, освен ако не е повтаряла годината, в което не се съмнявам...
П.с. Много ме кефиш, като казваш, че напускаш темата форевър и след няколко часа се връщаш![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Хората ни се подиграват, коато ние самите не се харесваме, няма как да убедиш външния свят, че си готина, когато ти самата не си сигурна в това...всеки човек намира нещо в себе си ,което не харесва, или е недостатъчно висок, или е прекалено висок...а умните хора се замислят само за съществени неща,като това да бъдат в добро настроение, в добро здраве и т.н не се вглеждат в детайли,които по никакъв начин не вредят на здравето и настроението. Ако тялото ти е здраво няма значение дали е високо, или ниско, а аз се надявам че е такова. Затова просто се забавлявай и се наслаждавай на живота и се обгради с хора, с които се чувстваш добре. Проблемът е че често търсим именно компанията на хора с лошо чувство за хумор или такива, които живеят за да дразнят околните. Когато намериш готини хора, които те разбират и допринасят за доброто ти настроение, няма да забелязваш другите и дори ще им се надсмиваш съвсем естествено, че никога не са в добро настроение и затова само търсят ,хора с добро настроение, за да им горазваляттова дори можеш да им гокажеш задължително с широка усмивка
успех
Eхоо.. Темата ми се превърна в селски пазар...!!
За тези, които са писали коментари по темата:
Благодаря ви, ще се опитам да правя нещата, които ме съветвахте. А и като се замисля- и да съжалявам, че съм висока, и да се дразня- това няма как да ме 'смали'..
еми една от моя клас също е висока ама не я подиграват защото е като овчицаеми ти щомси висока стани баскетболистка ако те влече спорта или се запиши някъде където висотата е + . те други те са идиоти с бебешки акъл. остаи ги ... да си приказват квото искат. на тоя свят някои ден ще настъпи справедливост
![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Може би пък ти се подиграват,щото си на 13 и си снимаш задника и го качваш в нета:?
Брях,брях
И аз минаги съм била по-височка от приятелките ми,ама вече и те пораснаха и се чуствам добре..С времето няма да ти прави впечетление..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
niskite sa djobni gadjetaa![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P