.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Има ли защо да се тревожа за килограмите си ?

Здравейте,моля Ви да приемете проблема ми на сериозно и да не се подигравате или шегувате.Пишете ако може да ми отговорите и помогнете.
    Ето и какво се случва.Аз съм момиче в средата на пубертета и съм висока 157 см и тежа 47.4 кг..Лятото започнах диета ,бях стигнала 45 и ги свалих до 41 кг,появи се йо-йо ефекта и ги качих до есента до 46 кг.Започнах леко да се ограничавам и ги задържах за извесно време до 44 кг.Сега започнах да ям когато си поискам и каквото ми се дояде.Ям главно полезни храни:зеленчуци,плодове,пи ешко месо,риба ,не се лишавам от сладки и шоколадчета.И така лека по лека сега съм 47кг и продължавам да качвам .Не ми пречи нищо имам (може да се каже хубава фигура) ходя редовно на тренировки и тренирам усилено,имам плочици ,но сега леко се оформя подуто коремче и се стреснах...леко ми се появиха бузки и бедърцата се поувеличиха.Въпросът ми е към всички вас на моята възраст или по-зрели,защото не искам съвети от по-близки тъй като те ще ми кажат да ям ,а това не винаги е правилно ,защото дори и да стана като слонче те ще кажат ,че съм супер.Та въпросът ми е да отслабна ли и да стигна килограмите си през началото на есента и да почакам още до момент когато ще израстна повече,или да запазя масата и да не се интересувам тъй като съм във възраст на разстеж.Много съм раздвоена и не знам да се ограничавам ли от към излишни вкусотиики ,които при наложими причини ще спра на секундата.Моля помогнете ми !

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    а на колко си ? ами има решение без диета , яде се от всичко но по малко , и не ставай от масата напълно нахренена а и толкова кила са да малко за ръста ти споко

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Ами на почти 14 години съм.

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Супер си си момиче. За твоя ръст това са идеалните килограми. Няма за какво да се питесняваш. Всичко е от възраста. Сега растеш и тялото ти има нужда от хранителни запаси това е нормално. Вече ако наистина не се чувстваш добе в тялото си нали може да спазваш някакви диети, но здравословни. А не никакво ядене или други хард изпълнения. Примерно яж здравословно спортувай редовно и т.н. Според мен килограмите ти са идеални всичко е от пубертета и няма за какво да се притесняваш.
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    Супер си си момиче. За твоя ръст това са идеалните килограми. Няма за какво да се питесняваш. Всичко е от възраста. Сега растеш и тялото ти има нужда от хранителни запаси това е нормално. Вече ако наистина не се чувстваш добе в тялото си нали може да спазваш някакви диети, но здравословни. А не никакво ядене или други хард изпълнения. Примерно яж здравословно спортувай редовно и т.н. Според мен килограмите ти са идеални всичко е от пубертета и няма за какво да се притесняваш.
    дам , така е ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повече от фен Аватара на elenka3
    не ...

Ти добре ли си!? Идеална си.. точното в нормата, радвай се, че не си с наднормено тегло, то тогава ще трябва да се притесняваш.
    Can we pretend that airplanes
    In the night sky
    Are like shooting stars
    I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си