- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На какво се дължи това?
Имам въпрос..
Защо ,когато сме сами с приятеля ми ни е много по-спокойно говорим си шегуваме се и т.н.
Ако има други хора и двамата мълчим и се опитваме да си вадим думите с ченгели ...
Дори и когато се виждаме през междучасията ,което става за много кратко време се усмихваме и има само едно '' какво правиш?'' и това е ..
Дори,когато съм сред приятелите си той не смее да дойде ,ащото се притеснява.
нормално..
Сама си даваш отговора.Първоначално написано от PricelessGirl
![]()
Време. Предполагам, че ходите сравнително от скоро. Може просто да се отпуска по-бавно момчето![]()
Защото приятелят ти е мъж.![]()
Нормално е да е по-сдържан в любовните гукания и споделяния пред други хора.
Ами ако го помислят за лигльо или пък някъв нежен?! Да пази Бог!
Плюс това, има погледи и думи, които са твърде лични, за да бъдат обменяни пред публика.
all day... all night... what the fuck?!
Съгласна съм.Случвало ми се е.Но когато сме сред други хора също сме си говорили доста.При теб,явно,приятелят ти е по-срамежлив.Първоначално написано от ScarletBite
дали? тук аторката говори за най- обикновен разговор, не за любовни откровения.Първоначално написано от wasch0
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Да,малко е срамежлив,но все пак приятелите ми не ядът хора..
Не искам,когато дойде при мен да започва да ми се лигави,а да провеждаме просто един обикновен разговор но пред тях не е същият.
Стига да е интимен, когато сте заедно, всичко му е у ред.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.