- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това отблъсква ли момчетата?
Здравейте!
Искам да попитам дали с това мое поведение отблъсквам момчетата.
Момчетата си мислят,че връзката ни ми е безинтересна и т.н само ,защото не съм свикнала да повтарям ''обичам те'' през 5 минути, не му вися постоянно на врата и просто не се лигавя.
Явно това отблъсква момчетата покрай мен..![]()
Просто не мога да се отпусна до такава степен,че всяка моя втора дума да е нещо лигаво и банално.
И аз съм на мнение,че не трябва през 5,10,15,... минути да казваш "обичам те".Това са сериозни думи,въпреки че напоследък все по-малко хора го осъзнават.И не се притеснявай,това не отблъсква момчетата,поне не и сериозните.Виж сега,ако срещнеш някой лигльо,който да поздравява с "обичам те",ще го отблъснеш.
Може би те по-скоро се дразнят, че не показваш чувствата си, а не че конкретно не изричаш "обичам те" и т.н.
Ако си дръпната физически и не го докосваш, това си е демотивиращо.
Не казвам, че е така, просто предполагам.
Момчетата обичат да са окуражавани, да им подпираш самочувствието -> именно затова те се чувстват по-сигурни в себе си, когато са с жена
Да им се възхищаваш дори.. такива са си.
Ако ти си по-студен човек, не обичаш често да се гушкаш и т.н., сигурно не оставяш впечатление на момиче, което е лудо по тях, а те имат нужда от това, за да се чувстват сигурни в себе си.
Просто предположения, разбира се.
Иначе за безсмисленото повтаряне на "обичам те, обичам те, обичам те" - всеки разумен човек би бил против.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не е това, нещо друго е.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз пък как се дразня на некви малки 14-15 годишни пиклички дето в 10часа сутринта тръгват с някой и постоянно повтарят колко го обичали а вечерта вече "плачат за изгубената любов"
Мен не би ме отблъснало, дори би ме изкефило подобно поведение. Значително по-зряло е.
а тей, не требва да се лигавиш, а да го лигавиш. сфанала си цаката
Абе, ти си момиче мечта бе!Първоначално написано от Siannaa
![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Съгласен съм с това мнение от позицията на мъж.Първоначално написано от jghgh
![]()
Прекалено честото повтаряне на думите "Обичам те", не може да бъде достоверност, че обичаш някой. Това е начин по който успяваш да манипулираш половинката си да се чувства длъжна... Непрестанното натякване и прекаляване с тези думи, отблъсква. Много по-добре да показваш любовта към другия чрез дела, отколкото да я казваш.
А аз съм убедена, че е така. По моя опит точно хората, които казват "не им говоря лиготии", са дръпнати и студени.Първоначално написано от jghgh
И аз не казвам "обичам те" на всяка втора крачка и аз не му вися по врата и не го боцкам в корема, казвайки "Патенцееееее", обаче и за миг, не се е усъмнил, че съм луда по него. Зряло и в същото време любвеобилно поведение![]()
+++Първоначално написано от jghgh
all day... all night... what the fuck?!
Това си е направо мечтано поведение.
Сега ще кажеш и че отблъскваш момчета, защото искаш постоянно да готвиш и любимата ти стая е кухнята.
И аз съм същата. Както казаха преди мен, зависи от момчето - ако е неориентиран лигльо - ще го отблъснеш с това поведение, ако е по-зрял не би било проблем.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Няма нищо по- дразнещо от това, някое момиче постоянно да ми е на главата и да ми приказва глупости.
Same shit,different day .
Първоначално написано от w0sh
+
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
Дрън, дрън... Не е необходимо естествено. Иначе, ако тук стои въпросът, че даваш да те чукат и бягат при първа възможност, това вече е нещо съвсем друго...
Ами да ти кажа има си плюсове и минуси сега през няколко минути да се повтаря наистина е досадно, но пък въобще да не ги правиш тези неща става му гадно на човека трябва да се правят, но умерено![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ахахах .. ми аз съм същата като тебе ама да ти кажа не ми пука к'воо мислят .. най-мразя ей такива лигльовци .. през пет минути " к'во прайш слънце" , "Обичкам те .. " , "Искам да те цункам" .. ей направо пощурявам.. ! може би за това и аз се държа така с другите около мене .. просто подобни лиготии ме ДРАЗНЯТ !
Зависи от принципите и разбиранията на момчето.
Някои го намират за досадно..
други го намират за ненужно..
трети го намират за приятно..
четвърти го намират за необходимо.
Бъди с такъв какъвто мислиш, че ще сподели това в което вярваш или направи компромис и приеми, че човекът до те теб просто не му харесва.. и не му е приятно..
знам че второто е трудно, но поне можеш да опиташ.
С две думи отговорът е: Строго индивидуално. Зависи от разбиранията на момчето.
ще бъдеш като робот ако го повтаряш през минути...
6б3З10
Мисля че поведението ти е нормално...просто някои момчета харесват по лигави момичета![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир