.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Това отблъсква ли момчетата?

Здравейте!

Искам да попитам дали с това мое поведение отблъсквам момчетата.

Момчетата си мислят,че връзката ни ми е безинтересна и т.н само ,защото не съм свикнала да повтарям ''обичам те'' през 5 минути, не му вися постоянно на врата и просто не се лигавя.
    Явно това отблъсква момчетата покрай мен..

Просто не мога да се отпусна до такава степен,че всяка моя втора дума да е нещо лигаво и банално.

Мега фен Аватара на sasha_90
    И аз съм на мнение,че не трябва през 5,10,15,... минути да казваш "обичам те".Това са сериозни думи,въпреки че напоследък все по-малко хора го осъзнават.И не се притеснявай,това не отблъсква момчетата,поне не и сериозните.Виж сега,ако срещнеш някой лигльо,който да поздравява с "обичам те",ще го отблъснеш.

Може би те по-скоро се дразнят, че не показваш чувствата си, а не че конкретно не изричаш "обичам те" и т.н.
    Ако си дръпната физически и не го докосваш, това си е демотивиращо.
    Не казвам, че е така, просто предполагам.

Момчетата обичат да са окуражавани, да им подпираш самочувствието -> именно затова те се чувстват по-сигурни в себе си, когато са с жена
    Да им се възхищаваш дори.. такива са си.

Ако ти си по-студен човек, не обичаш често да се гушкаш и т.н., сигурно не оставяш впечатление на момиче, което е лудо по тях, а те имат нужда от това, за да се чувстват сигурни в себе си.

Просто предположения, разбира се.
    Иначе за безсмисленото повтаряне на "обичам те, обичам те, обичам те" - всеки разумен човек би бил против.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    не е това, нещо друго е.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Аз пък как се дразня на некви малки 14-15 годишни пиклички дето в 10часа сутринта тръгват с някой и постоянно повтарят колко го обичали а вечерта вече "плачат за изгубената любов"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мен не би ме отблъснало, дори би ме изкефило подобно поведение. Значително по-зряло е.

Супер фен
    а тей, не требва да се лигавиш, а да го лигавиш. сфанала си цаката

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пий алкохол.

Re: Това отблъсква ли момчетата?

Цитирай Първоначално написано от Siannaa
    Здравейте!

Искам да попитам дали с това мое поведение отблъсквам момчетата.

Момчетата си мислят,че връзката ни ми е безинтересна и т.н само ,защото не съм свикнала да повтарям ''обичам те'' през 5 минути, не му вися постоянно на врата и просто не се лигавя.
    Явно това отблъсква момчетата покрай мен..

Просто не мога да се отпусна до такава степен,че всяка моя втора дума да е нещо лигаво и банално.
    Абе, ти си момиче мечта бе!
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Значи досега си попадала на някви лигави момчета.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Може би те по-скоро се дразнят, че не показваш чувствата си, а не че конкретно не изричаш "обичам те" и т.н.

Момчетата обичат да са окуражавани, да им подпираш самочувствието -> именно затова те се чувстват по-сигурни в себе си, когато са с жена

Ако ти си по-студен човек, не обичаш често да се гушкаш и т.н., сигурно не оставяш впечатление на момиче, което е лудо по тях, а те имат нужда от това, за да се чувстват сигурни в себе си.

Иначе за безсмисленото повтаряне на "обичам те, обичам те, обичам те" - всеки разумен човек би бил против.
    Съгласен съм с това мнение от позицията на мъж.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Прекалено честото повтаряне на думите "Обичам те", не може да бъде достоверност, че обичаш някой. Това е начин по който успяваш да манипулираш половинката си да се чувства длъжна... Непрестанното натякване и прекаляване с тези думи, отблъсква. Много по-добре да показваш любовта към другия чрез дела, отколкото да я казваш.

anonymous708973
    Guest

А аз съм убедена, че е така. По моя опит точно хората, които казват "не им говоря лиготии", са дръпнати и студени.
    И аз не казвам "обичам те" на всяка втора крачка и аз не му вися по врата и не го боцкам в корема, казвайки "Патенцееееее", обаче и за миг, не се е усъмнил, че съм луда по него. Зряло и в същото време любвеобилно поведение

Супер фен Аватара на ScarletBite

+++
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това си е направо мечтано поведение.

Сега ще кажеш и че отблъскваш момчета, защото искаш постоянно да готвиш и любимата ти стая е кухнята.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    И аз съм същата. Както казаха преди мен, зависи от момчето - ако е неориентиран лигльо - ще го отблъснеш с това поведение, ако е по-зрял не би било проблем.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Бургас
    Няма нищо по- дразнещо от това, някое момиче постоянно да ми е на главата и да ми приказва глупости.
    Same shit,different day .

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това си е направо мечтано поведение.

Сега ще кажеш и че отблъскваш момчета, защото искаш постоянно да готвиш и любимата ти стая е кухнята.
    +
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Дрън, дрън... Не е необходимо естествено. Иначе, ако тук стои въпросът, че даваш да те чукат и бягат при първа възможност, това вече е нещо съвсем друго...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ами да ти кажа има си плюсове и минуси сега през няколко минути да се повтаря наистина е досадно, но пък въобще да не ги правиш тези неща става му гадно на човека трябва да се правят, но умерено
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Пловдив
    ее.. аз пък преди бях нещо подобно ама приятелят ми си постави за цел да ме разлигави, защото самочувствието ми беше паднало много като бях сдържана.. Не, че сега се превъзнасям, но не виждам нищо лошо да има малко лиготия... дори в сериозна връзка

ахахах .. ми аз съм същата като тебе ама да ти кажа не ми пука к'воо мислят .. най-мразя ей такива лигльовци .. през пет минути " к'во прайш слънце" , "Обичкам те .. " , "Искам да те цункам" .. ей направо пощурявам .. ! може би за това и аз се държа така с другите около мене .. просто подобни лиготии ме ДРАЗНЯТ !

Guest
    Зависи от принципите и разбиранията на момчето.
    Някои го намират за досадно..
    други го намират за ненужно..
    трети го намират за приятно..
    четвърти го намират за необходимо.

Бъди с такъв какъвто мислиш, че ще сподели това в което вярваш или направи компромис и приеми, че човекът до те теб просто не му харесва.. и не му е приятно..

знам че второто е трудно, но поне можеш да опиташ.

С две думи отговорът е: Строго индивидуално. Зависи от разбиранията на момчето.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    ще бъдеш като робот ако го повтаряш през минути...
    6б3З10

Мисля че поведението ти е нормално...просто някои момчета харесват по лигави момичета
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си