- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся, но не намирам перфектното момче
Абе спрете да повтаряте едно и също бе,съгласна съм че няма перфектни ама вий прекалихтеЕдин съвет: Любовта ще дойде тогава,когато най-малко очакваш,така че сега си учи и си подсигурявай живота,за момчета има време
![]()
+ 1Първоначално написано от fenastz
иначе съм от Пазарджик![]()
![]()
няма перфектно момче...нито за теб нито за когото и да е...има само момче с което сега си допадате,харесвате, но рано или късно и това си отива...
Абееее яяяяя трайте бе! Няма съвършено (не е вярно С едно Н се пише) момче, няма съвършен ЧОВЕК! НО перфектни има!! : ))
И аз не мога да намеря това момиче с което да си изживеем една приказна връзка, но... сме малки още.. живота е пред нас, ще имаме време за много връзки : ) А ти, само на 15, спокойно, имаш много време да намериш това което търсиш!
И ако двама души се обичат те ВИНАГИ ще са ПЕРФЕКТНИ един за друг, айде със здраве ии късмет! {{}}
Докато търсиш перфектния мъж,ще изтървеш идеалния за теб ;]
Докато търсиш перфектния мъж,ще изтървеш идеалния за теб ;]
Перфектното момче ще намериш на куково лято както казаха.Перфектни хора няма.А да не говорим за принца на бял кон, или Едуард на сивото волво и т.н. Просто още не си срешнала този, с който да литнат пеперудите и т.н., и т.н. И аз търсих перфектното момче, докато не срешнах някой, който не е перфектен, но толкова си го обичам, че за мен е![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
" Не чакай принца на бял кон, защото в повечето случаи идва само коня"...
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
ти грозна ли си майна???
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
то в Разград са много зле момчетата![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
друго си е в Пловдив налиПървоначално написано от soul1199
![]()
ее ся рекламаПървоначално написано от tuzaro
![]()
е кай ся, че нема пичове майна...Първоначално написано от soul1199
като идвам в Пловдив ще ти пиша да се запознаем лично![]()
стига да съм свободен нема проблеми![]()
Не всички са красиви като нас, майна.
ние красивите сме рядкост майна, със свещ трябва да ни търсятПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от bebeemalko
ако може да някоя кара по-нова петичка да пазарува за не по-малко от 2 бона на месец,ей такива някви дреболии(маловажни нещица).....ми 4е то за повечето вече тва е перфектния мъж....един корем и едни бручки се преживяват,кво толква,нали трябва да се гледа вътрешната красота...
доколкото въпроса ти -гарантирам ти,че тоя отговор,струва повече от джакпота в момента
+1Първоначално написано от soul1199
97% в Разград са така според мен... от 15 години ги наблюдавам все пак![]()
Първоначално написано от tuzaro
съмнявам се ,че въпреки откровеността ви девойката ше си смени местожителството
не си права женоПървоначално написано от densii
много малко са свестните момчета сега модата е да си нахакан да пушиш цигари да правиш секс.Малко са чуствителните момчета който могат да дарят сърцето си на жената до себе си.Но с перфекнто тяло перфектен характер и подържана коса е момиче перфектен човек няма съжелявам.Истинските момчета като мен са малко и може би трябва да ги търсиш не толкова в компаний а някой който си стой сам цял ден оф немога да опиша момчето не съм гей но ще опиша себе си и дано да ти дам некой съвет.
Някой който не го интересува чуждото мнение който е самотен и който не влиза в чужди компаний като започва да пуши и да пие само и само да е интересен такъв човек може да ти даде всичко.И да правя си реклама но само така мога да дам точен пример защото истинските момичета който не са кифли и нямат голо самочуствие са малко както и свестните момчета.
Никой не е перефектен, докато не се влюбиш в него
няма перфектни хора
Оооо, принце, къде си се скрил?
Момичета, в кой век живеете?
Тъй като въпроса е банален ще си позволя да съм банална в отговора си: никой не е перфектен докато не се влюбиш в него !