- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся, но не намирам перфектното момче
i az taka samo 4e ne moga da namerq perfektnoto momi4e ... to kato gledam vsi4ki "perfektni" sa zaeti otnovo v kavi4ki "perfektni" ... 4udq se vuobshte ima li takiva ..![]()
Teardrop
Как може да искаш от един човек да е перфектен,след като самата ти не си,убедена съм,защото няма такива хора!Може би просто отвори сърцето си по- широко,а не очите си!![]()
Няма перфектни ....повечето са дефектни![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Не можете да намерите перфектните момчета ..
А вие перфектните момичета ли сте ?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Трябва й само някой да я чука, нали ? Сигурно ти това правиш ?Първоначално написано от xKiFlA
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Не търси перфектни мъже.Любовта не се подбира :). http://vbox7.com/play:fa74f239
Има перфектни хора, но няма перфектни оценяващи.
Все на някого нещу му е криво...
Затова сме хора, защото не сме перфектни. И точно това ни прави интересни по 1 или друг начин. Как би си представила живота, ако всеки знае всичко и изглежда и се държи по 1 и същи начин? Всичко ще е адски скучно и ще знаеш какво ще се случва във всеки един момент...![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Проблема мисля е в това, че ти търсиш "образа" на бившия ти в ново момче.Първоначално написано от bebeemalko
Но проблема е, че няма да бъде точно като него. Всеки си има недостатъци, с които ние преценяваме дали можем, или не можем да живеем.
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Перефектно момче никога няма да намериш.То такова няма.Просто не съществува,защото перфектни хора няма.Просто трябва да харесваш човека до тебе такъв какъвто е.Ако ти сама си търсиш за какво да се хванеш и гледаш най-лошото в едно момче няма как да стане.
Започнах все повече да се учудвам идващите дечурлига.....
Какво по точно очакваш на да откриеш на 15години !??? Принцът на бяло магаре роден специално за теб, за да може да си живуркате щастливо до края на дните !???
Момчетата на 15 (или поне ОГРОМНА част от тях, да не кажа всички) на тази възраст мислят в на коя "хралупа" да влезе катеричока им (някой дори не са започнали да мислят с атрибутите си още).
Изчакай малко и с времето, като попоразнат малко момчетата и вече са Мъже, може и да откриеш подходящо момче, което да ти достави щастието което ти желаеш.
В момента мога само да те посъветвам да си гледаш училището, да си излизаш с приятелки, пък ако случайно се появи това момче и с него, макар че е по възможно магаре да затанцува балет, отколкото да откриеш "перфектното", пък дори и прилично момче за теб.
Айде Късмет от Мен и внимавай да не станеш като на снимката постната от NeZaPoznat : )))
Това съм аз !!! още ли не си ме поканила как може !!! ?!?!?!?Първоначално написано от bebeemalko
седя тук пред монитора а ти дори не ме забелязваш
я се стегни ти си на 15год
+1Първоначално написано от LovEsIckk
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от bebeemalko
![]()
![]()
![]()
Има огромен шанс когато намериш търсеното, то да не те иска. Защото ти си със самочувствието за четерима. Ти си тази, която си позволява без особени основания да дава негативна оценка на околните.
Поставила си думата "грозен" , израза "затворени в себе си" , като антоними на "свестен" .
Не знам какво да ти кажа. Добре, че хората като теб лесно си намрита майстора, та не нанасят много вреди .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него..ми да,ама за да се влюбиш трябва да намериш нещо перфектно в него.. Красив и чаровен можеш да намериш..и със самочувствие е същото..просто си харесай едно момченце,опознай го и виж за теб или е или не..![]()
Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;
Добре, айде престанете да казвате как "няма перфектни хора" и че "никой не е перфектен докато не се влюбиш в него" общо взето неща които ги има във всеки пост. не е нужно да повтаряте неща където ги има навсякаде![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Да дава всичко за теб? Знаеш ли въобще какво искаш, миличка? Да те следва по петите, да се съгласява с всичко, което кажеш, да ти е като вярно кученце? Толкова ли си комплексирана, че да имаш нужда от такъв свой поклонник до себе си? А иначе по въпроса- вярвай ми, има много такива, но те са или грозни, или затворени в себе си, или задръстени, или и трите. А пък и в крайна сметка, като искаш да е свестен, какво ти пречи ако не е Брад Пит? Аман, т'ва тийновете съвсем ни е обърквация в главата...Първоначално написано от bebeemalko
![]()
Може би там и тогава друга съм била ...
може би проблемът е в теб,а не в тях....имаш прекалено нереални изисквания и очаквания и затова си разочарована от всичко и всички....пробвай да живееш с по-простата представа,че идеални хора не съществуват да видиш тогава как всичко ще е в пъти по-добре....
Драги братя тайната да бъдеш красив е да ходиш редовно на козметик, да си четкаш зъбите добре и да не се обличаш в стил "аз съм егати готиния рапър и гащите ми са пълни с тон ла*на"!!!!![]()
Не го откриваш 1. защото перфектни хора няма и 2. - защото не спираш да търсишЛюбов не се намира така - тя намира теб, не ти нея. Един човек се превръща в перфектен за теб тогава, когато обикнеш и недостатъците му. Иначе безгрешни няма - всеки си има нещо, което да дразни околните и да не е както трябва, но именно затова всеки си намира такава половинка, която да го допълва и да харесва и недостатъците му. И спри да търсиш - докато го правиш нищо няма да се получи. Ще срещнеш подходящото момче тогава, когато най-малко очакваш демек - когато най-малко се надяваш и търсиш...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
не можеш да намериш перфектното момче... ако го намериш значи си се влюбила, а човек не се влюбва насила, което значи че ще намериш перфектното момче, когато най-малко очакваш да се появи!![]()
![]()