.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

...

i az taka samo 4e ne moga da namerq perfektnoto momi4e ... to kato gledam vsi4ki "perfektni" sa zaeti otnovo v kavi4ki "perfektni" ... 4udq se vuobshte ima li takiva ..
    Teardrop

Как може да искаш от един човек да е перфектен,след като самата ти не си,убедена съм,защото няма такива хора!Може би просто отвори сърцето си по- широко,а не очите си!

Няма перфектни ....повечето са дефектни
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не можете да намерите перфектните момчета ..
    А вие перфектните момичета ли сте ?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Никога няма да намериш перфектен защото такъв няма
    Още по -малко.. рядко ще даде някой всичко за теб
    Никой не се интересува от никой.
    не ти трябва момче
    Трябва й само някой да я чука, нали ? Сигурно ти това правиш ?
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Не търси перфектни мъже.Любовта не се подбира :). http://vbox7.com/play:fa74f239

Цитирай Първоначално написано от kris4eto15
    Перфектни хора няма
    +1

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Има перфектни хора, но няма перфектни оценяващи.

Все на някого нещу му е криво...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Затова сме хора, защото не сме перфектни. И точно това ни прави интересни по 1 или друг начин. Как би си представила живота, ако всеки знае всичко и изглежда и се държи по 1 и същи начин? Всичко ще е адски скучно и ще знаеш какво ще се случва във всеки един момент...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Re: търся, но не намирам перфектното момче

Цитирай Първоначално написано от bebeemalko
    На кратко за мен аз съм момиче от гр.Разград, на 15 години съм. Сега за ''проблема''. Проблемът е следния в 7 клас имах мега яко гадже,но откакто скъсахме до сега(9 клас) просто все едно съм сляпа, не харесвам никого. Аз търся перфектното момче-красив, привлекателен, чаровен, който би дал всичко за теб, свестен, но вместо това намирам обратното- грозни,затворени в себеси,задръстени или дори отворени и с самочувствие като за четерима. Къде изчезнаха всички свестни момчета???
    Проблема мисля е в това, че ти търсиш "образа" на бившия ти в ново момче.
    Но проблема е, че няма да бъде точно като него. Всеки си има недостатъци, с които ние преценяваме дали можем, или не можем да живеем.
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Град
    Сливница
    Перефектно момче никога няма да намериш.То такова няма.Просто не съществува,защото перфектни хора няма.Просто трябва да харесваш човека до тебе такъв какъвто е.Ако ти сама си търсиш за какво да се хванеш и гледаш най-лошото в едно момче няма как да стане.

Супер фен Аватара на Stotii
    Започнах все повече да се учудвам идващите дечурлига.....

Какво по точно очакваш на да откриеш на 15години !??? Принцът на бяло магаре роден специално за теб, за да може да си живуркате щастливо до края на дните !???
    Момчетата на 15 (или поне ОГРОМНА част от тях, да не кажа всички) на тази възраст мислят в на коя "хралупа" да влезе катеричока им (някой дори не са започнали да мислят с атрибутите си още).
    Изчакай малко и с времето, като попоразнат малко момчетата и вече са Мъже, може и да откриеш подходящо момче, което да ти достави щастието което ти желаеш.
    В момента мога само да те посъветвам да си гледаш училището, да си излизаш с приятелки, пък ако случайно се появи това момче и с него, макар че е по възможно магаре да затанцува балет, отколкото да откриеш "перфектното", пък дори и прилично момче за теб.

Айде Късмет от Мен и внимавай да не станеш като на снимката постната от NeZaPoznat : )))

На кратко за мен аз съм момиче от гр.Разград, на 15 години съм. Сега за ''проблема''. Проблемът е следния в 7 клас имах мега яко гадже,но откакто скъсахме до сега(9 клас) просто все едно съм сляпа, не харесвам никого. Аз търся перфектното момче-красив, привлекателен, чаровен, който би дал всичко за теб, свестен, но вместо това намирам обратното- грозни,затворени в себеси,задръстени или дори отворени и с самочувствие като за четерима. Къде изчезнаха всички свестни момчета???
    Това съм аз !!! още ли не си ме поканила как може !!! ?!?!?!?
    седя тук пред монитора а ти дори не ме забелязваш
    я се стегни ти си на 15год

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Няма перфектни хора?

Иначе е нормално като си имала вече хубав партньор, да сравняваш останалите с него.
    + 10

Град
    МайнаTown
    кво да вии кажа , аз съм перфектният мъж

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Перфектен никога няма да намериш.
    Не търси такъв.. Търси такъв,чиито недостатъци би обикнала.
    +1
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на NomNomNom

Аз търся перфектното момче-красив, привлекателен, чаровен, който би дал всичко за теб, свестен, но вместо това намирам обратното- грозни,затворени в себеси,задръстени или дори отворени и с самочувствие като за четерима. Къде изчезнаха всички свестни момчета???

Има огромен шанс когато намериш търсеното, то да не те иска. Защото ти си със самочувствието за четерима. Ти си тази, която си позволява без особени основания да дава негативна оценка на околните.
    Поставила си думата "грозен" , израза "затворени в себе си" , като антоними на "свестен" .
    Не знам какво да ти кажа. Добре, че хората като теб лесно си намрита майстора, та не нанасят много вреди .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него..ми да,ама за да се влюбиш трябва да намериш нещо перфектно в него.. Красив и чаровен можеш да намериш..и със самочувствие е същото..просто си харесай едно момченце,опознай го и виж за теб или е или не..
    Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;

Град
    Destiny Islands
    Добре, айде престанете да казвате как "няма перфектни хора" и че "никой не е перфектен докато не се влюбиш в него" общо взето неща които ги има във всеки пост. не е нужно да повтаряте неща където ги има навсякаде
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Да дава всичко за теб? Знаеш ли въобще какво искаш, миличка? Да те следва по петите, да се съгласява с всичко, което кажеш, да ти е като вярно кученце? Толкова ли си комплексирана, че да имаш нужда от такъв свой поклонник до себе си? А иначе по въпроса- вярвай ми, има много такива, но те са или грозни, или затворени в себе си, или задръстени, или и трите. А пък и в крайна сметка, като искаш да е свестен, какво ти пречи ако не е Брад Пит? Аман, т'ва тийновете съвсем ни е обърквация в главата...
    Може би там и тогава друга съм била ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    може би проблемът е в теб,а не в тях....имаш прекалено нереални изисквания и очаквания и затова си разочарована от всичко и всички....пробвай да живееш с по-простата представа,че идеални хора не съществуват да видиш тогава как всичко ще е в пъти по-добре....

Град
    МайнаTown
    аз съм човека бе баси

Драги братя тайната да бъдеш красив е да ходиш редовно на козметик, да си четкаш зъбите добре и да не се обличаш в стил "аз съм егати готиния рапър и гащите ми са пълни с тон ла*на"!!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не го откриваш 1. защото перфектни хора няма и 2. - защото не спираш да търсиш Любов не се намира така - тя намира теб, не ти нея. Един човек се превръща в перфектен за теб тогава, когато обикнеш и недостатъците му. Иначе безгрешни няма - всеки си има нещо, което да дразни околните и да не е както трябва, но именно затова всеки си намира такава половинка, която да го допълва и да харесва и недостатъците му. И спри да търсиш - докато го правиш нищо няма да се получи. Ще срещнеш подходящото момче тогава, когато най-малко очакваш демек - когато най-малко се надяваш и търсиш...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Фен
    Град
    russe
    не можеш да намериш перфектното момче... ако го намериш значи си се влюбила, а човек не се влюбва насила, което значи че ще намериш перфектното момче, когато най-малко очакваш да се появи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си