И аз съм с изключително тъмна кестенява коса, и всички винаги си мислят, че е черна Както и да е, умирах си за кичури преди около месец, но нямах идея какъв цвят да си ги направя. Най-накрая реших русо, и честно казано не съм особено доволна от резултата...
Сигурно е нещо от боята, де ;д Истина е, че понякога е малко смешно русо на много тъмно кестеняво, но всичко зависи от какъв нюанс точно ти е косата и къде са ти кичурите, според мен ^^
Моите русите ги направиха с шапка по цялата коса, и в даскало ме спукаха от базици, че съм остарявала - ъм...излезнаха по-скоро МНОГО светло руси, почти бели.
Иначе оставете момичето само да си решава дали иска кичури, или не. Мен фризьорката 30 минути се опитваше да ме накара да се откажа (кичурите ми са за пръв път по цялата коса, иначе по едно време бях в 1-2 лилави, но те не бяха чак толкова много), за да не съм си горяла косата ненужно. Но наумя ли си нещо, няма спиране °.°
Не мога да кажа, че не съм доволна - на мен лично кичури ми отиват. Само факта, че вече няколко хора ме питат дали имам бяла коса, адски много ме дразни, и вече знам следващия път да не избирам толкова светло русо..