.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Град
    На стадиона за бягане.

Нещо срещу косопад и за забързване на растежа на косата?

Знам, че вероятно има такава тема, но все пак бих била благодарна, ако някой ми препоръча продукт, който е изпробвал върху себе си и е постигнал очаквания ефект ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За забързване на растижа на косата:
    - Хининова вода и Тривитаминол..

За косопад:
    - Не знам,преди бях използвала някакъв
    шампоан против косопод и имаше ефект,но
    сега никъде не вога да го намеря..
    - Но можеш да си правиш някакви
    заздравяващи маски..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ами аз ползвам една маска която е точно срещу косопад и по-бърз растеж, и майка ми я ползва от много време, наистина много помага. Не мога да намеря снимка обаче, със чесън е (не мирише) ,френска е и я има в магазините на Вела, но не е марка Вела.По-късно ще я снимам.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    Не, в една плоска широка кутия е. Така и не намерих снимка
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Супер фен Аватара на sunshine955
    Значи за бърз разтеж аз се мажа с тривитаминола .. по точно го правя на маска .. доволна съм но не ми расте по 3см косата на месец.. може би половин един повече.. моята поринцип си расте бързо но може и да си внушавам .. все пак всеки продукт на всеки действа различно (:
    мама преди ми се смееше че се мажа с витамини за животни,но една нейна колежка и беще казала,че преди време много коса започнала да и пада ( цели кичури ) и много се изплашила и започнала да се маже с тривитаминолчето ;дд само заради косопада и наистина имало голям ефект даже започнала да и расте нова косичка ..( в повечето случаи тривитаминола сгъстява косата но не при всеки .. при мен за сега не забелязвам ;д ) и даже без да иска и порасна много косата от това абе много доволна остана .. съветвам те да пробваш не казано че на 100 процента ще ти помогне но има голям шанс :]] пожелавам ти успех и се надявам да съм била полезна
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Град
    На стадиона за бягане.
    Благодаря ви за отговорите :Р
    А чувала съм, че от тривитаминола много се омазнявала кожата на главата, така ли е? А хининовата вода как действа?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тривитаминола действа на всеки по различен начин като всеки продукт Може да започне да ти омазнява косата,може да ти се появи пърхут,може да си е все същата,може да започне да пада още повече ... Да,и косопад причинява.С очите си видях как на една приятелка,която реши че няма да си прави маска,а ще се маже както с Хининовата вода,започнаха да й падат малки кичурчета още при второто мазане и спря!
    При Хининовата вода е същото.Могат да ти се появят същите странични ефекти,но там вероятността е много по-малка,защото и концентрацията й е доста по-малка от Тривитаминола.
    Също така може да използваш ампули за коса.Има специално за косопад,има за стимулиране на растежа ...
    Шампоаните с катран са специално за хора с косопад,но до колкото знам миришат кофти
    Ейвън бяха пуснали специална серия за слаба и падаща коса.Една моя приятелка беше адски доволна от нея,но аз лично не посмях да си я поръчам,защото с малки букви пишеше "Препоръчва се за жени над 35 години"

Амиии за това се сещам в момента

Супер фен Аватара на sunshine955
    попринцип така се говори но аз изобщо нямам такъв проблем .. попринцип тривитаминола са витамини в течно състояние на масна основа за това може да де омазнява на някои момицхета косата но ако сложиш лимон примерно тои исушава леко и придава блясък (също така мн подхранва) или сока на половин греипфрут .. може да слагаш и кисело мляко което придава еластичност на косъма или мед който прави косата сташно мека : ]] така,че за да нямаш проблеми с омазняването просто прибавяй и други съставки към маската ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Благодаря ви за отговорите :Р
    А чувала съм, че от тривитаминола много се омазнявала кожата на главата, така ли е? А хининовата вода как действа?
    Моята коса не се омазни от тривитаминола,а ефекта си беше супер!
    От хининовата вода аз изобщо не бях доволна!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз ползвам Хининова вода, но не виждам кой знае какъв ефект!

За астеж Тривитаминол или от маслата за коса на Икаров. Аз като яло съм доволна и от дватапродукта.Хининова вода съм ползвала, но ефект не усетих.

Град
    На стадиона за бягане.
    3oPuTy, майка ми ползва катранен шампоан от време на време и се задушавам, когато мина покрай банята
    Също си слага и жълтък на косата, като го смеси в една чинийка с малко доза обикновен шампоан и казва, че не й пада косата. Аз опитах, но доста кофти се нанася сместа и косата ми става като слама и нищо не мога да постигна
    Все пак смятам да си взема първо хининова вода с ясното съзнание за по-малък риск от някакви странични ефекти .. Знаете ли някаква цена и в аптеките се продават нали?

Супер фен
    Аз използвах едни ампулки. След баня се нанасят в корените.. След това започва да те сърби, и сърби, и сърби

П.П. Има ефект !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хининовата вода е около 1-3лв. в зависимост от марката

Супер фен Аватара на Di
    ами с тая руса боя си си изгорила косата на макс
    сменяй цвета
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Герикапс меки желатинови капсули.
    От шампоаните с катран косата ми се омазнява за 24 часа. Ползвам Milva с хума.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Аз използвам бадемово масло Икаров и съм много доволна. Бях 2 години с черна коса и използвах преса всеки ден. Косата ми заприлича на слама и нямаше никакъв живот. Купих си бадемово масло и за 2-3 месеца си възвърна предишният вид. Но все пак всяка коса е различна и зависи
    (#) ...thats a cookie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си